Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

Recommended Posts

  1. Nume jucător: kid0
  2. Vârsta reală: 15 ani si 3 luni
  3. Link GAMETRACKER usser: https://www.gametracker.com/kid0player/ tin sa mentionez ca nu am auzit in viata mea de game tracker :)))))), sunt mai paleta asa si chiar daca ma joc de ceva ani,chiar nu stiam de game tracker, dar mi.am facut un cont deoarece cred ca e nevoie si e neaparat.:)))
  4. Motivul pentru care dorești să obții această funcție: ____dimineata sau seara,prind unele momente in care playerii se injura foarte urat in chat, iar in momentele alea chiar nu sunt helperi ca sa dea gag. sunt playeri afk multi si altii farmeaza pe ei ceea ce nu mi se pare corect, avand helper putand sa ii transfer la spectate. in rest, serverul este foarte fain, tin sa mentionez ca ma joc doar pe sv vostru de zm, aveti un stuff foarte misto care sunt de mare ajutor, si ei au respectul meu!!!
  5. Cât timp și în ce interval vei fii activ pe server ca admin?: dimineata intre 8 si 10 si seara de la 17:00 la 00:00  aproximativ 3-4 ore pe zi pot chiar si mai mult depinde de orele online cu scoala:)))
  6. Ai luat la cunoștintă regulamentul serverului?: desigur, l.am citit cu atentie si il respect cu strictete
  7. Precizari extra: m-as bucura foarte tare sa am o functie pe server putand sa ajut si sa ma complic la imbunatatirea serverului, chiar imi pare ca nu stiam de game tracker..... dar ma joc cs 1.6 de la 10 ani:)) sper sa fie totul ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll

Salut,

Sfat,incearca sa eviti exprimarea la gerunziu (putand,facand etc),iti va prinde bine cand vei face eseuri/referate/compuneri...cât despre ceea ce voiai tu sa precizezi,corect se scrie “staff”,”stuff” inseamnă cu totul si cu totul altceva.

Acum,Cum ti-am explicat si pe server,playeri afk gasesti pe toate serverele,mai ales la noi,fiindca avem pluginul de Auto-Join.Chiar si eu patesc sa plec de la leptop Spectator si cand ajung ma trezesc player.Legat de playerii care injura,nu pot nega sau afirma,cat am fost pe server am mai atras atentia celor care scriu ca isi folosesc “instrumentul” masculin  sau chiar ii sanctionam direct.

Din partea mea iti ofer un PRO ,esti activ,acum depinde si de experienta ta in AMXX (comenzi si multe altele,Denis stie mai bine,el te va testa,pe WhatsApp-asa ca sper,și cred ca ai aplicatia,deoarece,daca vei fi acceptat,vei intra in grupul staff-ului.Denis iti va da mai multe detalii.

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amonh, multumesc pentru increderea oferita , iti multumesc pentru atragerea atentiei si la greselile literare:)) ai maxima dreptate. Chiar ma ajuta sfatul tau pt lb si lit romana ca se apropie examenul de clasa a 8a:))) 

Aveti respectul meu. 

Da am whatsapp o sa astept email de la denis cu nr de tel ca sa putem lua legatura. Daca e de acord. O zi faina tuturor.☺☺

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.