Jump to content
Sign in to follow this  
I'm Infinite

Wrath: Aeon of Ruin, shooter-ul bazat pe engine-ul Quake, este disponibil în Early Access

Recommended Posts

3D Realms şi 1C Entertainment au anunţat că Wrath: Aeon of Ruin, first person shooter-ul dezvoltat cu ajutorul tehnologiei din spatele clasicului Quake 1, este disponibil acum, în ediţie Early Access, prin intermediul Steam. Versiunea Early Access include una dintre lumile HUB deschise ale jocului (dintr-un total de trei) şi două dintre nivelurile propriu-zise, fiind disponibilă la un preţ echivalent cu 19,94€. 

 

Wrath: Aeon of Ruin este un shooter old school, dezvoltat de 3D Realms alături de Jeremiah ‘KillPixel’ Fox şi o serie de veterani ai scenei de MOD-ing dedicate primului Quake. În cadrul poveştii din joc, jucătorii îl întruchipează pe aşa-numitul Outlander, însărcinat de Shepherd of Wayward Souls cu vânarea şi eliminarea ultimilor Guardians of the Old World.

Jucătorii au la dispoziţie un arsenal compus din nouă arme, familiare pentru pasionaţii genului, fiecare cu câte două moduri de foc, precum şi o serie de item-uri speciale, cum ar fi aşa-numitele Soul Tethers, ce permit salvarea jocului oriunde, însă sunt disponibile în cantităţi limitate.

Wrath: Aeon of Ruin este disponibil acum, în versiune Early Access pentru PC, prin intermediul Steam. Ediţiile pentru consolele Nintendo Switch, PlayStation 4 şi Xbox One urmează să fie lansate în 2020.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Despre Noi


Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

Parteneri Oficiali


Comunitatea NewMoon


NewMoon logo
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.