Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

WTF WTF

Moderator
 • Content Count

  235
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  825 [ Donate ]
 • Time Online

  6h 49m 48s
 • Country

  Romania

Reputation Activity

 1. Like
  WTF WTF reacted to WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Done.
 2. Thanks
  WTF WTF reacted to WOKE in Ce ai face daca? [#6]   
  Castigator! Iti trimit imediat cele 500 de puncte.

 3. Sad
  WTF WTF reacted to jxN # J u m p in ROG TOT STAFFUL SA FACA INTERVIU!   
  Rog tot stafful sa faca interviu, pentru a va cunoaste mai bine si a va afla ceea ce vreti sa faceti voi pentru comunitate!
   
  ESTE FOARTE IMPORTANT SA NE CUNOASTEM , SI SA FIM UNITI CU TOTI!
   
  Cei care vor sa faca interviu imi lasa mesaj privat !
   
  CEILALTI CARE VRETI INTERVIU, FACETI O CERERE LA SOLICITA INTERVIU!
 4. Like
  WTF WTF reacted to ☾ K ☽ in Regulament Forum   
  Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.newmoon.ro
  Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

  1. Username/profil/avatar/semnatura
  User name/Display name/ avatar sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers. Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.  
  2. Deschiderea unui nou topic (thread)
  Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect. Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc. Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.  
  3. Limbajul
  Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz. Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta. Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.  
  4. Reguli de postare
  Off-topic/post-hunt/spam Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto" Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.  Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati. Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns. Dublu-post Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare. Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect. Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.  
  5. Pirateria (warez)
  Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez) Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel: Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile. Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri. Cererea sau publicarea de DLC-uri. Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente) Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei) Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit. Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.exemplu.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.  
  6.Reclama\Spam
  Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului. Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume! Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ. Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu. Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser. Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click. Reclama intre serverele comunitare este strict interzisa, se pedepseste cu suspendarea permanenta a membrului.  
  7. Report
  Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei. Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema. Regulamente pe sectiune Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati. In atentia cititorului!  
  • Orice candidat la un grad administrativ, daca a fost respins la prima cerere de acces trebuie sa mai acumuleze inca 50 de postari inainte de a face a doua cerere.
  • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
  • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.newmoon.ro reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
  • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
  • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
  • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
  • Cine indrazneste sa ceara un acces mai mare decat cel care ii este ofeript sau decat pe cel detinut, o sa primeasca downgrade sau chiar remove.
  • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim.
 5. Like
  WTF WTF got a reaction from WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  gg
 6. Like
  WTF WTF reacted to WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Gata.
 7. Like
  WTF WTF got a reaction from WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  .
 8. Like
  WTF WTF reacted to WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  ⭐️
 9. Like
  WTF WTF got a reaction from WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  ❤️
 10. Like
  WTF WTF reacted to WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Done x2.
 11. Like
  WTF WTF got a reaction from WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  ..
 12. Like
  WTF WTF reacted to WOKE in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Done.  
 13. Like
  WTF WTF got a reaction from Lucky Guy in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  ....
 14. Like
 15. Confused
  WTF WTF got a reaction from Lucky Guy in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  huh
 16. Like
  WTF WTF reacted to jxN # J u m p in Ce ai face daca ? #1   
  CASTIGATOR 500 PUNCTE, MULTUMIM DE PARTICIPARE.
 17. Like
 18. Like
  WTF WTF got a reaction from Lucky Guy in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  done
 19. Like
 20. Like
  WTF WTF reacted to jxN # J u m p in Interviu - K   
  R:Cati ani ai? 
  I:21 de ani
  R:De unde esti?
  I: Rm.valcea 
  R:Cu ce te ocupi?
  I: Sunt web developer, designer si ma ocup de dezvoltarea propriei firme.
  R:Daca esti la scoala/liceu,ce profil urmezi?
  I:Am terminat liceul si m-am apucat de facultate.
  R:Care este materia preferata?
  I:Materia mea preferata era Geografia.
  R:As dori o descriere proprie daca se poate .
  I:Sunt nerabdator, increzut si arogant uneori, dar si foarte sociabil.
  R:Ai hobby-?Daca da,care sunt si ce faci ca sa devina realitate?
  I:Hobby-ul este gaming-ul.
  R:Care este cea mai frumoasa amintire pe care o ai?Daca ai si vreo poza nu ezita sa o pui,poate altii vor vedea ceva interesant in ceea ce faci tu.
  I:Cand am fost in Norvegia pentru a vedea aurora boreala.
  R:Ce ai face daca ai avea multi bani?Sa fim sinceri si acum,te rog.
  I:Mercedes G63 brabus edition fara a sta pe ganduri )
  R:Ce gen de muzica asculti?
  I:Reggaeton
  R: Cum iti petreci timpul liber?
  I:Merg la pescuit, ma plimb noaptea cu masina si ma mai joc cu preietenii CS:GO. 
  R:Faci vre-un sport?Daca da,care?
  I: Am facut fotbal timp de 12 ani si am ajuns sa joc in Serie B in Italia.
  R:Ce ti-ai dori sa faci ca si job?Ai vre-un loc de munca preferat?
  I:Deja lucrez in ceea ce imi place.
  R:Ti se pare Dumnezeu activ in viata ta?
  I:Da si nu.
  R:Ai o viata buna,daca ai vrea sa-ti schimbi viata ce te-ar impedica?
  I:Nimic, daca ai vointa nu te impiedica nimic.
  R:Cum ai descrie succesul?
  I:Cand ajungi sa fi fericit cu ceea ce faci si cu persoanele din jurul tau.
  Acum am si cateva intrebari despre comunitatea NEWMOON ROMANIA...
  R:De cand esti in comunitate si cum ai ajuns aici?
  I:Comunitatea newmoon este o urmare a unei comunitati renumite in romania iar domeniul newmoon este din 2018, nu am ajuns nicium aici, practic impreuna cu inca 2 baieti am deschis-o.
  R:Ce te-a determinat sa ramai pe comunitatea NEWMOON?
  I:Pentru ca imi apartine
  R:Cum ti se pare comunitate/membrii si dezvoltarea acesteia?
  I:Comunitatea este intr-o crestere continua si nu o sa se opreasca vreodata.
  R:Care sunt planurile tale aici si cu ce ajuti comunitatea?
  I:Aplic direct orice imbunatatire pe care o consider valabila.
  R:Care sunt membrii in care ai incredere si crezi ca sunt vitali pentru comunitate?
  I:Fondatorii newmoon si staff-ul actual.
  R:Ce ai schimba pe forum?Daca ai vrea schimbari,ai putea ajuta la indeplinirea lor?
  I:Da, de obicei numai eu aplic schimbarile.
  R:Ce ai vrea sa spui membriilor cat si staffului ?
  I:Sedere placuta in comunitate !
  R:Mai ai ceva de adaugat?
  I: Enjoy 
   
