Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3

xX.Havik.Xx

Member
 • Content Count

  44
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]
 • Time Online

  2m 29s

About xX.Havik.Xx

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat pentru teste, Deoarece esti si lider, v-a trebuii sa alegi ce functie pastrezi in cazul in care vei trece testul.
 2. Acceptat pentru teste! ACCEPTAT TESTE SERVER!
 3. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales Hitman Agency si nu alta factiune ?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei Companii de killeri?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 4. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales The Ballas si nu alta factiune sau alta mafie?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei Mafii?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 5. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales The Rifa si nu alta factiune sau alta mafie?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei Mafii?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 6. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales Los Astecaz si nu alta factiune sau alta mafie?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei Mafii?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 7. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales Grove Street si nu alta factiune sau alta mafie?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei Mafii?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 8. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales News Reporter si nu alta factiune?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei factiuni pasnice?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 9. Acceptat pentru teste ! ACCEPTAT TESTE SERVER!
 10. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales Paramedic Departament si nu alta factiune?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unui Departament?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 11. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales Uber Company si nu alta factiune?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei Compani?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:
 12. Minim level 5! Experienta obigatorie! Model Aplicatie Lider!Numele real / pe server: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe serverul nostru?: De ce ai ales Taxi si nu alta factiune?: Ce ai de gand sa faci daca vei fi acceptat in noua functie?: Ai experienta in a fi liderul unei factiuni pasnice?: Esti constient ca vei fi testat si pe server de catre un admin?:Alte precizari?:

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.