Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

Alexin™

Super-Moderator
 • Content Count

  45
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  90 [ Donate ]
 • Time Online

  1h 53m 26s
 • Country

  Romania

Alexin™ last won the day on May 12

Alexin™ had the most liked content!

About Alexin™

 • Other groups Super-Moderator
 • Rank
  Super-Moderator NEWMOON
 • Birthday April 2

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

70 profile views
 1. Nume fisier : Brave Browser Versiune : 1.0 Autor : brave company Link Download : CLICK HERE
 2. As incerca sa imi gasesc parintii sa stiu de ce nu m-au dorit !
 3. TOPIC INACTIV | LIPSA DE INTERES. LOCKED
 4. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 5. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 6. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 7. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 8. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 9. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 10. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 11. O zi faina si o sedere lunga sa aveti !!
 12. A trecut mai bine de un an de când mi-am făcut și eu cont pe Netflix sau, cum spunea un coleg, de când am intrat în rândul lumii. Deși am prognozat că vor urma zile negre pentru ei, se pare că m-am înșelat amarnic. Bine, între timp a venit molima coronavirusului și a cam anulat orice predicție! Datorită pandemiei, care a cauzat o creștere cu 16 milioane a numărului de abonați și a generat peste 700 milioane de dolari ca încasări, americanii s-au gândit să facă puțină curățenie printre utilizatori. Astfel, toți cei care au conturi active – adică au plata la zi – dar au mai mult de un an de când nu au mai urmărit vreun material pe platformă, vor primi o notificare pe mail prin care sunt rugați să confirme dacă mai doresc să mențină abonamentul sau nu. Cei care nu răspund vor fi dezactivați automat. Cu toate acestea, Netflix a anunțat că va menține listele de favorite sau cele în curs de vizionare, timp de încă 10 luni! Poate părea o măsură dură, dar ei spun că vor fi afectați puțin peste 0,5% din abonați. Iar, în total, Netflix avea 182 de milioane de abonaţi! Deși eu cred că este și în avantajul lor să elibereze spațiu pe servere, trebuie să remarc că sunt și fair-play, ținând cont că nu vor să taxeze oamenii care chiar nu folosesc serviciile lor.
 13. Premierul Ludovic Orban a anunţat că alegerile parlamentare ar putea avea loc în 6 decembrie, iar cele locale, în toamna acestui an. Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că 6 decembrie este data cea mai probabilă pentru alegerile parlamentare, dar a menţionat că va trebui văzut cât de puternică va fi epidemia în perioada respectivă şi dacă va permite organizarea unei campanii electorale. ″În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, ele trebuie organizate în 6 decembrie cel mai devreme, pentru că trebuie puse în legătură cu finalul mandatului actualului parlament şi cu obligaţia ca noul parlament să fie convocat de preşedinte în termen de maxim 20 de zile de la data alegerilor. Deci, cea mai probabilă dată este 6 decembrie pentru alegerile parlamentare. Sigur că aici va trebui să vedem cât de puternică va fi epidemia şi dacă va permite organizarea unei campanii electorale”, a afirmat premierul Orban, într-un interviu pentru postul România TV, citat de AGERPRES. Sursa : protv.ro

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.