Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

Assasin

Member
 • Content Count

  25
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  75 [ Donate ]

About Assasin

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Assasin

  cerere admin

  Nick: Assasin Vârsta: 16 ani De ce dorești Admin?: Ca sa ajut sv Ore jucate: deocamdata nu am dar o sa fac Ai citit Regulamentul: domnuflorin Contact: ma are costea pe fb sau aici pe forum STEAM On/Off: on Experiența Amx: 2 ani jumate Ești dispus să folosești Discord/Facebook(Obligatoriu): da Ai posibilitatea dea face demo-uri ca dovadă la ban-uri: da fac si video Ești dispus să votezi serverului zilnic(Obligatoriu) da
 2. Nick in joc: Level: De cat timp joci(min 3 luni): Sex(masculin/feminim in joc): In ce esti tu mai bun ca altii (impusc / merg cu masina ) : Iti dai seama ca doresti sa fii membru intr-o fractiune puternica ? : Stii regulile factiunei?: Cate ore joci pe zi? (Fara /sleep): Esti gata sa dai testele ? :
 3. Nick in joc: Level: De cat timp joci: Sex(masculin/feminim in joc): Varsta(in joc): Factiuni precedente: Factiune actuala: De ce vrei sa faci parte din Varios Los Aztecas: Poza cu stats:
 4. Nick in joc: Level: De cat timp joci: Sex(masculin/feminim in joc): Varsta(in joc): Factiuni precedente: Factiune actuala: De ce vrei sa faci parte din Los Santos Vagos: Poza cu stats:
 5. Nick in joc: Level: De cat timp joci pe server: Sex(masculin/feminim 😞 Varsta(in joc): Factiuni precedente: Factiune actuala: De ce vreai sa faci parte din Grove Street:
 6. Nick in joc: Level: De cat timp joci: Sex(masculin/feminim in joc): Varsta(in joc): Factiuni precedente: Factiune actuala: De ce vrei sa faci parte din School instructors: O sa fii serios , esti constient ca in caz de nerespectare a regulilor vei fi dat afara ?: Poza cu stats:
 7. Nick in joc: Level: De cat timp joci: Sex(masculin/feminim in joc): Varsta(in joc): Factiuni precedente: Factiune actuala: De ce vrei sa faci parte din Medics & Paramedics : Poza cu stats:
 8. Nick in joc: Level: De cat timp joci: Sex(masculin/feminim in joc): Varsta(in joc): Factiuni precedente: Factiune actuala: De ce vrei sa faci parte din News Reporter: Poza cu stats:
 9. Nick: Nick-uri anterioare: Prenume: Varsta reala: Sex: Level: Cate ore joci pe zi? (Fara /sleep): ScreenShot cu /stats: Ai mai fost vreodata in Tow Truck Company? (Daca da, precizeaza de ce ai plecat): Factiunea anterioara: De ce ai parasit factiunea anterioara?: Rank special intr-o factiune: Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?: De ce vrei sa intri in Tow Car Company?: Cu ce consideri ca se ocupa Tow Truck Company?: Cunosti regulile importante de pe server?: Stii regulile Tow Truck Company?: Esti activ pe forum?: Ai luat vreodata Warn / Ban?: (Specifica motivul): Esti pe Black List la vreo Mafie | Hitman? (Specifica de ce): Esti dispus sa platesti suma necesara pentru a fi scos de pe Black List? (Daca esti): Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tow Truck Company cel putin doua saptamani?: Vei respecta Liderul si membrii cu Rank mai mare din Tow Truck Company?: Alte mentiuni:
 10. Nickname:Level: Cate ore ai jucateCum te-ai descrie in realitate(minim 40 cuvinte):Nume real:Varsta reala:De cand joci SA:MP:De ce vrei sa intri in Uber Company(minim 50 de cuvinte):Ati mai facut parte dintr-o Factiune? Daca da, de ce ati esit?:Esti de acord sa stai in Uber Company minim 14 zile sau in caz contrar sa fi demis cu 1/1 FP?:Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Uber Company? :
 11. Nickname:Level: Cate ore ai jucateCum te-ai descrie in realitate(minim 40 cuvinte):Nume real:Varsta reala:De cand joci SA:MP:De ce vrei sa intri in Taxi Company(minim 50 de cuvinte):Ati mai facut parte dintr-o Factiune? Daca da, de ce ati esit?:Esti de acord sa stai in Taxi Company minim 14 zile sau in caz contrar sa fi demis cu 1/1 FP?:Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Taxi Company?
 12. Nick:Varsta:De cat timp joci samp:De cat timp joci samp pe serverul nostru:Level:Ore jucate:Nick-uri anterioare:Factiuni precedente:Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul)Intervalul orar in care joci samp:Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte:Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte):Poza cu /stats:
 13. Nickname: Level: De cand jucati SA-MP pe C-zone?: Cate warn-uri ai in joc?: Varsta reala: Sex (masculin / feminin): Nick-uri anterioare: Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Motivul plecarii din ultima factiune: Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Skill-uri la joburile secundare: Poza cu status: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Esti activ pe forum?: De ce iti doresti sa intri in FBI? : De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Cum te-ai descrie in realitate?:
 14. Nick: Varsta: De cat timp joci samp: De cat timp joci samp pe serverul nostru: Level: Ore jucate: Nick-uri anterioare: Factiuni precedente: Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) Intervalul orar in care joci samp: Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte): Poza cu /stats:
 15. In acest topic aveti modelul pentru a aplica in factiunea Hitman Agency : *Nickname: *Nivel: *Nume: *Varsta: *De ce vrei sa intri in Hitman Agency?: *Ce te deosebeste fata de alti candidati?: *Cat de activ esti pe o scara de la 1 la 10?: *Care ore acorzi zilnic jocului?: *Esti constient ca daca esti inactiv timp de 3 zile fara cerere de inactivitate esti demis cu Faction Punish ( FP ) ?: Pentru a aplica ai nevoie de minim nivel 7!

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.