Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

jxN # J u m p

Fondator
 • Content Count

  2,847
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31
 • Points

  13,830 [ Donate ]
 • Time Online

  2d 11h 20m 10s
 • Country

  Romania

Reputation Activity

 1. Like
  jxN # J u m p reacted to KoderByD in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Îmi plac foarte mult, avansezi pe zi ce trece kw
 2. Like
  jxN # J u m p reacted to Smurf in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Incearca sa pui si un text secundar.Bordere vreau sa vad.Niste semnaturi incearca.Incearca si niste bannere.
  La text-ul principal incearca fonturile Absolute Neon/AbandoN /etc
  Incearca,Pe text,sa pui si un brush,de obicei sa se asorteze cu culoarea text-ului.
 3. Like
  jxN # J u m p got a reaction from KoderByD in Portofoliu - jxN # J u m p   
 4. Like
  jxN # J u m p got a reaction from KoderByD in Portofoliu - jxN # J u m p   
 5. Like
  jxN # J u m p got a reaction from KoderByD in [NewMoon] - Promovări / Degradări Staff   
  Suspendare @aer din gradul GFX Designer pe motiv "inactivitate "
  Suspendare @Alexander din gradul GFX Designer pe motiv "Inactivitate"
  Suspendare @COTE din gradul GFX Designer   pe motiv "Inactivitate"

 6. Like
  jxN # J u m p reacted to WOKE in [Cadou] ☾ K ☽   
  Numele tau : ?SwaiN.
  Numele celui/celei ce primeste cadoul : @☾ K ☽
  Tipul cadoului: [avatar / semnatura /etc] : Avatare
  Cadoul :  x  x 
  Alte precizari: Am incercat si eu ceva, mai diferit.  
 7. Like
  jxN # J u m p got a reaction from Sk|SyLeNT* in Avast Antivirus   
  Nume fisier :Avast Antivirus
  Versiune :  -
  Autor : Křišťálová Lupa Award
  Link Download :DESCĂRCARE GRATUITĂ
 8. Like
  jxN # J u m p got a reaction from ☾ K ☽ in Avast Antivirus   
  Nume fisier :Avast Antivirus
  Versiune :  -
  Autor : Křišťálová Lupa Award
  Link Download :DESCĂRCARE GRATUITĂ
 9. Sad
  jxN # J u m p got a reaction from WTF WTF in ROG TOT STAFFUL SA FACA INTERVIU!   
  Rog tot stafful sa faca interviu, pentru a va cunoaste mai bine si a va afla ceea ce vreti sa faceti voi pentru comunitate!
   
  ESTE FOARTE IMPORTANT SA NE CUNOASTEM , SI SA FIM UNITI CU TOTI!
   
  Cei care vor sa faca interviu imi lasa mesaj privat !
   
  CEILALTI CARE VRETI INTERVIU, FACETI O CERERE LA SOLICITA INTERVIU!
 10. Like
  jxN # J u m p reacted to ☾ K ☽ in cerere avatar   
 11. Like
  jxN # J u m p got a reaction from ☾ K ☽ in cerere avatar   
 12. Like
  jxN # J u m p got a reaction from ☾ K ☽ in WhatsApp   
  Nume fisier : WhatsApp
  Versiune : 2.20.167
  Autor : Ciprian L
  Link Download :Descărcați acum
   
