Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

alexuoke

Manager Server
 • Content Count

  54
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  35 [ Donate ]
 • Country

  Romania

alexuoke last won the day on June 16

alexuoke had the most liked content!

About alexuoke

 • Rank
  Membru Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: Varsta: Link ore jucate:
 2. Nick: Ora/data: Nume banat: Dovada:
 3. alexuoke

  YouTube

  Salutare, eu sunt Alex Vintila si am sa va las un link, de la Canalul meu personal de YouTube. Acolo voi posta diferite Activitatii colective cu Playerii de pe ZmX.NewMoon.Ro sau #UpGRade noi ale acestuia. https://www.youtube.com/channel/UCoO4sHvHuYlJi2XQzxh3DKQ?view_as=subscriber Daca iti place ce vezi, si te simti atras de ce se intampa, te-as ruga sa apesi butonul de LIKE urmat de SUBSCRIBE pentru a fii in permanenta alertat cand postez filmulete noi.
 4. alexuoke

  Event TOP15

  Event TOP15 Se acorda primilor 3 din clasamentul TOP15 urmatoarele premii: Locul 1: 6k credite ================= Locul 2: 4k credite ==================== Locul 3: 2k credite ==================
 5. In ce consta Eventul Activitate, pe baza activitatea Adminilor cat si a Playerilor: Pe masura orelor acumulate pe sv-ul ZMX.NEWMOON.RO se va beneficia de GRADE. Varsta nu este o problema, dar Staff-ul nostu va lua in considerare daca se merita acest post pentru fiecare dintre voi. Ca sa poti beneficia de acest "Giob" si de a lua in Administrate acest server trebuie sa ai un aspect placut in fata tuturor din Colectivul ZMX.NEWMOON.RO si de asemenea o caracterizare buna. Administratorii vor fii in permanenta contact cu Fondatorul si va spune cat de bine si placut ai fost pe acest server. Sa nu aud ca nu a-ti stiut. Gradele pot urca pana la max: Veteran. Owner - Fondator consta in ajutarea financiara a calitatii serverului si a scopului lui. Veteran 200 ore Moderator 140 ore Administrator 80 ore Helper 40
 6. alexuoke

  Event Boost

  Event Boost: in ce consta acest event, acest event nu este obligatoriu doar pentru cei care vor sa obtina o perioada de timp VIP cum poti Boosta sv-ul am sa iti explic pas cu pas in urmatoarea propozitie, Atentie comfirmarea platii a platformei de boost trebuie aratata pentru a dovedii existenta platii. Mesaj la 1235 cu textul: TXT GTRS 164.132.71.23:27015 numele Exemplu: TXT GTRS 164.132.71.23:27015 CLicK;x 1 Boost va fii rasplatit cu 7 zile VIP pe sv-ul ZMX.NEWMOON.RO O sa las un model mai jos pentru a posta plata Boostului: Nick: Ora Boost-ului:
 7. Salut, ca sa nu fie o harababura am sa las un model legat de tema Propuneri. Nume: Varsta: Nick: Propun: Dc crezi ca ar ajuta sv-ul propunerea ta:
 8. Aici se vor posta toate discutiile legate de serverul luat in vigoare: Zmx.NewMoon.Ro
 9. Contra, revino peste 4 saptamani cu o noua cerere.
 10. Pro te asteptam de mult!
 11. Pro, sa da-m o sansa. Sa vedem ce parere are si Staff-ul Zmx.
 12. Acceptat ca Administrator. Daca intrai la Sedinta luai semi-god.
 13. Pro, destule minereuri.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
SiteBunker
Vox-Host

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.