Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3

Below.

Member
 • Content Count

  12
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  20 [ Donate ]
 • Time Online

  2h 20m 47s
 • Country

  Romania

Below. last won the day on June 22

Below. had the most liked content!

1 Follower

About Below.

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din partea mea fara suparare ai CONTRA si un PRO mai ai de invatat comenzile nu le stii, ai un limbaj hm mai asa neadecvat dar nu este problema poti remedia Nu prea cunosti regulile pe de alta parte esti baiat bun ajuti esti activ .
 2. salutare PRO
 3. Din partea mea ai CONTRA 1. Nu pot spune ca vei fii un helper un si adecvat deodata ce tu,nu stii comenzile si ai un limbaj foarte neadecvat fata de toti m-ai ales zombie care te infecteaza 2. ai mai incercat o data sau de 2 ori ai fost respins iar dupa aceea ai sters topic-ul. 3. sa nu mai spun ca nu stii sa pui gametrack-ul cu orele.
 4. Below.

  Retras

  Din partea mea ai un mare dar mare CONTRA : 1. Un limbaj extrem de neadecvat , frustrat. 2. Contraziceri cu staff-ul sv, insultand mai exact. 3.Din cate am vazut tu abia stii ce este ala slot , voiai comenzi pe slot ... invata comenzile de (admin) sa respecti playeri si mai ales STAFF UL acestuia pana atunci ai contra.
 5. Din partea mea ai un PRO momentan esti un baiat bun ajuti playeri esti respectuos sper sa inveti comenzile si sa fii activ mai ales citeste regulamentu cu mare atentie numai bine 😘 totul ramane la decizia lu Denis.
 6. din partea mea ai contra limbaj neadecvat , te ai luat de admini cum a spus power daca te schimbi si esti un baiat cuminte si asa ai un pro si totul ramane la decizia lu denis
 7. Below.

  Helper

  Salut , din partea mea ai un CONTRA deoarece esti de 2 zile venit pe server ai abia 3 ,4 ore iar din cate am vorbit cu tine pe server si asa nu cred ca ai fii in stare de aceasta functie , asta i am spus o si lui shadow care facuse 3 cereri si a fost respins iar azi a cumparat slot cu points si nu stia nici o comanda mai excat omu si a scris pe chat cu toata lumea parola de la setinfo _pw dar nu asta conteaza fa ti orele fii cuminte pe server eu zic sa iei slot prima data , daca nu revin o cand ai orele necesare si stiind comenzile de admin o sa ai un mare PRO de la mine .
 8. Orele trebuie sa le ai pe acest cont nu dupa altu, si tu ai facut cerere de helper la slot pe bune ? data viitoare fac poze si le voi posta aici cu injuriile catre playeri si staff.
 9. Din partea mea ai un CONTRA cu parere de rau nu ai orele necesare iar limbaju fata de playerii si sv lasa de dorit , ti am dat gag de atatea ori si nu numai eu ci si power. Prima data se face cerere de slot , nici orele pentru slot nu le ai pentru ca stiu ca ai fost respins acum 2 zile.
 10. Fratele meu , ai CONTRA direct nu ai nici o ora de jucat pe server plus de asta mi-ai copiat cererea de admin. De aceea intrebai tu de forum pe server si asa.
 11. Nume jucător:Below. Vârsta reală:19 Link GAMETRACKER usser:https://www.gametracker.com/player/Below./89.40.233.51:27015/ Motivul pentru care dorești să obții această funcție: Doresc aceasta functie personal pentru a avea grija de server si playeri sa fie foarte ingrijit si dorit de playeri cu un staff bun in mare parte sunt activ foarte mult timp si ziua si seara nu este o problema. Cât timp și în ce interval vei fii activ pe server ca admin?: 8 9 10 pe zi depinde poate chiar mai mult sau mai putin . Poți contribuii cu donații pentru server?:Desigur am discutat despre asta cu Denis. Ai luat la cunoștintă regulamentul serverului?: da Precizari extra: Stiu ca nu am multe ore , insa am experienta in admin si servere la randu meu am avut si eu tot la fel acum 2 ani si m am reapucat : sper sa ne intelegem super ca staff si sa aveti o zi buna.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.