Jump to content
Acasa Staff Calendar Download Member Shop TeamSpeak 3 Banlist

TS.NEWMOON.RO

Principalul loc de intalnire unde s-au dezvoltat competitiile, serverele si clanurile o sa ramana mereu un reper pentru viitorii gameri din Romania.

Click

Serverele Publice

Alatura-te celor care se distreaza impreuna prin intermediul serverelor pentru a duce gaming-ul la un alt nivel.

Click

Moon Guardian

Robotelul care iti asigura linistea pe TeamSpeak si pe forum este unul dintre principalele proiecte dezvoltate pe aceasta comunitate.

AEN Hosting

Servicii de gazduire jocuri / VPS / Web space. Foloseste codul "NEWMOON" pentru a reduce costurile produselor.

Click
Servere promovate
ts.newmoon.ro
online
fury.newmoon.ro
online
diamond.newmoon.ro
online

Bine ai venit pe Comunitatea NEWMOON !

Bun venit la noi! Daca doresti sa vezi tot ce se afla pe forumul nostru te incurajam sa iti creezi un account pentru a intra in familia noastra.

Ce poti face pe aceasta comunitate :

 • citesti toate topicurile noastre
 • posteaza sau lasa un replay la toate topicurile
 • intra in echipa Administrativa
 • trimite mesaje private tuturor
 • leaga noi prietenii cu membrii comunitatii
 • participa la concursurile noastre

 

Te asteptam pe serverul de TeamSpeak TS.NEWMOON.RO unde te vei distra cu siguranta.

Daca ai nevoie de orice tip de ajutor, suntem la dispozitia ta.

 

hWkoInj3.png

 

Echipa NEWMOON.


[Regulament Server] La's Fierbinti Roleplay


NooRTooN
 Share
Followers 0

Recommended Posts


La's Fierbinti Romania, spre deosebire de multe alte servere de pe piața, se concentrează în principal pe roleplay mai degrabă, decât pe luptă.

Rețineți că, dacă nu există o pedeapsă scrisă explicit pentru o regulă specifică, personalul își rezervă dreptul de a acorda orice pedeapsă pe care o consideră necesară. Dacă simțiți că vi s-a facut o nedreptate din partea staff-ului, atunci nu ezitați să depuneți o contestație pe forum.


 

ACȚIUNI CARE VOR DUCE LA SANCȚIUNI DRASTICE INDIFERENT DE SITUAȚIE!

        

1) Sunt interzise insultele rasiale, declarațiile derogatorii sau termenii homofobi față de alții. [A]

2) Toxicitate - Nu este tolerat să fii toxic pe stream, pe chat, pe discord sau pe DM-urile altor persoane în legatura cu serverul/staff-ul. [A]

3) Metagaming - Utilizarea informațiilor pe care nu le-ați obținut în caracter pentru a influența acțiunile personajelor dvs. [C] - [D] (Daca acesta se repeta)

 

De exemplu: 

Știind locația cuiva din fluxul Twitch și mergând în mod intenționat acolo cu personajul tău.
Știind de la prietenul tău pe discord că ai nevoie de un articol specific pentru o slujbă tu mergi sa încerci sa faci rost de el fara ca tu sa te interesezi pe server.

 

4) Powergaming - Rolarea în afara trăsăturilor caracterului tău, abuzarea mecanicilor serverului și folosirea mijloacelor not in-game pentru a avea avantaj. [C] - [D] (Daca se repeta)

 

De exemplu:

