Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3

SeBBa

Member
 • Content Count

  7
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  200 [ Donate ]

About SeBBa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pentru a posta un gamemode trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii! Link de download: Link virustotal: O mica descriere a gamemode-ului: Sistemele continute: IMPORTANT: Fiecare gamemode trebuie sa contina toate fisierele necesare inclusiv baza de date, plugins, filterscripts si folderul pawno cu toate includeurile!
 2. 1. Cum te numesti ? Cati ani ai ? De unde esti ? Descrie-te in cateva cuvinte.-Ma numesc Dumitru Sebastian, am 16 ani si sunt din orasul Costesti din judetul Arges! Sunt un baiat de treaba caruia ii place sa se distreze cu prietenii si sa ajute! Sunt elev in clasa a 10-a A pe profil de filologie pentru cca nu imi place matematica! Am simtul umorului si nu ma supar din orice gluma prost facuta! Imi place sa ma joc pe PC si sa fac diferite scripturi pentru samp si panel-uri!2. Cum te putem contacta ?-Puteti lua legatura cu mine pe discord: SeBBa#5703, facebook: https://www.facebook.com/seby.dumytru si teamspeak pe ts.newmoon.ro3. Consideri ca ai experienta necesara pentru acest grad ? Daca da, de ce ?-Da. Deoarece am 3 ani experienta de scriptat pe samp si developat panel-uri!4. Pe care sectiune doresti sa activezi ? Ce imbunatatiri crezi ca poti aduce acestei sectiuni ?-Doresc sa activez pe sectiunea Scripter! Pai pot posta diferite sisteme care eu zic ca sunt destul de atractive, dar pot ajuta si serverele comunitatii in special cele de samp daca au nevoie de ceva suport pentru samp!5. Cat timp petreci pe forum zilnic ?-Petrec in jur de 2-3 ore!6. Ce imbunatatiri ai aduce acestui forum ? (indiferent de categorie)-Nu as avea ce imbunatatiri pe acest forum pentru ca el este structurat destul de bine!7. Lucrezi deja undeva sau intr-un domeniu anume ? (ex. IT, mecanic, etc...)-Nu lucrez nicaieri, dar ma pricep pe partea de IT!

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.