Jump to content

TOBiAS

OverWatch
 • Content Count

  5
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  40 [ Donate ]

About TOBiAS

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 07/10/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Craiova
 • Interests
  Onoarea inainte de toate.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick server: Fred caut o daphne Varsta: 19 ani. Steam ID & Link Profil: N-am steam momentan. Ore Jucate (link gametraker AICI minim 20 de ore): - Experienta Adminare: 3 ani. Interval ore activitate pe Server(Seara/Dimineata): Seara si dimineata mai putin. Ai citit regulamentu ? [Da / Nu] (se completeaza folosind cuvantul cheie) : 65 Poti dona (Da / Nu): Pot da un boost pe saptamana.
 2. Onoarea inainte de toate. 

 3. 1. Cum te numesti ? Cati ani ai ? De unde esti ? Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Tobias sau Laurentiu cum va este mai usor sa imi spuneti, am 19 ani si sunt din Craiova. Sunt o fire prietenoasa un om simplu caria ii plac provocariile si sa evolueze cat mai mult, imi place sa glumesc si in cazul unui conflict sa ameliorez acel conflict. 2. Cum te putem contacta ? Ma puteti contacta pe discord sau pe facebook.3. Consideri ca ai experienta necesara pentru acest grad ? Daca da, de ce ? Avand comunitate acum cativa ani si fiind admin pe mai multe servere ani la rand, cred ca m-as descurca fara probleme pentru acest grad, cum ar zice orice roman ( stiu cu ce se mananca ). 4. Pe care sectiune doresti sa activezi ? Ce imbunatatiri crezi ca poti aduce acestei sectiuni ? Pe sectiunea de OverWatch si Assistenta, pai pot scapa de anumiti playeri care nu sunt bine veniti si imi place sa ajut.5. Cat timp petreci pe forum zilnic ? Ziua fiind cu obligatiile mele zilnice pot o ora, doua iar seara 3-4 ore.6. Ce imbunatatiri ai aduce acestui forum ? (indiferent de categorie) Mereu mi-a placut sa vin cu ceva nou, ca sa atraga mai multi playeri sau oameni pe comunitate. 7. Lucrezi deja undeva sau intr-un domeniu anume ? (ex. IT, mecanic, etc...) Nu, lucrez momentan- cred ca am si zis in prezentare imi era dor sa fac parte dintr-o comunitate sa ajut la dezvoltarea acesteia, sper sa pot lucra aici cu voi.
 4. Prenume » TobiasVârsta » Am 19 ani.Locație » CraiovaOcupație » Tocmai ca nu mai am o ocupatie deaia am venit pe comunitate sa imi fac o ocupatie. Hobby-uri și pasiuni » MMA si pasiunea e gaming-ul. Nick CS » Fred caut o daphneMod preferat » ClasicSteam ( On/Off ) » Off, momentan. De unde ai auzit de NEWMOON România? » Din intamplare.Acordă o notă comunității » 8/10, vreau sa descopar oamenii de pe aceasta comunitate poate pe viitor alta v-a fi nota. Contact » TOBiAS#5599 (discord) , facebook (PM).Alte detalii » Bine v-am gasti !
 5. Bine v-am gasit !

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
NAV
Vox-Host

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.