Crearea unui scenariu roleplay unde este un singur rezultat final, fara a va gandi la alte scenarii posibile.
Modificarea fișierelor ca sa capeti un avantaj peste ceilalți este strict interzisă. (crosshairs, aim, ESP etc)
Sa nu rolezi rănile, alergand si batandu-te imediat ce ieși din spital sau in timp ce esti ranit si sistemul iti spune asta. 
Folosirea tazer-ului pentru a face pana la autovehicule.
Asumarea unor puteri supranaturale pentru a căpăta avantaj în situații RP. (/cara intre 3 persoane, fuga cu un om in spate / preluarea unui om in /cara in timp ce esti pe un vehicul de un singur loc, saritura de la o inaltime considerabila fara sa patesti ceva, etc.
Comunicarea in timp ce esti “lesinat”. In acest scenariu, puteti rola ranile ce le aveti medicilor/politistilor, de asemenea puteti folosi o voce ranita daca acele rani nu sunt grave (Ex: Am fost impuscat in picior si ma doare rau, sangerez semnificativ)
Folosirea telefonului sau a radioului în timp ce ești la pământ sau incatusat. Singura exceptie se face cand cadeti de pe un motor si sunteti 100% sigur ca nu e nimeni in jur sa va ajute. Mesajul trimis trebuie sa fie din perspectiva unui civil catre medic/politie. Mai pe scurt, cand e greseala voastra si nu e absolut nimeni sa va ajute.
Folosirea de modalități tehnice(bug-uri) pentru a scapa de cătușe și a-ti crea un avantaj este interzisă. Aici se aplica si relog-urile pentru a respawna anumite obiecte ce au un timer (Dupa ce ati cules iarba, dati relog sa apara, spre exemplu)
Netransmiterea informațiilor vitale folosind /me. 


De Exemplu:

Daca un medic spune /me iti analizez corpul, trebuie sa raspunzi /me impuscaturi multiple  - dacă ai fost împușcat, sau orice detaliu poate ajuta medicii sa va trateze. Acestia trebuie sa stie de la voi ce s-a intamplat acolo.

Tazing (sau alte mijloace) folosit pentru a aduce la pamant alt jucător apoi împușcarea sau baterea acestuia în timp ce este la pamant și înainte să poată sa se ridice sau sa facă orice altceva.
Saritul din masina atata timp cat esti incatusat sau esti in masina de politie si deschizi usa cu dintii.

 

5) Combat Logging  - Ieșirea din joc pentru a scapa de anumite situații roleplay. [B][D] (Daca se repeta)

In momentul in care iesiti dintr-un roleplay cu optiunea “Quit” pentru a evita un jaf, va fi considerat un refuz masiv de roleplay si sanctionat in functie de situatie.
 

6) RDM - Crimă și omorul altor persoane fără o poveste în prealabil. [B] - [D] (Daca se repeta)

Intodeauna cand initiezi ceva trebuie sa te faci înțeles și să le dai de înțeles tuturor ce faci și de ce.
Dacă exista o altercatie clară între două grupări și se ajunge la “război”, nu mai au nevoie de inițiere prealabilă pentru a recurge la gesturi și acțiuni criminale.
Sa omori pe cineva care este AFK se incadreaza in RDM.

 

7) VDM - Niciodata nu omori o alta persoana utilizând vehiculul ca o armă. [C] - [D] (Daca se repeta)

 

New Life Rule(NLR) - Dacă ai lesinat si te-ai respawnat la spital, caracterul tău uita toate evenimentele ce au dus la incapacitatea ta în scenariul curent. [B]

Nu te poti respawna dacă ți s-a transmis ca poliția sau EMS sunt pe drum către scena respectivă.
Nu te poti respawna dacă ai o situație (roleplay) activa. (Ai oameni in jurul tau)
Singurul moment în care poți chema poliția/medicii în timp ce ești la pământ și ești sigur 100% ca nu e nimeni împrejur iar rănile tale nu au fost produse de către altcineva. În acel context puteți da un apel de exemplu - “ E un bărbat inconstient pe marginea “Great Ocean Highway”.

 

9) 4-man rule - Activitățile criminale sunt limitate la maximum 4 persoane în același timp. Persoanele care doar transmit informații ca simpli observatori se considera parte din grup. [A] - [C]

Nu poți aduce o situație activa în cartierul tău unde s-ar putea regasi 15 prieteni/membrii asteptand sa te ajute. (Ex: Esti urmarit de 4 persoane si tu mergi la tine pe strada unde esti asteptat de 20 de oameni sa te ajute)
Cand un grup de 4 persoane începe agresiunea fata de un grup de 4+ persoane  înseamnă că își asumă acest fapt și faptul ca acel grup nu trebuie să își reducă personalul la sub 4 ca sa se apere. 
Singura exceptie este in cazul jefuirii bancii Pacific unde este permis sa fie 6 persoane.(Gestionati-va dinainte deoarece nu este permis sa plecati in mai multe masini)
O alta exceptie a acestei reguli este Gang Wars, unde membrii mafiilor se pot rafui in mai multe persoane. Zona aleasa pentru aceste razboaie trebuie sa fie una indepartata de oras, unde sa nu deranjati pe nimeni.

