Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

DaRcKy*

OverWatch
 • Content Count

  120
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]
 • Time Online

  3m 37s
 • Country

  Romania

DaRcKy* last won the day on September 26 2019

DaRcKy* had the most liked content!

2 Followers

About DaRcKy*

 • Rank
  Membru S Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: -bk- @ DaRcKy* Durata de absenta/retragere :retragere ... Motivul: nu mai am timp de joc .... facultate pana la 6 si dupa sala .... Daca e ceva poate revin ....Va salut si imi pare bine ca v-am cunoscut pe toti .... Fratele meu What sa nu lasi sv fara admini ! PwP!
 2. DaRcKy*

  un ban Buha`

  UNBAN .... omu a asteptat dupa tine si nu ai mai dat nici un semn de viata ....
 3. DaRcKy*

  BMW M6

  Automobilul BMW M6 este un model sportiv de lux superior, cu motorul cel mai puternic al modelului BMW al seriei „6”. Conceput și fabricat de BMW M GmbH din anul 2005, cu motorul V10, preluat de la mașina de curse folosită în anul 2005 de către echipa de formula 1 Williams. Automobilul BMW M6 are un motor V10 de 373 kw (507 CP), pe care îi ajunge la 7750 rotații pe minut. La 6100 rpm ajunge la cuplul maxim de 520 Nm. În testul revistei sport auto, BMW-ul M6 Coupé a ajuns viteza de la 0 la 100 km/h, cu ajutorul sistemului Launch Control („lansare controlată”), în doar 4,2 secunde. În datele mașinii, uzina declară 4,6 secunde de la 0 la 100 km/h. De la 0 la 200 km/h autovehiculul necesită 12,8 secunde. Viteza maximă este - standard - limitată la 250 km/h. Pentru un preț suplimentar de aproximativ 2.350 €, se poate obține automobilul cu o viteză limită la 305 km/h, inclusiv ore de antrenament pe o pistă de curse. Fără limitare electronică, BMW-ul M6, ajunge la o viteză maximă de până la 335 km/h. Automobilul se poate obține peste 114.700 de Euro, are un acoperiș din fibră de carbon, sigilat cu un lac incolor. Această construcție ușoară determină ca centrul de greutate al mașinii să fie cât mai jos . Date Tehnice: Caroseria: 2+2, -2 la Coupé Masa: 1785 kg Masa totală: 2200 kg Masa specifică (kgf/cp): 3,5 kg/CP Cilindri/Supape: 10/4 Capacitate cilindrică: 4999 cm³ Putere: 373 kW / 454-604 CP la 7750 rpm Cuplul: 520 Nm la 6100 rpm Turația maximă: 8250 rpm Comprimarea: 12:1 Viteza maximă: 250 km/h (blocată), respectiv 325 km/h
 4. DaRcKy*

