Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

WOKE

Member
 • Content Count

  1,026
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  5,075 [ Donate ]
 • Time Online

  23h 53m 22s
 • Country

  Heard Island and Mcdonald Islands

Reputation Activity

 1. Thanks
  WOKE got a reaction from Alexander in Portofoliu - Alexander   
  Îmi place cum lucrezi, aștept să văd și ceva lucrări cu text.
  #kw
 2. Like
  WOKE got a reaction from ☾ K ☽ in cerere avatar LUKIN   
 3. Like
  WOKE got a reaction from WTF WTF in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Done.
 4. Thanks
  WOKE got a reaction from WTF WTF in Ce ai face daca? [#6]   
  Castigator! Iti trimit imediat cele 500 de puncte.

 5. Like
  WOKE got a reaction from xSosetaru in [Cadou] ☾ K ☽   
  Numele tau : ?SwaiN.
  Numele celui/celei ce primeste cadoul : @☾ K ☽
  Tipul cadoului: [avatar / semnatura /etc] : Avatare
  Cadoul :  x  x 
  Alte precizari: Am incercat si eu ceva, mai diferit.  
 6. Like
  WOKE reacted to LUKIN in prezentare LUKIN   
  Prenume »Catalin
  Vârsta »18
  Locație »Bucuresti
  Ocupație »scl:D
  Hobby-uri și pasiuni » Scripting PAWN 
  Nick CS »LukinAdv
  Mod preferat »Classic
  Steam ( On/Off ) » ON : http://steamcommunity.com/id/lukinnnnnn
  De unde ai auzit de NEWMOON România? »De la @?SwaiN.🌙
  Acordă o notă comunității »10+
  Contact »Discord : LUKIN#7857
  Alte detalii » Salut
 7. Like
  WOKE reacted to ☾ K ☽ in [Cadou] ☾ K ☽   
  Multumesc frumos !
 8. Like
  WOKE got a reaction from ☾ K ☽ in [Cadou] ☾ K ☽   
  Numele tau : ?SwaiN.
  Numele celui/celei ce primeste cadoul : @☾ K ☽
  Tipul cadoului: [avatar / semnatura /etc] : Avatare
  Cadoul :  x  x 
  Alte precizari: Am incercat si eu ceva, mai diferit.  
 9. Like
  WOKE got a reaction from jxN # J u m p in [Cadou] ☾ K ☽   
  Numele tau : ?SwaiN.
  Numele celui/celei ce primeste cadoul : @☾ K ☽
  Tipul cadoului: [avatar / semnatura /etc] : Avatare
  Cadoul :  x  x 
  Alte precizari: Am incercat si eu ceva, mai diferit.  
 10. Thanks
  WOKE got a reaction from craze in Welcome craze   
  Bun venit.
 11. Thanks
  WOKE got a reaction from jxN # J u m p in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Evoluezi pe zi ce trece! GG!  Foarte frumoase.
   &  sunt geniale  
 12. Like
 13. Like
  WOKE got a reaction from jxN # J u m p in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Chiar imi plac, lucrezi frumos.  asta e genial. ❤️ #kw  
 14. Thanks
  WOKE reacted to Oxigen in [Cerere Avatar] ?SwaiN.🌙   
  Daca-ti place poti sa-l pui   .https://imgur.com/a/10uMueY    
 15. Thanks
 16. Like
  WOKE got a reaction from WTF WTF in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Gata.
 17. Like
  WOKE got a reaction from jxN # J u m p in Horoscop   
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Berbec
  În dimineaţa acestei zile, dai semne că te resimţi după săptămâna aceasta agitată, în care energiile cu care operează astrele s-au modificat destul de mult. Te încearcă tot felul de trăiri contradictorii, iar pentru a-ţi menţii echilibrul interior, este nevoie să te agăţi de ceva din prezent care este stabil - o persoană, un obiectiv, o situaţie. În felul acesta, vei reuşi să-ţi duci treburile la bun sfârşit şi să te alegi chiar cu nişte bani peste weekend. Şanse de câştig apar şi în a doua parte a zilei, dar tot atunci afli şi lucruri care te pun pe gânduri.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Taur
