Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

kolickuuuu

Member
 • Content Count

  22
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  70 [ Donate ]
 • Time Online

  2h 35m 31s
 • Country

  Romania

About kolickuuuu

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

39 profile views
 1. Beneficii VIP! CT: 1. M4A1 + Deagle + Set Grenazi 2. Famas + Deagle + Set Grenazi 3. Awp + Deagle + Set Grenazi Tero: 1. Ak47 + Deagle + Set Grenazi 2. Galil + Deagle + Set Grenazi 3. Awp + Deagle + Set Grenazi Incepi runda cu 150HP/180AP Primesti 10HP per kill/15HP per HeadShot Poti ajunge pana la 200HP Dmg in timp real Damage (x2) Ai acces la admin chat(u@) Server ul anunta cand intri pe server (VIP nume s-a conectat pe server) Slot rezervat Pretul este de 5e Luna/10e Permanent CONTACT! Steam: teo123a Sau PM pe forum!
 2. Ajuta server-ul cu un SMS (1,19 euro) 1 SMS = Vip 3 zile Trimiteti SMS cu textul -> TXT GTRS 89.41.176.18:27015 numele dvs Lasa ti reply dupa urmatorul model , dupa ce a ti trimis SMS! Nick: Cat ai donat: Dovada: INFO! Multumesc celor care ajuta.
 3. REGULAMENT! Nu abuzati de admin , nu abuzati de comenzi , cei care utilizeaza adminul in alte scopuri inafara de acela de a ajuta server, vor primi Remove. Pentru cei care doresc "Up" , trebuie sa fie foarte activi pe server/forum/boost-uri si sa se comporte civilizat. Comanda amx_votemap sau amx_votemapmenu nu este permisa , server-ul da singur vot. Fiecare admin trebuie sa aibe BanList , infara de Fondator. Aici sunt si exceptii acceptate de Fondator din anumite motive. Sunt interzise comenzile intre admini. Daca suspectati un admin , faceti demo si prezentati dovada la Admin Zone Nu se cere "Up" pe Server/Steam/Ts3 , aveti Cereri Upgrade Nu se face abuz de amx_slay ; amx_csay ; amx_tsay , (Creaza flood). Cand intrati pe server jucati cu numele pe care aveti adminul, in caz contrat (-1) Respectati jucatori si admini indiferent de grad , in caz contrar veti fi sanctionati conform regulamentului. Daca ai probleme si vei lipsi de pe server mai mult de 5 zile , ai obligatia de a deschide topic la Absente astfel accesul va fi suspendat. Comanda amx_banip/addban se foloseste numai in urmatoarele situatii: Daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum intentionat . In momentul in care un admin intra pe server, acesta devine neutru. Cuvantul cheie pentru cerere de admin este rsnumberone ! Nu conteaza daca 'x', 'y' sau 'z' ii este ruda/prieten, adminul va actiona la rece in orice situatie. Adminul are obligatia de a aplana orice conflict aparut intre jucatori, mai intai prin atentionarea acestora, iar apoi, in functie de gravitatea faptului, va trece la aplicarea pedepselor. Nu aveti voie in timpul jocului sa impuneti reguli noi playerilor. Acestea sunt valabile doar cand sunt puse mai intai pe forum, iar apoi, daca este cazul, pentru fiecare harta in parte Intre orele 00:00 si 10:00 se joaca doar harta de_dust2 cu mp_timelimit 0 cine nu respecta aceasta regula , va primi -1 Adminilor le este interzis cu desavarsire sa foloseasca cuvinte triviale, sa jigneasca sau sa ameninte jucatorii de pe server. Tineti minte, adminul primit este o indatorire, nu un privilegiu, iar playerii se trateaza cu respect! Este strict interzisa folosirea deliberata a comenzilor de admin pentru scopuri proprii si vinderea/imprumutarea adminului! Adminele sunt personale, si orice folosire a acestora de catre alt jucator va duce la suspendarea lor. Adminii care nu pun un motiv real, scurt si concis la ban ("wall", "aim", "reclama", "limbaj" etc) si vor folosi ca motiv cuvinte triviale sau jigniri, vor avea adminul suspendat. Adminii care se cearta intre ei, vor fi sanctionati amandoi conform regulamentului. Regulamentul va avea Update mereu, cititi l mai des! CITESTE IAR SI IAR , PANA BAGI LA CAP!
 4. Aici postati orice moment FUNNY vazut pe serverul nostru!
 5. Aici ve ti vorbi orice in legatura cu server-ul
 6. Fiecare admin are obligatia sa isi creeze BANLIST! MODEL BAN-LIST ADMINI Nick: IP&Steam ID: Data/Ora: Motivul: Dovada:
 7. Aveti voie decat 1 data pe luna sa va schimbati nick-ul! MODEL CERERE SCHIMBARE Nick Nick actual: Nick dorit: Grad: Motivul schimbari nick-ului:
 8. MODEL CERERE RETRAGERE Nick: Grad: Motivul retrageri: Cum te ai simtit la noi pe server?:
 9. MODEL CERERE ABSENTA Nick: Grad: Cat ve i absenta(de la/pana la): Motivul:

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.