  Chevrolet Aveo

  Chevrolet Aveo este un autoturism din clasa subcompactă fabricat de producătorul coreean GM Daewoo începând din anul 2002, ce este oferit în două tipuri de caroserie: hatchback și berlină. În România, prima generație a acestuia a fost comercializată sub denumirea de Chevrolet Kalos.[1] În Coreea de Sud aceasta a fost comercializată cu numele de Daewoo Kalos, iar cea de-a doua generație cu numele de Daewoo Gentra. Sub licență este fabricat în mai multe țări din lume, sub diferite denumiri. rima generație a apărut în anul 2002 pe noua platformă tehnică a celor de la Daewoo denumită intern T200. Acesta înlocuia în gama celor de la Daewoo modelul Lanos. Designul este creația celor de la Italdesign Giugiaro, iar numele provine din cuvântul grecesc kalós, care înseamnă "frumos". Acesta era primul model al celor de la Daewoo, după preluarea lor de către cei de la General Motors. Astfel, din anul 2006, aceștia au decis ca toate modelele Daewoo vândute în Europa să devină Chevrolet. În anul 2005, General Motors a prezentat la salonul auto de la Shanghai versiunea restilizată a berlinei, cod internT250. Aceasta a fost vândută în România ca Chevrolet Aveo.[2] Varianta hatchback este și ea restilizată în anul 2007 și prezentată în premieră la salonul auto de la Frankfurt. Cea de-a doua generație a modelului Aveo a fost prezentată la salonul auto de la Paris în octombrie 2010. Aceasta va fi vândută în America de Nord sub numele de Chevrolet Sonic. Din august 2011, aceasta este produsă și în Statele Unite
 5. Bulă, neavând studii, se hotărăște să-și facă o fermă. În prima lună își cumpără 100 de pui, în a doua lună își mai cumpără 100 și tot așa timp de un an. După un an se întâlnește cu Ștrulă: – Ce-ți mai face ferma, măi Bulă? întreba Ștrulă. – Rău, Ștrulă, rău! – Da’ de ce? – Păi nu mai am nici un pui! – Cum așa?! – Nu știu, mă. Cred că fac ceva greșit. Ori îi plantez prea adânc ori nu îi ud destul… -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Un băiat vrea să cucerească o fată: – Te cheamă cumva „Google?” – Nu, de ce? întreabă contrariată fata. – Pentru că ai tot ce caut eu. – Pe tine te cheamă cumva „YahooAnswers?” – Nu, de ce? întreabă contrariat băiatul. – Pentru că pui întrebări proaste.
 6. Bunicul și nepotul său discutau. Nepotul spune : – Am pe Facebook o grămadă de prieteni pe care nu i-am întâlnit niciodată! Bunicul răspunde: – Pe vremea mea îi numeam prieteni imaginari… --------------------------------------------------------------------------------- Profesorul către elev: – De ce tema ta pare scrisă de tatăl tău? Seamană cu scrisul lui de mână! Elevul: – Pentru că i-am folosit stiloul!
 7. Profesorul de matematică, de vorbă cu cei 3 elevi corigenți: – Nu vă intră deloc matematica în cap. Dacă vreți să treceți clasa, faceți și voi câte o faptă bună săptămâna asta… Trece o săptămână, ultima oră de matematică din an: – Ei bine? Ia sa vedem, tu ce faptă bună ai făcut săptămâna trecută? întreabă profesorul pe primul corigent. – Domn’ profesor, eu am ajutat o bătrânică să treacă strada! – Sună bine, nu extraordinar, dar… este bine la bătrânețe să fii ajutat. Tu? îl întreabă pe al doilea corigent. – Domn’ profesor, și eu am ajutat o bătrânică să treacă strada! – Ce coincidență, ați ajutat amândoi o bătrânică să treacă strada. „Într-adevăr, este o probabilitate destul de mare să fie mai multe bătrânici pe stradă”, se gândește profesorul. Ok, și tu?, îl intreabă pe al treilea corijent. – Domn’ profesor, și eu am ajutat o bătrânică să treacă strada! – Ei asta-i prea de tot, deci toți 3 ați ajutat câte o bătrânică să treacă strada? – Nu câte o bătrânică, domn’ profesor! Aceeași bătrânică! – Cum aceeași bătrânică? Nu era de ajuns unul să o ajute? – Abia am reușit toți trei domn’ profesor, pentru că nu vroia să treacă strada!
 8. La școală: – Luna este atât de mare încât ar încăpea să locuiască pe ea un milion de oameni. Bulișor: – Și ce se întâmplă cu ei când e lună plină? --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mama nu mă lasă să țin câinele-n casă! – Dar tatăl tău? – Pe el îl lasă.
 9. La ora de engleză, profesoara îl întreabă pe Bulă: – Bulă, cum îi zici lui Ştrulă, în engleză, „Ştrulă, vino încoace“! – Ştrulă, come here! – Bravo, Bulă! Dar cum îi zici „du-te încolo“? Stă Bulă, se gândeşte un pic, apoi răspunde sigur pe el: – Mă duc în partea cealaltă şi îi zic: „come here“! ---------------------------------------------------------------------------------------------- – Bunico, mâine avem ședință cu părinții. Poți să ajungi? – De ce mă chemi întotdeauna pe mine la ședință? – Pentru că tu nu auzi așa bine.
 10. Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deși se chinuia de numa’, numa’. Traversează și sună el, după care se apleacă spre micuț: – Și acum ce facem, puișor? – Acum… fugiiiiiiiim! ---------------------------------------------------------------------------------------------- Mama vorbește cu Bulă: – Fiule, ți-am cumpărat manualele pentru școală, au fost scumpe, așa că… ai grijă de ele! – Bine, mamă, nici nu mă ating de ele!
 11. Mama intră în dormitorul lui Răducu să-l trezească pentru a pleca la școală, dar îl găseşte plângând. – Fiule, de ce plângi? îl întreabă. – Am visat că şcoala luase foc. Mama încearcă să-l consoleze: – Nu mai plânge, scumpul meu, era doar un vis. – Tocmai de asta plang . --------------------------------------------------------------------------------------------------- De ce sunt pisicile bune la jocurile video? Pentru că au nouă vieţi.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.