   
 21. Like
  WTF WTF reacted to destroyer in [ACCEPTAT]Cerer Grade - Wanted   
  1. Cum te numesti ? Cati ani ai ? De unde esti ? Descrie-te in cateva cuvinte.
  - my name is Abdo Saidi , 19 old year, from algeria , i am designer and edit videos 
  2. Cum te putem contacta ?
  - as you like  forum , fb , discord 
  3. Consideri ca ai experienta necesara pentru acest grad ? Daca da, de ce ?
  - yes i have expreince , i got grades before in another romanian communitys!
  4. Pe care sectiune doresti sa activezi ? Ce imbunatatiri crezi ca poti aduce acestei sectiuni ?
  - i really dont know you can choose one for me : Resurse Gaming or Game-Talk
  5. Cat timp petreci pe forum zilnic ?
  - 10 hours daily
  6. Ce imbunatatiri ai aduce acestui forum ? (indiferent de categorie)
  - hehe hard question 🧐 , i will sugesti some things for forum 
  7. Lucrezi deja undeva sau intr-un domeniu anume ? (ex. IT, mecanic, etc...)
  - yep i know 
 22. Like
 23. Like
  WTF WTF reacted to ‎『 ?wokeN. 』♔ in [NewMoon] - Echipa Administrativă   
  ECHIPA ADMINISTRATIVĂ FORMATĂ DIN:
   

   
  @☾ K ☽
  @TyV1oN
  @AlcaTraz
  @Acckent
  @xSosetaru
   

   
  @jxN # J u m p
  @qTouka
   

   
  @fNK
  @Alexin™
  @?SwaiN.🌙
   

                                                                                                                                 
  @aequitass
   
   
  @WTF WTF
  @destroyer
  @Lucky Guy

   
  @Sk|SyLeNT*
  @Zytox / NewMooN
  @ICG
  @Legends.
   
   
 24. Like
  WTF WTF reacted to ‎『 ?wokeN. 』♔ in [NewMoon] - Responsabilitățile Echipei Administrative   
  Listă Responsabilități Echipa Administrativă:
   

   
  @☾ K ☽  » Fondator General NewMoon România / Recrutare Staff.
  @TyV1oN  » Fondator General NewMoon România / Asistență Tehnică CS:GO / Administrare TeamSpeak3.
  @AlcaTraz  » Fondator General NewMoon România / Coordonator Proiect "GFX Design".
  @Acckent » Fondator General 
  @xSosetaru » Fondator General 
   

   
  @jxN # J u m p » Administrator Zonă Generală.
  @qTouka » Administrator Zonă Generală.
   

   
  @fNK  » Super-Moderator Proiecte Forum / Coordonator World of Hacks.
  @WOKE » Super-Moderator 
  @Alexin™ »  Super-Moderator 
   

   
  @Dimension » Moderator Platformă Resurse Gaming.
  @WTF WTF » Moderator Zona Utilizatorilor.
  @destroyer » Moderator Resurse Gaming & Game Talk
  @LUKIN »  Moderator 
  @Lucky Guy » Moderator 
   

   
  @Zytox / NewMooN  » Manager Proiect "WarNight / WarDay".
  @Sk|SyLeNT*  » Assistant Platformă Resurse Gaming.
  @Legends. » Assistant / Multimedia & Tehnologie/ Tutoriale Web
  @ICG » Assistant Divertisment & Socializare
 25. Like
  WTF WTF got a reaction from isz in Reclamatie L-Drago ;x   
  Limbaj ? Unde Limbaj ? Sti ce inseamna Post-Hunt ? Daca mai faci posturi aici de genu iti dau report

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.