Jump to content

isz

Member
 • Content Count

  14
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  20 [ Donate ]
 1. https://imgur.com/a/msS1DkS 5-6 poze cu propuneri(doar arme),(adaugi ce vr daca vr)+o poza cand am facut 24k kills=]] Voi mai pune mape pe parcurs pentru ca acum caut: zm_train_happy zm_vtf_corp zm_cantera zm_lakepark zm_heal_dust2_fix zm_militia_happy (astea happy mi se par cele mai tari=]) zm_mirage_happy zm_anthill_city zm_zombie_office zm_colormadness zm_iceworld_humans zm_minecraft_2k18 zm_mario_cube SIte-ul:https://maps.cs-bg.info/maps/cs/zm/#google_vignette zm_force zm_abandoned_camp2.Sa stii ca m-am chinuit sa gasesc mape frumoase.Site-ul luat dupa mai multe clipuri dupa YouTube.Ti-am dat si un link mai sus sa te uiti poate vezi ceva care iti place mai mult.
 2. Poti fi presedinte frt.Am dat wg, ce drq mai vr?Si nu am primit unban,amice.Auzi ca se duce glontu stramb si face tinta=]].Mi-am strambat putin ak-ul si mna...se mai intampla sa ai arma stramba
 3. imi dai ban pt aim? Ia Wg.Nu ai auzit de no recoil?E20 de credite. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1893250 Cristutz macar de vorbeai cu Click sa ceara wg...
 4. Am intrat pe server si dau sa cumpar armura si imi scrie nu aveti suficiente credite.Si din 9k cat am facut aseara am -200000000000.Dovada https://imgur.com/a/zhhUWX3 DE CE????????
 5. Aberezi foarte mult deja.Dany ti-a cerut wg tu ai iesit voia sa iti dea ban cum am mai zis. Ti-am spus say_team u@ in consola.Dar nu esti in stare sa faci nici macar atat.Eu zic sa te calmezi si sa intrii peste 80-90 de min pe sv.Deoarece ti-am dat doar 100min ban.Nu dau ban permanent mai ales pe zm decat daca Click zice.Bun si daca tu mi-ai dat wg-ul de 50 de ori eu de ce nu l-am vazut?Sa iti indrepti armele ca se duc gloantele curbat.
 6. isz

  Cerere Up isz

  Nume:iszVarsta:16(impliniti azi)Cs 1.6 On Steam:Da/Nu nu Ore(link GT): Gametracker https://cache.gametracker.com/server_info/188.214.88.2:27015/top_players/?query=isz (24 ore)Activitate TeamSpeak(OBLIGATORIU):DaGrad actual:ModeratorGrad dorit:Semi-GodCuvantul cheie?[zmxbest] Motiv: Sunt printre cei mai online dupa server,rank 1 , cu cat am gradul mai mare ma motiveaza sa joc si mai mult,sa fac reclama la server si vreau sa ajut sa crestem comunitatea.Dupa cum stiti, sau poate nu, mi-am luat destory pe 2 cs-uri ca am facut reclama la server, dar e ok mi-am instalat altul.=)
 7. In primul rand , tu nu ai dat nimic. In al doi-lea rand ai zis ca nu imi dai si ai iesit.Tot serverul a zis ca nu a dat nimic.Daca tu nu esti in stare sa dai un wg nu e treaba mea.Tu ai primit u@.Eu m-am uitat pe tine si am vazut ca se curbeaza glontul.Si nu e prima oara cand nu dai wg.Iti ceruse si xDanyTNT cand era admin si ai iesit.Eu i-am zis sa te lase.Asa ca nu mai mintii ca nu ai de ce.Tu ai iesit.Si ti-am dat ban decat 100 de minute
 8. isz

  EVENT-isz

  Am indeplinit cele 2 cereri pentru acest concurs.Sper sa fie bine. https://imgur.com/a/XGsbGiP (pozele).Eu nu folosesc Facebook.Am dat mesaj varului meu si celor 2 unchi ai mei.
 9. isz

  Cerere Up isz

  Nume:iszVarsta:15Cs 1.6 On Steam:Da/Nu:nuOre(link GT): Gametracker:https://cache.gametracker.com/server_info/188.214.88.2:27015/top_players/?query=iszActivitate TeamSpeak(OBLIGATORIU):Am ts dar nu a zis nmn ca este un sever.Grad actual:ModeratorGrad dorit:Semi-God Cuvantul chieie: [CLicK;x Boss] ❤️
 10. Movivul: Vulgaritate cu un staff(isz,eu) https://imgur.com/a/qmjQVox.Se crede superior tuturor.Se da bunul samariten doar cand este Click pe server.Foloseste HE pe ultimul human.Nu e prima oara cand ma jignseste pe mine. Parerea mea este ca trebuie sa ia REMOVE.Astept un raspuns.
 11. isz

  Cerere Up isz

  As dori cerere up deoarce: 1. Sunt pe locul 1 in top15 2.15 ore https://cache.gametracker.com/server_info/188.214.88.2:27015/top_players/?query=isz 3.Sunt printre cei mai activi playeri de pe server. 4.Mi-am luat destroy la cs deorece am facut reclama la server=)
 12. isz

  Cerere Up isz

  As dori un up , deoarece: 1. Sunt pe primul loc in top15 2. Sunt foarte activ. 3.Am un canal de yt. O sa fac video cu serverul (nu vreau sa fiu nesimtit dar eu zic ca merit2 graduri upp=])
 13. Motivul: A picat la vote mapa zm_cross.Dupa aceea am schimbat si servereul a cazut. Dupa ce si-a revenit servereul , acest indivind a inceput sa ma injure ca am schimbat mapa si a picat serverul.Nu e prima abatere este a 3-a. Click a spus ca la la urmatorul warn are remove. (Si nu doar pe mine ma injura)
 14. isz

  Cerere Admin

  1. Nick : isz 2. Ore jucate (linkul cu gametracker) :https://cache.gametracker.com/server_info/188.214.88.2:27015/top_players/?query=isz(am jucat pe mai multe conturi, cele cu numele aluu). 3. De cat timp joci pe server : 3 zile 4. Varsta : 15 5. De ce vrei sa fii helper? :Deoarece cand nu sunt admini pe server , playerii dau HE la ultimul player.Si vreau sa ajut serverul. 6. Detii Golmember (VIP) ?: Nu dar o sa donez saptamana viitoare.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.