Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6
Sign in to follow this  
jxN # J u m p

Un nou teaser pentru Hummer EV: pick-up-ul electric de 1.000 de cai putere va fi disponibil din 2021

Recommended Posts

General Motors a anunțat la începutul acestui an că va resuscita celebrul brand Hummer prin lansarea unui pick-up electric dezvoltat sub brandul GMC.
La vremea respectivă, GM publicase și o serie de teasere video și planificase prezentarea oficială pentru 20 mai. Planurile au fost date temporar peste cap de pandemia de coronavirus, însă General Motors a anunțat acum că dezvoltarea merge mai departe.

Cu această ocazie, constructorul american a publicat și un teaser partea laterală a pick-up-ului, care scoate în evidență forma generală a caroseriei și, mai ales, jantele.

General Motors a confirmat anterior că viitorul Hummer EV va avea motoare electrice care vor genera în total 1.000 de cai putere. Acest lucru va permite noului model să accelereze de la 0 la 96 km/h în numai 3 secunde.

Planurile actuale prevăd ca producția lui Hummer EV să înceapă în ultima parte a anului 2021. Interesant este că lansarea pe piață va coincide practic cu cea anunțată de Tesla pentru propriul său pick-up electric, Cybertruck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.