Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3
Sign in to follow this  
jxN # J u m p

Suspendat acum sau din sezonul viitor? Argentinianul Demichelis a recunoscut in fata comisiilor ca a jucat la pariuri: City nu-l va pastra oricum din vara

Recommended Posts

Nu numai Liga I se confrunta cu scandaluri legate de pariuri, ci chiar si cel mai bogat campionat al lumii. Un fundas din Premier League recunoaste ca a jucat la pariuri sportive desi are interzis sa o faca.

Fundasul argentinian Martin Demichelis, de la Manchester City, a recunoscut ca a jucat la pariuri si asteapta acum sanctiunea pe care o va dicta Federatia engleza de fotbal (FA).

Demichelis, 35 ani, a fost acuzat de FA ca a pariat pe meciuri de fotbal de 12 ori in intervalul 22-28 ianuarie 2016. 

Argentinianul risca o sanctiune de la amenda, cuprinsa intre 700 si 18.000 lire sterline, pana la o suspendare, pentru incalcarea regulamentelor privind pariurile pe meciurile de fotbal, introduse incepand cu sezonul 2014/2015. Niciun jucator sau antrenor nu are voie sa parieze pe meciuri pe fotbal, indiferent de locul unde se disputa. FA nu a dat informatii daca Demichelis a pariat chiar pe meciurile lui City. 

Sud-americanul se va desparti de Manchester City in aceasta vara, la expirarea contractului sau. 

De-a lungul carierei, Demichelis a jucat la River Plate, Bayern Munchen, Malaga si Manchester City. Acesta a strans si 50 de selectii la nationala Argentinei, marcand de doua ori.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.