Jump to content
Sign in to follow this  
qTouka

Dirt 3

Recommended Posts

Un off-road racer superb cu alte noi functiuni si improvizatii spre deosebire de predecesorul sau.

 

Jocul a fost testat pe urmatorul sistem:
Processor: AMD Athlon 64 x2 @ 2.4 Ghz
Placa Video: ATI Radeon HD 4650 1GB
Placa Sunet: incorporata
Memorie Ram: 2GB

 

Bune:
-Curse noi si variate fata de DiRT2
-Optiuni detaliate pentru dificultate si asistenta in timpul curselor
-Varietate mai mare de masini
-Presentare fantastica
-Split-screen multiplayer

 

Rele:
-Foarte imersiv

Cand DiRT2 a fost lansat in 2009, a avut o cariera variata si lunga, numeroase optiuni de multiplayer, prezentare minunata, dar nici una din aceastea nu a completat formula pentru rezolvarea ecuatiei, dar DiRT3 aduce continut nou pentru jucatori, atat pentru veterani cat si pentru nou-veniti.


DiRT3 m-a facut sa devin un fan pentru cursele de tip raliu din nou. Nu numai ca mi s-a parut un joc distractiv de simplu, dar acest lucru a fost sustinut de motorul de fizica care te provoaca la diferite incercari de abordare a traseelor.
As putea spune ca este o cursa de dragoste pe un motor grafic stelar, cu o varietate de curse care isi pastreaza drept lucru interesant masinile pe care ti le ofera aceastea pentru ca tu sa iti alegi ce iti convine: avem masini din anii '60, '70, '80, Grupa B (din care face parte faimosul Audi Quatro), si Modern.

 

Oricum, de masini nu vom duce lipsa in acest joc, asa ca voi vorbi despre noul mod introdus in joc numit Gymhkana (Jimcana). Acest tip de eveniment este bazat pe efectuarea unei serii de cascadorii si trucuri cu masina, astfel incat la expirarea timpului sa aveti un punctaj peste minim pentru a primi macar o medalie de bronz. Cascadoriile constau in derapari controlate, sarituri, intoarceri de 360 de grade, iar toate acestea acestea trebuiesc indeplinite in completa armonie, astfel inlantuirea unui drift cu o saritura va aduce un multiplicator pentru punctaje.

In afara de Gymhkana apar si clasicele evenimente gen Rally-Cross (curse sprint sau circuit cu oponenti) , Trailblazer (sprint pentru determinarea celui mai scurt timp din competitie) , Head2Head (cursa cap la cap cu un alt sofer) si LandRush (curse cu camioane si buggy-uri )

Doar din imaginile postate pe mine putem observa ca DiRT3 aduce un aer noi, si total diferit fata de ceea ce am primit de la DiRT2. Noul motor grafic de la Codemasters a reusit sa reproduca anumite peisaje si drumuri din Finlanda, Monaco, Kenya si altele zone la care nu am ajuns, sau nu imi amintesc. Este cu adevarat un nou aer, mai nou, mai serios, te face sa opresti masina langa un lac din Finlanda, si sa tot faci screenshot-uri pentru wallpaper sau pentru a te lauda altor jucatori.


Dar, am mai observat ceva: tonul de culoare folosit pentru reproducerea mediilor din Kenya imi aminteste de cel al lui Resident Evil 5; acel maroniu combinat cu verde, dar singura diferenta este ca lui DiRT3 ii sta bine maro.
Am fost in special impresiont de performantele care jocul mi le ofera la un sistem atat de modest ca al meu. Setarile au fost aduse pana la high, in afara de umbre, pe care le-am lasat la medium, in rest cu 2X Anti-Aliasing jocul se comporta minunat, chiar si cand particip la cursele cu multi oponenti pe ecran.


As putea spune in incheiere ca DiRT3 este recomandat tuturor celor care cauta ceva diferit fata de a fost scos pana acum pe piata in materie de curse

 

img1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
lll

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
NAV
Vox-Host

Social Links

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.