  Începi ziua bine, în sensul că eşti animat(ă) de obiectivele la care lucrezi şi de oamenii care te ajută ori alături de care lucrezi pentru a dezvolta nişte proiecte în care ţi-ai pus speranţe mari. Ai tot felul de idei şi ştii să le expui în aşa fel încât să fie înţelese de ceilalţi şi să constituie un punct de plecare pentru nişte discuţii fructuoase. Pe de altă parte, oricât de bine ar evolua lucrurile, astrele recomandă să nu faci încă investiţii. Iar dacă aceste iniţiative nu-ţi aparţin, dar ţi se solicită o finanţare, gândeşte-te bine înainte să iei decizia.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Gemeni
  Cu toate că aproape a început weekend-ul, dai dovadă de o atitudine proactivă la serviciu şi te implici în tot felul de activităţi derulate la locul de muncă. Cu siguranţă ai tu nişte planuri cu asta, căci dacă ne gândim la resursele tale de energie, ele nu par să fie prea mari. Dar cu toate acestea, reuşeşti să te motivezi şi să dovedeşti o mare putere de muncă. Pe de altă parte, superiorilor le faci o impresie contradictorie. Unii te apreciază pentru eforturile depuse, în timp ce alţii par să aibă numai critici la adresa modului în care abordezi lucrurile.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Rac
  Eşti într-o formă bună în dimineaţa aceasta, din punct de vedere mental mai ales. Ai viteză de reacţie, îţi faci repede o imagine despre care-i treaba şi ce ar trebui făcut în situaţiile în care te afli. Acest lucru îţi vine în ajutor într-o multitudine de situaţii, dar mai ales atunci când faci planuri sau lucrezi pentru materializarea lor cu alte persoane. Aşadar, te aşteaptă o zi bună pentru brainstorming-uri, şedinţe de creaţie sau colaborări în general. Dar deşi lucrurile merg bine pe parcursul zilei, seara s-ar putea să te surprindă destul de trist(ă), cufundat(ă) în tot felul de gânduri.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Leu
  În prima jumătate a zilei, se conturează primele semne ale unei lupte pentru putere în cadrul parteneriatului tău de viaţă şi/ sau de afaceri. În rest, te descurci bine la serviciu, ai spor în tot ce întreprinzi şi dai dovadă de un randament la care nu te-ai fi aşteptat. În plan relaţional, lucrurile par să evolueze fără incidente, în ciuda tensiunii vădite dintre tine şi cel drag sau persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Spre seară s-ar putea sparge buba, moment în care începi să-ţi pui unele întrebări referitoare la direcţia în care vă va duce atmosfera actuală dintre voi.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Fecioară
  Nici pe tine nu te ocolesc astăzi tensiuni cu cel drag şi/ sau persoanele cu care colaborezi. De dimineaţă apar semne că ceva nu este în regulă, dar cel puţin în plan sentimental. Nu apar încă indicii că ar putea escalada lucrurile. Ba dimpotrivă, vă faceţi planuri pentru azi mai târziu, vă gândiţi chiar să ieşiţi pe undeva pe afară, să vă bucuraţi de weekend. Pe seară însă, lucrurile o apucă pe o pantă descendentă şi riscaţi să vă certaţi, mai ales dacă unul dintre voi încearcă să-şi impună punctul de vedere. Nu te inflama, ci caută să discuţi calm.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Balanţă
  În această dimineaţă, pari că stai bine cu energia sau în orice caz, te motivezi destul de uşor. Dar pe de altă parte, nu prea vrei agitaţie în jurul tău şi speri la o zi liniştită, în compania celor apropiaţi sau fără să te deranjeze cineva prea mult. Până spre seară, lucrurile par să evolueze bine, în sensul că faci unele sforţări pentru a-ţi termina treburile şi a te elibera de sarcini pe care n-ai fi vrut să le laşi pe săptămâna viitoare. Există însă posibilitatea ca unele dintre ele să se dovedească a fi mai complicate decât te-ai aşteptat.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Scorpion
