Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

ZeNN

Member
 • Content Count

  4
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]

About ZeNN

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si eu ce sa fac daca am alea? crezi ca alea inseamna cod sau ceva scripturi?
 2. @CsM Ce conteaza daca joc valve sau steam, poate am o problema cu netul. Iar daca tu crezi ca un admin cu experienta si cu capul pe umeri face chestii de genul inseamna ca sunt eu putin prost. Daca banezi un jucator ca motiv fiind # mars # ce inseamna asta? Éu zic ca exista un regulament, ce trebuie respectat si de admini cat si de jucatori, e vorba de respectul care trebuie oferit oricarui player. Nu stau sa ma plang, eu incerc sa imi apar personalitatea mea ca jucator, ca daca sunt arogant, mistocar sau cum crezi tu asta nu inseamna ca daca nu joc cu cod trebuie sa fiu tratat asa, cred ca cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt si intelege ce vreau sa spun. Wargoodstest- eu de 4 ani de zile nu am vazut calculator, acum 4 ani cand jucam CS nu exista acest program, de aceea l-am si facut ca sa vad ce este si sa vada adminul in cauza ca nu am nimic. @K Contra din ce motiv?
 3. Numele dvs. : ZeNN High All Time Numele adminului reclamat :^JustFloky Data si ora : 18,11,2019 , 23:59 Motiv reclamatie : arogante, smecher, cu parfum de dama Dovada (Se accepta doar Print la consola) :dovada o are el. Motivul banului: Mars (motivul asta trebuia inclus intr-o reclamatie). Nici nu stiu ce grad ai, si chiar nici nu-mi pasa, am mai zis, in 2019 cine mai joaca cs 1.6 e de placere, iar daca tu crezi ca mie imi arde de coduri sau nici nu stiu exact ce idei ai tu in capu ala al tau, te inseli baiatule. As vrea si eu o explicatie, oricum dupa treaba asta eu nu o sa mai joc aici, mi se pare ca acest server este foarte dezordonat, cu admini ce fac ce vor ei, aroganti de parca cine stie ce rang au in viata reala...defapt nici nu ma consum cu oameni de genul. Astept pe cineva destul de inteligent sa-mi dovedeasca ce inseamna acest wargood test, cred ca e logic ca daca aveam ceva nu mai faceam testul.
 4. Salut, am tot incercat sa evit sa mi fac cont aici, sau sa ma implic in aceste chestii, vreau sa vedeti ca unii admini joaca la frage si nu au nici un interes fata de server, dupa nenumarate ori de anuntat cine joaca cu cod adminu cosmin juca linistit pe server, este al 3 lea codat pe care il spune pe u@ iar el nu isi da interes, aici aveti demo cu codatul = http://www.girlshare.ro/3769815404.3 . Inca o problema pe care cred eu ca ar trebuii rezolvata, este hartile ce se dau la vot, propun in caz ca nu s.a gandit nimeni pana acum, ca fiecare admin inainte de vot sa ceara pareri de la jucatori (de ex poate eu vreau sa joc kabul) iar adminul da hartile lui (de amr sau barcelona (are ciuda pe Real) ), propun ca inainte de expirarea timpului de joc, sa se ceara pareri pe y@ ce harti vor si ceilalti, iar adminul sa selecteze 3.4 din pareri , In caz ca nu vreti, nu e problema ca eu bere mai am, salut.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.