Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3
Sign in to follow this  
HeLLy.

Protocolul medical pentru reluarea Ligii 1 a fost aprobat, la fel și sancțiunile! Anunțul făcut de FRF

Recommended Posts

Protocolul medical pentru reluarea Ligii 1 a fost aprobat, la fel și sancțiunile! Anunțul făcut de FRF

 

FRF a postat un comunicat oficial pe site, în care este dezvăluit protocolul medical pentru reluarea Ligii 1, precum și eventualele sancțiuni, după Comitetul de Urgență de vineri, 12 iunie.

Cum arată protocolul medical pentru reluarea Ligii 1

Fotbalul românesc a fost lovit din plin de pandemia de coronavirus, iar chiar în momentul în care fotbalul se pregătea să revină, magazinerul de la Dinamo și doctorul lui FC Botoșani au fost depistați pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care echipele nu vor juca în prima etapă de la reluarea campionatului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

FRF a postat pe site-ul oficial un comunicat cu protocolul medical, dar și cu sanțiunile pentru nerespectarea acestuia: „Astăzi, 12 iunie 2020, Comitetul Executiv de Urgență FRF a decis aprobarea documentului care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19.

Decizia Comitetului Executiv de Urgență FRF a fost luată având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății pentru aprobarea regulamentelor privind competițiile necesar a fi respectate pentru reluarea competițiilor sportive organizate în aer liber sau în bazine acoperite sau aflate în aer liber, precum și a activităților de pregătire sportivă în spații închise, în bazine acoperite sau aflate în aer liber de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați”.

„S-a constatat necesitatea creșterii gradului de conștientizare”

FRF consideră că este necesară conștientizarea gradului de risc la care cluburile de fotbal sunt expuse din cauza pandemiei de coronavirus, care face în continuare ravagii la nivel mondial.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.