Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6
Sign in to follow this  
jxN # J u m p

Ce suspendare a primit fotbalistul din Romania care a recunoscut senin: "Pariez, care e problema?! Fac biletul acasa si-l baga un prieten". A jucat in Liga I

Recommended Posts


	Ce suspendare a primit fotbalistul din Romania care a recunoscut senin: "Pariez, care e problema?! Fac biletul acasa si-l baga un prieten". A jucat in Liga I

 

Valentin Barbulescu, de la Sportul Snagov, formatie din liga a doua, a fost suspendat si amendat de Comisia de Disciplina a FRF.

Mihai Vodut a fost dat afara de Viitorul pentru ca a pariat, dar a scapat de suspendare. El s-a transferat in Israel, la Beitar Ierusalim. Nu la fel de norocos a fost si Valentin Barbulescu (33 de ani), de la Sportul Snagov.

Barbulescu, 4 luni pe bara si amendat cu 15.000 RON

In luna decembrie, Valentin Barbulescu a recunoscut intr-un interviu acordat jurnalistului Costin Stucan ca pariaza si ca nu vede nimic gresit in asta.

"Pariez, care e problema?! Mi se pare putin deplasata treaba asta cu interzisul pariurilor. Daca eu pariez pe Germania, Anglia, Franta, ce treaba are?! E caz penal daca pariez pe prorpria echipa, da, dar daca eu pariez pe meciuri din strainatate?! Fac biletul acasa si un prieten il baga. Niciodata nu am castigat, poate o singura data 100 sau 200 de lei", a spus.

Acum, Barbulescu s-a ales cu o suspendare. Comisia de Disciplina a FRF l-a pedepsit pentru urmatoarele 4 luni si l-a amendat cu 15.000 lei.

Valentin Barbulescu a mai jucat la Berceni, Chiajna, Petrolul, Damila Maciuca, Ramnicu Valcea, Sageata Navodari, Metalul Resita, Juventus Bucuresti si Scolar Resita.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.