Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

N3OX-Andrei

Ex Staff
 • Content Count

  243
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

1 Follower

About N3OX-Andrei

 • Rank
  Super-Moderators
 • Birthday 06/16/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Constanta Eforie Nord
 • Interests
  Salut , si bine v-am gasit ... Despre mine nu sunt multe de spus ...Am fost o legenda in comunitatea asta si voi ramane ! Nu uita
  N-am sa mor NICIODATA

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. La cursul de Economie Alinuta La cursul de Economie: - ... Si tineti minte, cu cat facem lucrurile mai prost, cu atat vom deveni mai puternici! zise profesorul studentilor sai. - Cum asa, domnule profesor?! se auzira voci din sala. Glumiti, nu-i asa? - Nu glumesc deloc, raspunse el. Uitati-va la China...
 2. Mama face curat in baie si spala toaleta Alinuta Mama face curat in baie si spala toaleta. Alinuta priveste si intreaba: - Mamico, ce faci tu acolo? - Spal vasul de toaleta. Vine Craciunul si sa fie curat in toata casa. Stii, vine si Mos Craciun! - Si ce, o sa faca caca in wc-ul nostru?
 3. Alinuta, ce ai invatat astazi in prima zi la cursul de Alinuta - Alinuta, ce ai invatat astazi in prima zi la cursul de electricieni? o intreaba maica-sa. - Am invatat cum sa fac priza cu dom' profesor... raspunse ea.
 4. Caciulita Alinuta - Alinuta, vezi sa nu cada caciulita surorii tale! − Nu cade, i-am batut-o in cuie!!
 5. Sport Alinuta Doctorul: - Ai facut vreodata sport ? Eu: - Se pune si sexul ? Doctorul: - Bineinteles! Eu: - Atunci, nu.
 6. Un pitic la farmacie Scurte Un pitic la farmacie: o aspirina, va rog. - v-o impachetez? - nu, mersi, o s-o dau de-a dura...
 7. In sfarsit, a aparut omul care ma apreciaza Scurte In sfarsit, a aparut omul care ma apreciaza! Am nevoie de o coroana, zice dentistul meu...
 8. De'abia aştept Black Friday Scurte De'abia aştept Black Friday, dacă o dau cu 80 % REDUCERE, poate scap odată de prietena mea!
 9. Am probat garderoba de vara Scurte Am probat garderoba de vara. Singura chestie in care am reusit sa intru a fost panica...
 10. Soția mea nu "găteşte prost" Scurte Soția mea nu "găteşte prost", ci doar este "compatibilă cu cuptorul cu microunde".
 11. De cand sotul meu isi lasa ratonul Scurte De cand sotul meu isi lasa ratonul la veveverita parul meu e mai sanatos ca niciodata !
 12. Casatoria Scurte Casatoria e o jungla unde viteazul leu e invins de frumoasa caprioara.
 13. Daca eu intru intr-o biblioteca inseamna Scurte Daca eu intru intr-o biblioteca inseamna c-am gresit adresa pentru ca eu am citit toate cartile de acolo !
 14. Rosii romanesti Scurte - Nu vă supărați, roșiile sunt românești? - Da' ce, domnu', vreți să vorbiți cu ele?
 15. Chuck Norris Scurte Chuck Norris l-a batut pe Cioaca pana a murit Elodia.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.