Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

Legends.

Moderator
 • Content Count

  41
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  180 [ Donate ]
 • Time Online

  3h 29m 41s
 • Country

  Tunisia

Legends. last won the day on July 30

Legends. had the most liked content!

About Legends.

 • Other groups GFX Designer
 • Rank
  MODERATOR FORUM & GFX DESIGNER

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Știți ce face o blondă cu o coală de hârtie pe Șoseaua București-Ploiești? Conduce un A4
 2. Un schelet intră într-un bar. Merge la barman și comandă: Băiete, o bere și un mop.
 3. Un om avea un cal, iar calul nu avea nimic împotrivă.
 4. Nimeni și Prostu’ erau pe o barcă. Nimeni se îneacă, iar Prostu’ strigă la salvamar și îi zice: -Bă, s-a înecat Nimeni! -Tu ești prost? –Da, eu sunt!
 5. Adata anunta lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 RGB cu viteze ce ating pana la 4800MHz, o capacitate maxima de 32GB si un design elegant. Cu inspiratie geometrica, noile memorii XPG SPECTRIX D50 ofera performanta si eleganta oe care gamerii, overclockerii si pasionatii de PC le vor aprecia. Realizate cu chip-uri si PCBs de cea mai inalta calitate, XPG D50 asigura stabilitate si fiabilitate deplina, alaturi de frecvente ce ating pana la 4800MHz. In plus, acestea sunt compatibile cu cele mai noi platforme Intel si AMD. Tot articolul ddr4-xpg-spectrix-d50-rgb
 6. Asus a anuntat noul lineup de placi de baza pentru noile procesoare Intel din generatia a 10-a, ce urmeaza a fi lansate la randul lor in aceasta luna. Acestea au implimentat noul chipset Z490 si ofera suport pentru noul socket LGA 1200 pentru procesoarele Intel, ce vin ca inlocuitor pentru socket-ul 1151 v2. O implementare totusi tipica Intel, care inca a ramas cand vine vorba procesoare pe procesul de fabricatie de 14 nm, dar si un spoiler alert: nu avem parte de PCIe Gen 4.0 pe Z490. Totusi, Intel promite ca noua generatie este mult imbunatatita, un fel de 14 nm perfect. Bine, asta se tot spune de ani de zile, de cand au ramas blocati pe acest proces de fabricatie. Fiind ideale pentru jucatori, entuziasti si profesionisti, fiecare placa de baza Asus si Republic of Gamers Z490 ofera imbunatatiri pentru a duce frecventele la nivelul urmator. Procesoarele Intel Core din generatia a 10-a ofera numeroase fire de executie si frecvente mari per nucleu. Chipsetul Z490 ofera multiple optiuni de conectivitate de ultima ora, inclusiv un controler WiFi incorporat, numeroase porturi USB 3.2 Gen 2, memorie Intel Optane si chipset cu suport RAID. Tehnologia proprietara Asus OptiMem III asigura o mai buna integritate a semnalului, iar AI Overclocking ajuta la impingerea performantei procesorului spre limitele sale. Tehnologia ASUS AI Overclocking foloseste un algoritm proprietar pentru a stabili setarile optime de frecventa si tensiune pentru placa de baza, ajutind utilizatorii sa-si impinga procesorul la limita prin apasarea unui singur buton. Placile de baza din seriile ASUS Z490 vor fi urmate in curind de modelele ASUS si ROG H470, B460 si H410, oferind utilizatorilor mai multe optiuni pentru a se potrivi cerintelor si bugetului lor. Articolul intreg cat si sursa AICI
 7. Titlu:Sniper: Assassin’s End Gen:Acţiune Anul aparitiei:2020 Actori:Chad Michael Collins, Ryan Robbins, Sayaka Akimoto, Tom Berenger Trailer:

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.