  Te aşteaptă o dimineaţă plină de neprevăzut în relaţie cu partenerul de viaţă şi/sau copiii. Asta poate însemna două lucruri: fie reuşeşti să combaţi o rutină de vineri monotonă, propunând ceva cu totul spontan, fie ajungeţi în punctul de a vă certa din tot felul de nimicuri. În principiu, păreţi să comunicaţi bine, iar ziua de azi pare una dintre acelea în care reuşiţi să armonizaţi punctele de vedere diferite. Dar s-ar putea ca, spre seară, să se ia o întorsătură nu prea bună. Din pricina unor probleme relaţionale puţin discutate, există riscul să apară probleme de comunicare foarte mari.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Săgetător
  În plan familial, ai parte în această dimineaţă de o atmosferă dinamică, care poate deveni foarte uşor inflamabilă, deci încearcă să o ţii sub control. Ai putea, de exemplu, să îţi vezi de activităţile (extra)profesionale, mai ales în condiţiile în care îţi aduc unele venituri pe lângă salariul pe care îl primeşti în mod obişnuit. Apoi concentrează-te pe treburile casnice şi implică-i şi pe cei dragi în ele. Ţine însă cont de faptul că ar putea apărea tensiuni pe marginea lor între tine şi partener, mai ales dacă nu primeşti ajutorul la care te-ai fi aşteptat de la cel drag.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Capricorn
  Ştii să te impui prin felul în care comunici, iar părerile pe care le emiţi îi impresionează plăcut pe cei dragi. Te văd dintr-o altă perspectivă şi îşi dau seama poate că te-au judecat greşit în anumite privinţe. Dar dacă lor le laşi o impresie bună, colegii de muncă nu se arată fericiţi că adopţi o atitudine atât de vocală. Ba chiar rişti să fii prost înţeles(asă), mai ales dacă lucrezi de acasă şi eşti nevoit(ă) să apelezi la mijloace alternative de comunicare. Dacă ţi se pare că te-au interpretat eronat, poate n-ar fi rău să revii asupra unor chestiuni.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Vărsător
  Aceasta poate fi o zi a unor decizii nu prea înţelepte în plan financiar. Per ansamblu, eşti într-o dispoziţie bună, dar tot îţi lipseşte ceva ori nu te simţi complet împlinit(ă) pe fundalul situaţiei din prezent. Important este să nu cazi în plasa cumpărăturilor fără noimă, căci satisfacţiile pe care le aduc ele sunt trecătoare şi îţi vei da seama că nu sunt ceea ce aveai nevoie. Dacă tot vrei să investeşti în ceva, optează mai degrabă pentru lucruri care îţi îmbunătăţesc ţie şi celor dragi confortul. Un obiect electrocasnic nou sau decoraţiunile pentru un colţ al casei sunt binevenite.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Peşti
  Eşti într-o formă excelentă astăzi, atât la nivel mental, cât şi fizic, iar asta se vede din felul în care te poziţionezi în discuţii, negocieri sau în întâlnirile de afaceri programate pe astăzi. La fel de posibil este să primeşti o veste bună legată de un proiect sau de un prieten, ceea ce nu face decât să îţi dea şi mai multe motive să zâmbeşti astăzi. Orice ar fi, cert este că ai o mentalitate de învingător(oare) şi vezi oportunităţi acolo unde altfel ai fi trecut pe lângă ele. Pe de altă parte, în raport cu familia, se arată tensiuni.
 18. Like
  WOKE got a reaction from Lucky Guy in Provocare jxN si K&Lucky   
  v1, idem @KoderByD
 19. Thanks
 20. Like
  WOKE got a reaction from jxN # J u m p in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Sunt frumoase, mai ai de lucrat putin la text, in rest, sunt bestiale.  GG!
 21. Like
 22. Like
  WOKE got a reaction from Lucky Guy in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  Done. (x3)
 23. Like
 24. Like
  WOKE got a reaction from WTF WTF in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  ⭐️
 25. Like
  WOKE reacted to WTF WTF in [JOC] Hai sa ne crestem reputatia !   
  ❤️

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.