Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6
Sign in to follow this  
︻┳═一๖ACE✪

Vanessa Bryant se umple de TATUAJE in memoria lui Kobe si a fiicei Gianna. Locul NEASTEPTAT in care si-a facut ultimul desen corporal

Recommended Posts

La aproape 9 luni de la moartea lui Kobe Bryant si a fiicei acestuia, Gianna, vaduva Vanessa si-a facut un nou tatuaj.

In varsta de 38 de ani, Vanessa Bryant sufera inca in urma tragediei petrecute la 26 ianuarie 2020, atunci cand Kobe si Gianna si-au pierdut viata intr-un accident de elicopter, alaturi de alte 7 persoane.

Vanessa incearca sa se consoleze din punct de vedere mental prin diverse moduri, iar unul dintre acestea il reprezinta tauajele. Dupa ce in vara si-a inscriptionat pielea in zona gatului si la incheietura mainii, fosta partenera de viata a lui Kobe Bryant a apelat inca o data la specialistii in domeniu.

Acum, alegerea americancei a fost sa-si tatueze numele membrilor familiei (in ordine, Kobe, Vanessa, Natalia, Gianna, Bianka si Capri) intr-un loc oarecum neasteptat, mai precis in partea de jos a piciorului, intre glezna si degetul mic.

Dupa decesul lui Kobe si al Giannei (care ar fi avut acum 14 ani), Vanessa a ramas sa se ingrijeasca singure de celelalte trei fete ale sale, Natalia (17 ani), Bianka (3 ani) si Capri, ultima in varsta de numai 1 an.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.