Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

AlcaTraz

Fondator
 • Content Count

  76
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  48,237 [ Donate ]
 • Time Online

  1m 51s
 • Country

  Italy

AlcaTraz last won the day on June 14 2018

AlcaTraz had the most liked content!

3 Followers

About AlcaTraz

 • Rank
  Community Owner
 • Birthday 02/24/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

678 profile views
 1. Am intrat pe forum prima data intr-o luna sa iti dau pro ❤️ .Acceptat!
 2. 3D Text 1. Pentru inceput creati un nou document File-New (sau CTRL + N) cu dimensiunile 150x250 si rezolutia 65 (marime avatar) 2. Scriem textul pe caruia vrem sa-i dam aspectul tridimensional. (un sfat ar fi ca textul sa aiba doar o culoare pentru evitarea problemelor cu mixarea lor (pentru aspectul 3d)) 3. Selectam layerul nostru unde dam click dreapta si alegem Rasterize Type. 4. Acum incepe tridimensionalitatea CTRL + T (textul va capata un chenar cu care vom transforma ce dorim) in interiorul chenarului dam Click Dreapta apoi alegem Perspective Acum cu mouse-ul tragem de exemplu de coltul din stanga jos. (in punctul acesta stabilim cum vrem sa stea textul nostru) dupa ce am terminat apasam enter pentru a finaliza modificarile. 5. Selectam layer-ul , si facem 15 copii iar fiecare copie o mutam spre stanga cu ajutorul tastei de pe tastatura. CTRL+J apoi sageata spre stanga x 15. Selectam toate copiile facute (de la copia 1 pana la a 15-a) si apasam CTRL + E (pentru unirea lor). 6. Acum apucam layerul copie si il tragem sub original. 7. Dublu click pe layerul copie. De aici alegem Color Overlay. Puteti adauga si un Outer Glow pe negru. SFARSIT.
 3. Userbar Out of bonds. Dati click pe Image - Canvas Size selectati Pixels in loc de Inches si setati la Height, Height-ul pe care il are imaginea ce doriti sa o suprapuneti peste userbar. Spre exemplu, daca imaginea are la Height valoarea 200, asa setati si voi la userbar Aici insa exista mai multe posibilitati de setare a Anchor-ului,spre exemplu: 1. Daca Anchor-ul ramane asa: userbar-ul va fi asa: 2. Daca dati clic pe sageata in jos, iar Anchor-ul devine asa: userbar-ul va fi asezat in felul urmator: Exemplele pot continua, in functie de pozitia Anchor-ului, deci in functie de pozitia dorita a userbar-ului. Eu am ales pozitia Anchor-ului din exemplul Nr. 2. Deschideti apoi imaginea pe care doriti sa o aplicati userbar-ului si selectati personajul (masina, persoana, animalul etc.). Dupa ce selectia a fost efectuata, apasati CTRL+C (copy), apoi selectati fila userbar-ului si apasati CTRL+V (paste), iar cu Move Tool (primul tool de sus) miscati masina/persoana/animalul pana ce ii gasiti pozitia dorita Optional: Puteti da dublu clic pe layer-ul imaginii aplicate asupra userbar-ului si aplica anumite efecte asupra sa, cum ar fii Stroke, Outer Glow etc Aplicati apoi text-ul (asupra caruia puteti aplica, de asemenea, efecte - Stroke, Outer Glow etc, insa cel mai frumos este un text simplu, doar cu stroke negru) Dupa ce ati terminat cu efectele, dai File - Save as - numiti userbar-ul cum doriti INSA AVETI MARE GRIJA CA FORMAT-UL IN CARE SALVATI USERBAR-UL SA FIE .png.
 4. Efect de ploaie PS Salut.Azi o să vă arăt cum să faceți un efect de ploaie în Photoshop. Acestea fiind zise...să trecem la treabă. Stock Pasul 1 După ce ați pus în Photoshop imaginea pe care vreți să o editați... Creați un nou layer: Layer - New - Layer... - OK Pasul 2 Aplicați un filtru: Filter - Render - Clouds Pasul 3 Un al doilea filtru: Filter - Noise - Add Noise cu următoarele setări: Amount: 400 % Distribution: Gaussian Bifati si Monochromatic Pasul 4 Aplicați un efect de blur: Filter - Blur - Motion Blur cu următoarele setări: Angle: -68 grade - selectați unghiul pe care îl vor avea picăturile de ploaie. Distance: 14 pixeli Pasul 5 Click dreapta pe layer și selectează "Blending Options". Se schimbă de la "Blend Mode" modul "Screen", iar la Opacity se pune aproximativ 50% , după preferințe. Click pe File > Export for WEB > Animated GIF.
 5. E nevoie de VDub APNG Mod: Download AICI Rendezi din AE in Image Sequence, nu Quicktime Movie, intr-un folder (neaparat intr-un folder separat, ca daca pui pe desktop te vei trezi cu 200/300 de imagini pe ecran). Apoi in acel folder o sa-ti apara o multime de imagini distincte. Deschizi VDub si tragi numai de prima imagine din folder in interiorul programului (pe restul le ia automat), apoi mergi la Video - Frame rate - bifeaza Change frame rate to si scrie fps-ul pe care il ai tu in AE (de obicei 30 / 29.97). Apoi mergi la File - Export - Animated GIF - selectezi o destinatie si dai OK.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.