Jump to content

Cristi(FenixHosting)

Administrator
 • Content Count

  4
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  35 [ Donate ]

Cristi(FenixHosting) last won the day on October 27 2019

Cristi(FenixHosting) had the most liked content!

1 Follower

About Cristi(FenixHosting)

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fenixhosting Ltd oferă servere spre administrare pentru comunitatea newmoon -1 server de samp -1 server de Mta -1 server de cs 1.6 Se ofera spre administrare, server samp 50 de sloturi hostat non stop la firma hosting. Exista posibilitatea de marire a sloturilor daca serverul se populeaza.Atentie! Se ofera doar celor care au experienta in administrare servere samp, mta, cs 1.6 ! Daca sunt doritori, sunt rugati sa lase reply aici. Singura conditie este ca serverele sa ramana in comunitate. Nume:Varsta:Oras:Ce tip de server doresc sa administrez (cs/samp/mta):Nivel de experienta (bun/moderat/expert):In cat timp pot termina de configurat serverul:In cat timp pot popula serverul:Ma pot ocupa zilnic de server (da/nu):Adresa de email valida(veti primi datele pe aceasta):
 2. Mulțumesc, sunt super, și doresc și un banner gif. FENIXHOSTING.Ro hosteaza servicii de -Cs 1.6 începând de la 2.50 euro lunar; -cs GO de la 4 euro lunar; -samp de la 2 euro lunar; -css(source) de la 3 euro lunar; -minecraft de la 5 euro lunar; -mta de la 3 euro lunar; -fivem de la 3 euro lunar ; -webhost normal de la 3.20 lunar; -webhost ssd de la 6.20 trimestrial ; -ressler webhost ssd de la 8.20 lunar; -dedicate de la 27 de euro lunar; -vps openvz de la 3 euro lunar; -vps lxc de 3.50 euro lunar; -vds kvm de la 4,50 euro lunar; -pachete comunități de la 5 euro lunar; -teamspeak3 de la 1. 50 euro lunar; -sinusbot de la 2 euro lunar ;
 3. Tipul [avatar / semnatura / banner / logo / etc] : logo Text principal : Fenixhosting Text secundar : -nu doresc un logo doar pentru host Dimensiuni : 300x150 Stock / Render / Tema : - Ultima cerere facuta : - Alte precizari :
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.