Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

kid0player

Member
 • Content Count

  2
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]
 • Time Online

  4m 31s
 • Country

  Romania

About kid0player

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Amonh, multumesc pentru increderea oferita , iti multumesc pentru atragerea atentiei si la greselile literare:)) ai maxima dreptate. Chiar ma ajuta sfatul tau pt lb si lit romana ca se apropie examenul de clasa a 8a:))) Aveti respectul meu. Da am whatsapp o sa astept email de la denis cu nr de tel ca sa putem lua legatura. Daca e de acord. O zi faina tuturor.☺☺
 2. Nume jucător: kid0 Vârsta reală: 15 ani si 3 luni Link GAMETRACKER usser: https://www.gametracker.com/kid0player/ tin sa mentionez ca nu am auzit in viata mea de game tracker :)))))), sunt mai paleta asa si chiar daca ma joc de ceva ani,chiar nu stiam de game tracker, dar mi.am facut un cont deoarece cred ca e nevoie si e neaparat.:))) Motivul pentru care dorești să obții această funcție: ____dimineata sau seara,prind unele momente in care playerii se injura foarte urat in chat, iar in momentele alea chiar nu sunt helperi ca sa dea gag. sunt playeri afk multi si altii farmeaza pe ei ceea ce nu mi se pare corect, avand helper putand sa ii transfer la spectate. in rest, serverul este foarte fain, tin sa mentionez ca ma joc doar pe sv vostru de zm, aveti un stuff foarte misto care sunt de mare ajutor, si ei au respectul meu!!! Cât timp și în ce interval vei fii activ pe server ca admin?: dimineata intre 8 si 10 si seara de la 17:00 la 00:00 aproximativ 3-4 ore pe zi pot chiar si mai mult depinde de orele online cu scoala:))) Ai luat la cunoștintă regulamentul serverului?: desigur, l.am citit cu atentie si il respect cu strictete Precizari extra: m-as bucura foarte tare sa am o functie pe server putand sa ajut si sa ma complic la imbunatatirea serverului, chiar imi pare ca nu stiam de game tracker..... dar ma joc cs 1.6 de la 10 ani:)) sper sa fie totul ok.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.