Jump to content
Sign in to follow this  
☾ K ☽

Need for Speed revine la Criterion

Recommended Posts

Need-for-Speed-Payback6.png

 

Cu siguranță aveți o părere despre modul în care Ghost Games a continuat seria Need for Speed. Au fost jocuri… felurite, cu diferite grade de succes și de comedie neintenționată. Iar acum tutela celor de la Ghost games s-a încheiat. Practic, studioul în sine s-a încheiat.

Electronic Arts anunță că Ghost Games va deveni EA Gotheburg, un nume ce l-a mai avut anterior, iar de acum înainte va avea un rol de sprijin pentru diverse alte proiecte realizate pe motorul Frostbite. În jur de 30 de oameni ar putea rămâne fără locuri de muncă.

Și cine se va ocupa de acum înainte de Need for Speed? Criterion Games, desigur! Compania care a avut jocul în grijă până în 2012, când a făcut în esență Burnout Paradise din nou, sub numele Most Wanted. De atunci, Criterion a stat în aceeași debara mucegăită în care este îndesat acum Ghost Games. Evident este un loc foarte îngrămădit.

Criterion anunțaseră la un moment un joc nou de curse extreme, cu ATV-uri și chestii off-road. Dar șase ani mai târziu acesta nu s-a materializat.

Nu sunt deocamdată detalii despre ce formă va lua noul Need for Speed, sau dacă va semăna din nou cu Burnout Paradise.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.