Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6
Sign in to follow this  
jxN # J u m p

BMW prezintă detalii despre grila SUV-ului electric iNext: va integra camere video, radare și senzori pentru funcții autonome

Recommended Posts

BMW a dezvăluit o serie de detalii despre grila SUV-ului electric iNext, care va integra camere video, radare și alți senzori pentru funcții autonome de nivelul 3 din 5.

BMW va începe anul viitor producția SUV-ului electric iNext, despre care presa internațională susține că ar putea primi numele iX în versiunea de serie.
Până acum, constructorul german a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu prototipuri iNext din timpul unor teste desfășurate într-o diversitate de medii.

Într-un material în care promovează în special uzină de la Landshut (Germania), acolo unde vor fi produse numeroase componente pentru iNext, BMW oferă primele detalii despre grila noului model.

Dacă la modelele cu motoare cu combustie internă grila are un rol esențial pentru răcirea componentelor, în cazul unui model electric precum iNext va căpăta o importanță majoră din perspectiva sistemelor autonome.

Astfel, grila va integra camera video, radare și numeroși alți senzori care sunt necesari pentru sistemele autonome. De altfel, constructorul german a menționat anterior că versiunea de serie a lui iNext va avea funcții autonome de nivelul 3 din 5.

Pentru moment, BMW nu a oferit alte detalii concrete despre versiunea de serie a lui iNext, cu excepția faptului că aceasta va avea o autonomie de până la 600 de kilometri, stabilită pe baza protocolului WLTP.

BMW iNext va fi produs la uzina Dingolfing (Germania) începând de anul viitor, când probabil va avea loc și prezentarea oficială a modelului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.