Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

APEX POWER

Member
 • Content Count

  305
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]

APEX POWER last won the day on June 7 2018

APEX POWER had the most liked content!

About APEX POWER

 • Other groups Member
 • Rank
  Membru Master

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Brasov

Recent Profile Visitors

311 profile views
 1. În Grecia Antică, într-un lac se scălda mai multa lume, printre care și un filozof. Vine un vant puternic si duce hainele tuturor departe. Mai raman totusi cateva trente. La intoarcerea in cetate bietii oameni cautau sa-si acopere goliciunea cu ce puteau. Dar fiindca ramasese foarte putin le ajungea doar pentru partile de jos. Doar filozoful isi acoperise cu o carpa numai fata. Intrebat despre ciudatul lui comportament, acesta raspunde: “Pe mine, lumea ma cunoaste dupa chip!”
 2. Romania,tara in care daca o vanzatoare iti recomanda sa cumperi ceva e clar ca e vechi .
 3. chuck Norris poate da foc noaptea la furnici cu lupa .
 4. Vasluienii spun că MasterChef e regizat: “În mod normal, dacă greşeşti o ciorbă, iei un par în cap” tnr
 5. Un betiv intr-un bar……. -Doua beri…va rog !!!! La care barmanu ………: -DA vad ca sunteti singur …………de ce doua? -Pai una o beau pt mine si una pt prietenul meu din USA A doua zi iarasi betivul……. -Doua beri…va rog !! I se aduc berile……..Le bea A treia zis betivul comanada: -O bere va rog………!! -Pai nu mai beti doua ……ca de obicei? -NU …..Beau numai pt prietenul meu din USA ca eu m-am lasat de baut……
 6. La clasa a-1-a profesoara intreaba elevii: -Cine-mi poate spune o poezie invatata la gradinita?????? Bula ridica mana -Spune Bulisor……zice invatatoarea ……..Doua mushte mititele mancau carne cu pilaf Se scobeau printre masele cu doi stalpi de telegraf
 7. Bula vrea sa dea un anunt de deces la mica publicitate. – Ce preturi aveti? – 5 lei pe centimetru. – Vai de mine! Soacra-mea avea 180 de centimetri…
 8. Nu imi aduc aminte ce i-am promis sotiei – ca beau doua beri si vin la noua sau ca beau noua beri si vin la doua?
 9. Eu nu mă uit la bani… Dar nici nu-i prea văd !
 10. Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui. La un moment dat, tipul o intreaba: -Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea? -Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca. Adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place. -Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba…
 11. La o companie de transport auto lucrau doi șoferi ce aveau ceva în comun – ambilor le plăcea să tragă la măsea. Dar tot timpul cel mai tânăr, după ce bea provoca vre-un accident, pe când cel bătrân conducea beat nu mai rău ca atunci când era treaz. Celui tânăr fiind curios, cum așa se întâmplă îi spune celui mai în vârstă: – Învață-mă și pe mine să conduc atunci când îs beat. – Cu plăcere te învăț, dar mai întâi, hai să bem un pic. Se apucă ei de băut, cel în vârstă întreabă: – Câte luni vezi pe cer? – Una. – Am băut prea puțin. Hai să mai bem…. Dar acum câte vezi? – Două. – Oricum e puțin, hai să mai bem… acum câte? – Trei. – E perfect, urcă în mașină și hai să mergem. Merg ei, cel mai în vârstă la volan începe să prindă viteză. – Fii atent – înainte avem trei stâlpi, cel din mijloc e adevărat-îl ocolim. Mai departe. Vezi trei câini – cel din mijloc îi adevărat – îl ocolim. Mai departe. Vezi trei fântâni – cea din mijloc e adevărată – o ocolim. – Gata, am înteles. Dă acum eu să conduc. S-au schimbat ei cu locurile, iar tânărul bucuros la volan, continuă comentariile: – Iată trei bătrâne – cea din mijloc e adevărată, o ocolim. Coool. Supeeeer!!! Iată trei poduri – cel din mijloc e adevărat – îl ocolim….
 12. I:Cum aduci creierul unui politai la dimensiunile unei nuci? R:Il umfli cu pompa!
 13. Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza. – Ce e cu valiza asta? Se rosi Bulangioaica un pic si zise: – Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. – Ce e, fa, cu cartofii astia? – Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat… am pus un cartof in valiza. – E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? – Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut.
 14. In problema care a fost primii in Ardeal legenda spune ca atunci cand a venit Attila cu voinicii lui au poposit pe malul Muresului. Vazand ei apa asa de limpede si clara au descalecat, s-au dezbracat de blanuri si s-au imbaiat cu totii. Cand au iesit din apa nu tu cai nu tu blanuri. Ei… care au fost atunci primii in Ardeal?
 15. Cum spunea bunica mea, mai bine împuști o dată, încarci arma și mai împuști o dată, decât să aprinzi lanterna și să întrebi cine a intrat la mine în casă.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.