Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3
Sign in to follow this  
jxN # J u m p

Google elimină funcția Active Edge de pe telefoanele Pixel 4a

Recommended Posts

Prezentă începând cu seria Pixel 2, funcția Active Edge permite acțiuni rapide cum ar fi respingerea apelurilor, oprirea alarmelor și notificărilor, sau activarea Google Assistant, prin simpla strângere a telefonului în palmă.

Introdusă în răspuns la funcția Sense Edge oferită pe telefoanele HTC, funcționalitatea Active Edge nu mai este chiar atât de populară în prezent, încât Google ar fi decis să o înlocuiască pentru seria Pixel 4a cu ceva mai bun.

De-a lungul timpului, funcția Active Edge a atras mai multe controverse decât aprecieri, o parte dintre utilizatori reclamând activarea neintenționată sau, din contră, nefuncționarea acesteia. Există totuși și un grup restrâns de fani care susțin păstrarea acestei funcții, amenințând că vor trece la alte branduri smartphone dacă Google nu o va implementa la următorul model Pixel.Google-Pixel-4a.jpg

Zvonul privind absența funcției Active Edge este confirmat din surse multiple. Veste bună este că Google  a implementat o nouă comandă rapidă ce nu presupune adăugarea de hardware specializat. Luând forma unui gest doble-tap aplicat pe spatele telefonului, scurtătura detectată folosind accelerometrul și giroscopul telefonului ar putea folosi pentru activarea Google Assistant sau a aplicației de captură.

Este posibil ca noua comandă doble-tap să apară pe telefoanele Pixel de generație mai veche, dacă Google decide să o includă în actualizarea la Android 11.

Potrivit zvonurilor, Google va livra seria Pixel 4a inclusiv într-o versiune 5G, adresată celor care doresc să beneficieze de viteze crescute la folosirea conexiunilor de internet mobil fără sacrifica o sumă prea mare de bani. Așteptat pentru lansare la începutul lunii iunie, Pixel 4a ar putea fi cel mai ieftin telefon Pixel de până acum, Google găsind motivația de a tăia drastic prețurile, în speranța de a atrage o pare dintre fanii Apple rămași indeciși în privința modelului iPhone SE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.