Jump to content

Andrewsss5555

Member
 • Content Count

  3
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]
 1. Daca intrebati de ce am numele pe forum Andrewsss5555 ci nu DeDe sau Denis este pentu ca am pus un nume random findca am vrut doar sa imi mearga.
 2. Nume: Denis Calinescu. Nickname: DeDe (pe SA:MP). Varsta: Am 13 ani si 4 luni. Factiunea la care doresti Lider: Vreau sa devin lider in factiunea numita Federal Bureau of Invetigation. Experienta ca Lider: Am experienta destul de buna avand in vedere ca am fost acum 2 luni lider la LSPD pe un server cu peste 100+ zilnic. De asemenea am experienta in moderare si ordinea membriilor si a factiunii. Ai mai fost Lider inainte?: Da pe un server (nu dau nume ca sa nu fac reclama) care avea 100+ playeri on zilnic si am facut o treaba destul de buna fiind respectat de multi de pe acel server care din pacate s-a inchis.. Sa aveti o zii minunata <3.
 3. Federal Bureau of Investigation cauta noi agenti secreti bun la tras cu arma si cu justitia in sange! Pentru teste contactati-ma dar mai intai trebuie sa faceti o cerere pe panel!Daca vreti sa ma contactati pe samp si ati facut cererea pentru a intra in F.B.I, puteti sa sunati/sms la 1956 daca sunt [DeDe] online. Intrebariile pot fi: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) Ce este F.B.I si cu ce se ocupa acesta? 2) Ce faci daca il vezi pe X si pe Y ca se cearta pe [/r]? 3) Spune-mi te rog tot wanted listul. 4) Spune-mi te rog 5 comezi ale departamentului si ce fac acestea? 5) Ce faci daca il vezi pe X ca merge pe contrasens (neregulamentar)? 6) De la ce ora confisti permise pentru farurile stinse? 7) Ai voie sa confisti armele unui mafiot care este in war? 8 ) Ce faci daca ai un player cu wanted cu drept de predare? 9) Ce faci daca ai un player cu wanted fara drept de predare? 10) Ce faci daca X omoara un politist? 11) Cand poti sa dai restrictie jail? 12) Ce faci daca 2 colegi de la tine din factiune se bat/fac DM? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alte informatii: Daca ai gresit 1/3 Daca ai gresit partial 0.5/3 Daca esti AFK esti picat (3/3) Daca ai primit crash ai 30 de secunde sa revii si sa-mi dai mesaj si 2 minute sa revii la locul de test!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.