 

Roleplay-uri

 

 • RP De viol - INTERZIS [A]
 • RP Suicid - PERMIS DOAR PENTRU PERMADEATH [A]
 • RP De sarcina- INTERZIS [A]
 • RP Muzical - Permis dacă muzica redata este fără copyright sau toate persoanele implicate își dau acordul [A]
 • RP Erotic - scenariile nu trebuie să aibă loc în public. Utilizati doar interioarele private! Aveți în vedere  unele persoane pot face stream[A]
 • RP Tortura - Permis dacă toata lumea este de acord. [A]
 • Aceste reguli sunt implementate pentru evitarea incalcarii a  TWITCH & YOUTUBE, mai exact pentru streamerii serverului. Daca doriti intre prieteni, toti participantii trebuie avertizati despre ce urmeaza, ca acestia sa aiba posibilitatea de a refuza acel roleplay.

 

SERVER GUIDELINES

 

(Acțiuni subiective - ce pot aduce sancțiuni în funcție de decizia staff-ului în legătură cu fiecare situație)

 

1) Low Effort RolePlay - Avem așteptarea sa puneti efort în roleplay-ul vostru. [A] - [D] (Daca se repeta)

Sa impusti sau sa fugi de poliție cand situația nu o impune. De exemplu: Fuga de la un traffic stop unde ai primi numai o amendă.
Cop baiting nu este permis. NU încerca sa fii fugarit sau tras pe dreapta intenționat.
Utilizarea de  NPCs precum cel de la frizerie ca și ostatic este considerat low effort roleplay. Găsește un ostatic ce poate interacționa cu ceilalți (dacă l-ai găsit, rolează cu el nu doar sa îi pui “un ciorap în gură”).
Nu poți merge sa jefuiesti o persoana inconștientă fara ca tu sa faci parte din acea acțiune roleplay. Te rugăm sa respecti Roleplay-ul celorlalți.
Te rugam sa respecti roleplay-ul celorlalti in general.
Nu aveti voie sa spargeti casa voastra (Sa o jefuiti). Sa intrati in casa pe care o detineti ca sa o jefuiti si dupa sa pretindeti ca e casa voastra.

 

2) Fail RP - Roleplay nerealist. [B] - [D] (Daca se repeta)

Sa nu te temi pentru viața ta cand ai o armă îndreptată către tine.(simuleaza cat mai bine viata reala )
Urcarea cu mașina pe munte/rampe într-un mod/unghi nerealist. ( nu cred ca poti sa urci cu un Ferrari pe munte )
Saritul de pe o clădire de trei etaje și alergatul imediat după.

 

3) Permadeath - Sub nici o forma nu poți face pe cineva sa isi dea perma pe caracter. [B] - [D] (Daca se repeta)

Dacă caracterul tău este inconstient si te decizi ca e timpul sa iti dai perma, tot ceea ce trebuie sa faci este sa rolezi acel scenariu cu EMS.
Poți folosi comanda  /me pentru a da de înțeles la EMS/Doctor indicatorii corecți. Exemplu: “/me nu are puls.” care ar putea duce către “/me A murit din cauza ranilor.”
NU mai poți continua RP-ul pe acel caracter după ce ai rolat Permadeath-ul.

 

4) Player-Kill - Se va intampla atunci cand o persoana trebuie sa paraseasca o anumită grupare criminală însă nu trebuie să își aducă aminte de aceștia și de informațiile din interior. [B] - [D] (Daca se repeta)

La fiecare recrutare într-o organizație/grupare criminală va asumati ca puteți fi lichidați la orice moment de către ceilalți membrii dacă incalcati regulile lor sau vreți sa parasiti grupul/organizația.
Poți continua RP-ul pe acel caracter după ce ai rolat Player-Kill însă nu îți vei mai aduce aminte nimic de acea gruparea din care faceai parte.
PK-ul va trebui rolat precum o executie+NLR.

