Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

Amonh

Member
 • Content Count

  2
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]
 • Time Online

  6m 24s
 • Country

  Romania
 1. Amonh

  Cerere Admin

  Salut, Iti dau CONTRA,fara prea multa gandire,dar sa mi si motivez raspunsul.Varsta,acceptam doar peste 16 ani.Vad ca nici o cerere pe forum nu prea ai habar.Un topic se deschide intr-o sectiune,in acest caz,”Cerere Admin”.Link GameTracker nu ai lasat.Mai capata experienta,deoarece nu ai fost in stare sa deschizi un topic in sectiunea corecta,dar sa ai accese amxx la taste/mana. Cat despre playerii afk,hai sa rezolv,ca multi aveti ceva cu ei.Normal ar fi,ca cei afk sa primeasca kick,DOAR cand serverul este 29-30/32,pentru a elibera slotul ocupat de playerul afk pentru cel care se joaca.Pe server ruleaza pluginul Auto-Join,adica nu poti sta Spectator,vei fi bagat direct in meci,poate acei playeri pleaca crezand ca vor ramane Spectatori,si eu patesc sa plec Spectator si sa ajung in meci.Nu pot lua leptopul la baie sau la sala.Sau pur si simplu sunt unii care pur si simplu baga jocul in bara pentru ore. Succes! PS:Revino cand acumulezi experienta macar de a posta in sectiunea corecta a forumului!
 2. Salut, Sfat,incearca sa eviti exprimarea la gerunziu (putand,facand etc),iti va prinde bine cand vei face eseuri/referate/compuneri...cât despre ceea ce voiai tu sa precizezi,corect se scrie “staff”,”stuff” inseamnă cu totul si cu totul altceva. Acum,Cum ti-am explicat si pe server,playeri afk gasesti pe toate serverele,mai ales la noi,fiindca avem pluginul de Auto-Join.Chiar si eu patesc sa plec de la leptop Spectator si cand ajung ma trezesc player.Legat de playerii care injura,nu pot nega sau afirma,cat am fost pe server am mai atras atentia celor care scriu ca isi folosesc “instrumentul” masculin sau chiar ii sanctionam direct. Din partea mea iti ofer un PRO ,esti activ,acum depinde si de experienta ta in AMXX (comenzi si multe altele,Denis stie mai bine,el te va testa,pe WhatsApp-asa ca sper,și cred ca ai aplicatia,deoarece,daca vei fi acceptat,vei intra in grupul staff-ului.Denis iti va da mai multe detalii. Succes!

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.