Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

teew

Member
 • Content Count

  13
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  90 [ Donate ]
 • Time Online

  1h 55m 24s
 • Country

  Japan

teew last won the day on September 28

teew had the most liked content!

1 Follower

About teew

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 09/18/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Galați
 • Interests
  photoshop

Recent Profile Visitors

55 profile views
 1. teew

  Portofoliu TEEW

  150 x 300 400 x 200 1920 x 1080
 2. Titlu anime: Golden Kamuy 2 Numarul de episoade: 12 O scurta descriere: Al doilea sezon al seriei Golden Kamuy. Parere personala: - Nota acordata acestui anime: - Trailer:
 3. Titlu anime: Golden Kamuy Numarul de episoade: 12 O scurta descriere: În Hokkaido, în nordul extrem al Japoniei, Sugimoto a supraviețuit războiului Ruso-Japonez din era Meiji. Poreclit „Sugimoto nemuritorul” în timpul acelui război, acum așteaptă bogățiile promise de goana după aur în speranța de a salva nevasta văduvită a unui camarad decedat. În timpul căutării aurului, el găsește indicii despre o rezervă ascunsă de aur de la niște criminali corupți. Alături de o fată Ainu care i-a salvat viața de la asprul climat al nordului, se aventurează într-o cursă împotriva criminalilor pentru a găsi rezerva ascunsă. Parere personala: Nu l-am vizionat. Nota acordata acestui anime: - Trailer:
 4. Titlu anime: Golden Boy Numarul de episoade: 6 O scurta descriere: Golden Boy e povestea lui Kintaro Oe, un tânăr de 25 de ani aflat în căutarea unor lecții de viață. Un student strălucit, a plecat de la Universitatea de Drept din Tokyo pentru că deja stăpânise toată materia. Acum trăiește o viață simplă, călătorind pe bicicletă și având meserii diverse cu jumătate de normă. Deși e o persoană bună la suflet și săritoare, singura slăbiciune a lui Kintaro e pasiunea pentru femeile frumoase. Însă, atât timp cât se poate stăpâni, ar putea salva situația, și ar putea cuceri inimi ale femeilor în același timp. Parere personala: Nu am vizionat acest anime. Nota acordata acestui anime: Nu pot sa dau o nota Trailer:
 5. Titlu anime: Kenja no Mago Numarul de episoade: 12 O scurta descriere: Un tânăr care a murit într-un accident a renăscut în altă lume drept copil! După asta, a fost luat de eroul „Înțelept” Merlin Wolford și i-a fost dat numele Shin. A fost crescut în calitate de nepot al lui Merlin și a învățat de la acesta, obținând puteri șocante. Cu toate astea, când a împlinit 15 ani, bunicul Merlin a zis „Am uitat să-l învăț bunul simț!” Viața fantastică neconvențională a acestui băiat „anormal” începe aici! Parere personala: Super și acest anime, păcat că are doar un sezon, sper să-l facă și pe al doilea. Personajul principal fiind cel mai OP și începe să-i învețe pe ceilalți magie. Nota acordata acestui anime: 10 Trailer:
 6. Titlu anime: Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu Numarul de episoade: 25 O scurta descriere: Când Subaru Natsuki pleacă din magazin, ultimul lucru la care se așteaptă este să fie smuls din viața lui de zi-cu-zi și aruncat într-o lume a fanteziei. Lucrurile nu par bine să fie prea bune pentru adolescentul dezorientat. Cu toate astea, la scurt timp după apariția lui, este atacat de niște huligani. Armat doar cu o pungă de cumpărături și cu un telefon care acum este inutil, este bătut măr. Din fericire, o frumusețe misterioasă pe nume Satella, în căutarea celui care i-a furat insigna, dă de Subaru și îș salvează. Pentru a-i mulțumi fetei oneste și cu inimă bună, Subaru se oferă s-o ajute în căutarea sa, și mai târziu în acea noapte, chiar găsește urmele a ceea ce caută. Dar ce nu știe el este că o forță mult mai întunecată urmărește perechea din urmă, și la câteva minute după localizarea insignei, Subaru și Satella sunt uciși cu brutalitate. Cu toate astea, Subaru se trezește din nou într-o scenă cunoscută... confruntându-se cu același grup de huligani, și întâlnind-o pe Satella din nou și din nou... enigma se adâncește în timp ce istoria se repetă în mod inexplicabil. Parere personala: Este fix pe genul meu, personajul principal este transferat într-o lume a jocurilor / fictivă. Deci mie îmi plac astfel de anime-uri. Nota acordata acestui anime: 10 Trailer:
 7. Titlu anime: Tokyo Ghoul Numarul de episoade: 12 O scurta descriere: Seria îi are în prim plan pe „ghouli”. Aceștia erau monștri/spirite mitice (mitologia arabă), care se hrăneau din carnea oamenilor. Povestea de groază, care se împletește cu fantasticul întunecat se desfășoară în Tokyo, care e vânat de acești misterioși „ghouli” care devorează oameni. Aceștia sunt îngroziți de ghouli, a căror identitate este necunoscută. Un elev obișnuit de liceu, pe numele său Kaneki, se întâlnește cu Rize, o fată care la rândul ei este o cititoare desăvârșită, la cafeneaua pe care o frecventează. Încetul cu încetul Kaneki realizează că destinul său se va schimba peste noapte. Mănâncă și devino un monstru sau înghite-ți limba și păstrează-ți umanitatea! Parere personala: Mie mi-a plăcut foarte mult acest anime și-n special cele 4 sezoane chiar dacă pe la sezonul 3 și începutul sezonului 4 au fost puțin jalnice dar în rest mi-au placut Nota acordata acestui anime: 10 Trailer:
 8. Prenume » Raul-EmanuelVârsta » 21Locație » GalațiOcupație » Câteva business-uriHobby-uri și pasiuni » Photoshop, csgoNick CS » teewMod preferat » ArenăSteam ( On/Off ) » ONDe unde ai auzit de NEWMOON România? » De pe tsAcordă o notă comunității » 10Contact » Steam / TSAlte detalii » Nimic de spus aici
 9. teew

  Portofoliu TEEW

  150 x 250 150 x 300 400 x 200 1920 x 1080

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.