Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3

poWer

Member
 • Content Count

  14
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]
 • Time Online

  1h 56m 19s
 • Country

  Romania

1 Follower

About poWer

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

34 profile views
 1. De la mine ai un PRO deoarece iti vezi de treaba ta si esti activ.
 2. De la mine ai un PRO,deoarece esti baiat bun si nu deranjezi pe nimeni.
 3. Din partea mea ai CONTRA 1. Nu pot spune ca vei fii un helper un si adecvat deodata ce tu,nu stii comenzile si ai un limbaj foarte neadecvat fata de toti m-ai ales zombie care te infecteaza 2. ai mai incercat o data sau de 2 ori ai fost respins iar dupa aceea ai sters topic-ul. 3. sa nu mai spun ca nu stii sa pui gametrack-ul cu orele. (da,am copiat raspunsul lui below deoarece am aceleasi motive)
 4. poWer

  Retras

  Din partea mea ai un mare CONTRA,deoarece: 1.Ai un limbaj neadecvat. 2.Nu stii regulile si te contrazici cu membrii staff. 3.Nu stiai nici macar ce e slot ul si intrebai daca ai comenzi ca si slot deci,nici nu vreau sa imi imaginez ce ai face daca ai fi admin/helper.
 5. In calitate de prieten dar si ca player esti un baiat foarte bun cu ceilalti jucatori si joci corect,dupa reguli. Acestea sunt niste motive pentru care ai merita sa fi in staff-ul NewMoon: 1.Ai un respect foarte mare fata de playerii server-ului dar si mai mare fata de staff. 2.Limbajul este corect si care nu este ”murdar”. 3.Stii regulile server-ului foarte bine. (un motiv mai special ptr.mine)4.Esti un prieten bun si demn de grad. De la mine ai un mare PRO ! :3
 6. poWer

  Cerere slot

  Ai orele necesare pentru a deveni slot.Insa sunt cateva lucruri deranjante la tine. 1.Limbajul tau este neadecvat. 2.Te lauzi cu niste lucruri neimportante. 3.Ai criticat un membru staff (poWer) Cu toate aceste defecte iti voi acorda un PRO doar daca promiti ca te vei schimba.
 7. poWer

  Helper

  Din cate am vazut esti un băiat bun si nu vorbesti urat doar ca nu ai orele necesare pe server si motivul pentru care vrei funcția nu e atat de impresionant. Din partea mea ai un CONTRA.
 8. Sault. Cu parere de rau din partea mea primesti un CONTRA. In primul rand,nu ai orele necesare pentru a deveni slot sau helper. In al doilea rand,cererea pentru helper are propria ei sectiune deci,cererea asta trebuie postata in sectiunea Cerere Admin. Pe langa,limbajul tau este neadecvat.Chiar daca nu zic nimic despre asta,asta nu inseamna ca nu ma dearnjeaza. In concluzie,primesti CONTRA
 9. Din partea mea ai un CONTRA. In primul rand,cererea ta este copiată de la jucătorul Below. In al doilea rand,esti nou pe server si nu ai nici o ora. In concluzie, primesti CONTRA.
 10. Din partea mea ai un PRO dar si un CONTRA. PRO-iti acord PRO deoarece esti un băiat bun,ajuți playerii si esti destul de activ CONTRA-Iti acord si acest CONTRA nu ai orele necesare pentru a deveni helper/admin.(daca le aveai primeai un PRO si atat) Desigur, totul ramane la răspunsul lui Denis. Peace ✌
 11. Nume jucător: poWer Vârsta reală:14 Link GAMETRACKER usser: https://www.gametracker.com/powernm/ Motivul pentru care dorești să obții această funcție: Uneori serverul este aglomerat alte ori nu dar sunt multi hacker sau oameni care nu stiu regulile,am vazut chiar foarte multi care nu stiu regulile dar si hackeri. Cât timp și în ce interval vei fii activ pe server ca helper/admin ? : acum ca a venit vacanta de vara=7-8-9-10 ore (depinde) Ai luat la cunoștintă regulamentul serverului?: Da Precizari extra: Cam atat :3

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.