Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

Joker.

Member
 • Content Count

  3
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]
 1. Numele dvs: Joker Numele adminului reclamat: PG_Tr1pex Motiv reclamatie: ban aiurea la un player + se juca cu cvar ceea ce e woau pt ca are doar helper! , da slay doar la cine vrea, sta spec degeaba uneori + cand da primul slay spuen ca la urmatorul da kick si ban. PS: se vede ca nu stie regulamentul! , iar acum a facut si cerere upgrade :))) iar in banlist nu are acel player banat :))))) Playerul are nicknameul Marius , cei care au acces ftp sa il caute in baza de date la banlist si sa vada ca e banat de acest admin! Dovada: http://www.girlshare.ro/3769809292.7 PS: nu l-am prins cand a dat ban deoarece s-a intamplat pe la ora 10 cred si de atunci nu a mai intrat.. IP: nu stiu https://ibb.co/P9F9f1v https://ibb.co/p0bnfTz 3 admini si doar 1 a intrat pe ts ! Primiti in staff admini ce nu respecta regulile.. Bravo !
 2. Numele real: Stefanut Nick: Joker Varsta: 17 Cate ore ai?: https://www.gametracker.com/player/Joker/178.239.20.50:27015/ Ai experienta amxx ?daca da, cati ani?: Da, am experiență, aproximativ 3 ani Steam ON/OFF: On Steam ID(/status in consola):STEAM_1:0:550758935 Poti fi activ pe TeamSpeak3? ( Obligatoriu fără el nu are rost să faceți cererea ) : Da, pot. Voteaza serverul in top(click aici)si apoi apasa voteaza) : done, vote 134 Ai citit regulamentul?: nu-l găsesc. Poti ajuta serverul cu o donatie/gtrs?: Pe viitor da

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.