Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3

isz

Member
 • Content Count

  24
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  20 [ Donate ]
 1. isz

  Cerere Up isz

  Nume:aluuVarsta:17Cs 1.6 On Steam:Da/Nu nuOre(link GT): Gametracker https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.75:27015/top_players/?query=iszActivitate TeamSpeak(OBLIGATORIU):Intru daca e cinevaGrad actual:ModeratorGrad dorit:Semi-GodCuvantul cheie?:[zmxbest]. Vreau up deoarece sunt un staff de 2 saptameni decand a aprut serverul.Nu am mai fost activ deoarece anul viitor dau bacul si trebuie sa invat materia de a 11-ea pnm.
 2. isz

  Sn[a]Ke,

  Contra, nu ai varsta si orele necesare
 3. Contra,Nu ai destule ore+suntem prea multi admini..
 4. SUNT COMPLET DE ACORD
 5. Nu cred ca te deranjeaza pe tine faptul ca am vorbit (nu spamat)chatul.El ti-a zis bine sa iti vezi de joc pt ca ce sa discuta nu te privea pe tine. + ca era treaba de admin
 6. Daca tu spui ca injura , te rog sa ne trimiti o dovada.Eu am fost pe server cand s-au intamplat aceste lucruri si nu l-am vazut injurand.
 7. Contra cu reclamatia deoarece: 1.A fost un gag 2 minute. 2.Era o treaba de admin tu nu trebuia sa te bagi 3.Ti-am scos gagul. Te rog,data viitoare sa ai o reclamatie care chiar pe bune.Asta nu e motiv de reclamatie.
 8. PRO , dar trebuie sa inveti comenzi in amx. Succes
 9. https://imgur.com/a/msS1DkS 5-6 poze cu propuneri(doar arme),(adaugi ce vr daca vr)+o poza cand am facut 24k kills=]] Voi mai pune mape pe parcurs pentru ca acum caut: zm_train_happy zm_vtf_corp zm_cantera zm_lakepark zm_heal_dust2_fix zm_militia_happy (astea happy mi se par cele mai tari=]) zm_mirage_happy zm_anthill_city zm_zombie_office zm_colormadness zm_iceworld_humans zm_minecraft_2k18 zm_mario_cube SIte-ul:https://maps.cs-bg.info/maps/cs/zm/#google_vignette zm_force zm_abandoned_camp2.Sa stii ca m-am chinuit sa gasesc mape frumoase.Site-ul luat dupa mai multe clipuri dupa YouTube.Ti-am dat si un link mai sus sa te uiti poate vezi ceva care iti place mai mult.
 10. Poti fi presedinte frt.Am dat wg, ce drq mai vr?Si nu am primit unban,amice.Auzi ca se duce glontu stramb si face tinta=]].Mi-am strambat putin ak-ul si mna...se mai intampla sa ai arma stramba
 11. imi dai ban pt aim? Ia Wg.Nu ai auzit de no recoil?E20 de credite. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1893250 Cristutz macar de vorbeai cu Click sa ceara wg...
 12. Am intrat pe server si dau sa cumpar armura si imi scrie nu aveti suficiente credite.Si din 9k cat am facut aseara am -200000000000.Dovada https://imgur.com/a/zhhUWX3 DE CE????????
 13. Aberezi foarte mult deja.Dany ti-a cerut wg tu ai iesit voia sa iti dea ban cum am mai zis. Ti-am spus say_team u@ in consola.Dar nu esti in stare sa faci nici macar atat.Eu zic sa te calmezi si sa intrii peste 80-90 de min pe sv.Deoarece ti-am dat doar 100min ban.Nu dau ban permanent mai ales pe zm decat daca Click zice.Bun si daca tu mi-ai dat wg-ul de 50 de ori eu de ce nu l-am vazut?Sa iti indrepti armele ca se duc gloantele curbat.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.