 

5) Serviciile de urgență [B][D] (Daca se repeta)

Nu este permis sa fii un polițist corupt.( doar cu acceptul unui fondator - pentru un RP )
Nu este permis sa fii un paramedic corupt.
O data ce ai fost încătușat și dus la  Mititica sau Secția de poliție scenariul este terminat.
Nu poți lua ostatici pentru a elibera oamenii care sunt deja în Spital/Secția de poliție.
Nu poți începe un schimb de focuri la  Spital/Secția   de poliție pentru a ajuta la eliberarea suspectilor din interior. Trebuie sa intelegeti si sa aveți în vedere cum  influențează aceste situații orașul când  spitalul sau secția de poliție sunt sub lockdown din cauza unei situații de genul acesta.
Nu puteți elibera pe cineva din custodia poliției.

 

6) Jefuit [A] - [D] (Daca se repeta)

Jefuitul fiecărei persoane pe care o vezi nu ajuta  roleplay-ul pe server. 
Jefuitul ar trebui sa fie bine gandit si sa nu fie comun. Nu ar trebui sa incorporezi roleplay-ul de jaf pentru că “așa e caracterul meu”. 
Jafurile în lanț (magazinul de bijuterii, magazinele normale și bănci nu sunt tolerate. Jafurile în lanț sunt definite prin a jefui aceasi locatie într-un interval de timp în timp ce nu încerci sa faci roleplay cu Poliția.
Jefuirea cuiva în timp ce ei sunt AFK va rezulta în ban.
Jafurile la bancile din oras sunt permise numai weekend ( Vineri,Sambata,Duminica )

 

7) Interacțiuni Poliție-Criminal [A]
 

Poti rapi un Polițist dacă exista un roleplay rezonabil.
NU poți răpi un polițist/medic ce este deja implicat în mod activ în alt scenariu RP în care tu nu ai fost implicat.
NU poți jefui un polițist fără un motiv puternic, ei nu sunt acolo sa va luați voi “loot” de pe  ei, de exemplu:
Dacă polițiștii sunt la pamant dupa un schimb de focuri într-un jaf ce se termina prost și tu ai rămas fără bandaje, muniție etc poți lua ce este necesar sa iti continui RP-ul. Asta nu inseamna ca le puteti lua armele si tot ce au in inventar. DOAR CE AVETI NEVOIE STRICTA!
Nu poți amenința un polițist cu arma doar pentru a il jefui.
Este de așteptat ca tu să te comporti întotdeauna ca poliția exista (indiferent de ora în realitate) . Dacă știi ca nu este politie pe server (ora 3 noaptea etc,), nu ai voie sa profiți de acest aspect.
Exemplu: Am dat doua jafuri și nici un polițist nu a venit. Aștept o ora sa mai dau altul. / Nu cred ca e politie pe server, e momentul sa vand droguri abuziv, chiar daca NPC-ul suna la politie.
Evadarea din închisoare nu este permisă. De asemenea, pana la un sistem de JailBreak, dupa expirarea minutelor vei ajunge inapoi in aceeasi puscarie.
Ambuscadele sa opriti transportul de prizonieri și sa evadati suspecții, sunt strict interzise. Nu aveti de unde sa stiti ca acel transport exista sau nu.

 

Altele [A]

Ostaticii falsi folosind prieteni sau intelesi dinainte sunt total interzise.
Răpirea cuiva care este AFK nu este permisă.
Înregistrări - Jucătorii pot înregistra folosind emote-ul pentru așa ceva. Camera poate prinde și audio dacă acesta este in raza (nu prin pereti/sticla etc.)
Daca doriti sa filmati anumite personaje pentru a le prinde in flagrant, oferiti-le sansa de a stii ca voi filmati acel lucru subtil, acordand suficient timp din partea lor pentru o reactie sau o evitare a situatiei.
Va rugam sa tineti cont ca aceste reguli se pot schimba și modifica oricând, este de datoria voastra sa le verificati inainte sa intrați pe server!

 

 

Sanctiuni si avertizari:

 

 • Class A - Ban de la 1 la 3 zile sau Avertisment verbal. [A]
 • Class B - Ban de la 3 la 7 zile. [B]
 • Class C - Ban de la 7 la 30 de zile. [C]
 • Class D - Ban Permanent. [D]
   

 

Link to post
Share on other sites
 • NooRTooN changed the title to [Regulament Server] La's Fierbinti Roleplay
 • NooRTooN unpinned this topic
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.