 13. Like
  jxN # J u m p got a reaction from Sk|SyLeNT* in Portofoliu - jxN # J u m p   
 14. Thanks
  jxN # J u m p reacted to WOKE in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Evoluezi pe zi ce trece! GG!  Foarte frumoase.
   &  sunt geniale  
 15. Like
  jxN # J u m p got a reaction from ☾ K ☽ in [Cadou] K   
  Numele tau :  jxN
  Numele celui/celei ce primeste cadoul :  @☾ K ☽
  Tipul cadoului: [avatar / semnatura /etc] : avatar
  Cadoul :
  Alte precizari:-
 16. Like
  jxN # J u m p reacted to WOKE in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Chiar imi plac, lucrezi frumos.  asta e genial. ❤️ #kw  
 17. Like
  jxN # J u m p reacted to WOKE in Horoscop   
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Berbec
  În dimineaţa acestei zile, dai semne că te resimţi după săptămâna aceasta agitată, în care energiile cu care operează astrele s-au modificat destul de mult. Te încearcă tot felul de trăiri contradictorii, iar pentru a-ţi menţii echilibrul interior, este nevoie să te agăţi de ceva din prezent care este stabil - o persoană, un obiectiv, o situaţie. În felul acesta, vei reuşi să-ţi duci treburile la bun sfârşit şi să te alegi chiar cu nişte bani peste weekend. Şanse de câştig apar şi în a doua parte a zilei, dar tot atunci afli şi lucruri care te pun pe gânduri.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Taur
  Începi ziua bine, în sensul că eşti animat(ă) de obiectivele la care lucrezi şi de oamenii care te ajută ori alături de care lucrezi pentru a dezvolta nişte proiecte în care ţi-ai pus speranţe mari. Ai tot felul de idei şi ştii să le expui în aşa fel încât să fie înţelese de ceilalţi şi să constituie un punct de plecare pentru nişte discuţii fructuoase. Pe de altă parte, oricât de bine ar evolua lucrurile, astrele recomandă să nu faci încă investiţii. Iar dacă aceste iniţiative nu-ţi aparţin, dar ţi se solicită o finanţare, gândeşte-te bine înainte să iei decizia.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Gemeni
  Cu toate că aproape a început weekend-ul, dai dovadă de o atitudine proactivă la serviciu şi te implici în tot felul de activităţi derulate la locul de muncă. Cu siguranţă ai tu nişte planuri cu asta, căci dacă ne gândim la resursele tale de energie, ele nu par să fie prea mari. Dar cu toate acestea, reuşeşti să te motivezi şi să dovedeşti o mare putere de muncă. Pe de altă parte, superiorilor le faci o impresie contradictorie. Unii te apreciază pentru eforturile depuse, în timp ce alţii par să aibă numai critici la adresa modului în care abordezi lucrurile.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Rac
  Eşti într-o formă bună în dimineaţa aceasta, din punct de vedere mental mai ales. Ai viteză de reacţie, îţi faci repede o imagine despre care-i treaba şi ce ar trebui făcut în situaţiile în care te afli. Acest lucru îţi vine în ajutor într-o multitudine de situaţii, dar mai ales atunci când faci planuri sau lucrezi pentru materializarea lor cu alte persoane. Aşadar, te aşteaptă o zi bună pentru brainstorming-uri, şedinţe de creaţie sau colaborări în general. Dar deşi lucrurile merg bine pe parcursul zilei, seara s-ar putea să te surprindă destul de trist(ă), cufundat(ă) în tot felul de gânduri.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Leu
  În prima jumătate a zilei, se conturează primele semne ale unei lupte pentru putere în cadrul parteneriatului tău de viaţă şi/ sau de afaceri. În rest, te descurci bine la serviciu, ai spor în tot ce întreprinzi şi dai dovadă de un randament la care nu te-ai fi aşteptat. În plan relaţional, lucrurile par să evolueze fără incidente, în ciuda tensiunii vădite dintre tine şi cel drag sau persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Spre seară s-ar putea sparge buba, moment în care începi să-ţi pui unele întrebări referitoare la direcţia în care vă va duce atmosfera actuală dintre voi.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Fecioară
  Nici pe tine nu te ocolesc astăzi tensiuni cu cel drag şi/ sau persoanele cu care colaborezi. De dimineaţă apar semne că ceva nu este în regulă, dar cel puţin în plan sentimental. Nu apar încă indicii că ar putea escalada lucrurile. Ba dimpotrivă, vă faceţi planuri pentru azi mai târziu, vă gândiţi chiar să ieşiţi pe undeva pe afară, să vă bucuraţi de weekend. Pe seară însă, lucrurile o apucă pe o pantă descendentă şi riscaţi să vă certaţi, mai ales dacă unul dintre voi încearcă să-şi impună punctul de vedere. Nu te inflama, ci caută să discuţi calm.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Balanţă
  În această dimineaţă, pari că stai bine cu energia sau în orice caz, te motivezi destul de uşor. Dar pe de altă parte, nu prea vrei agitaţie în jurul tău şi speri la o zi liniştită, în compania celor apropiaţi sau fără să te deranjeze cineva prea mult. Până spre seară, lucrurile par să evolueze bine, în sensul că faci unele sforţări pentru a-ţi termina treburile şi a te elibera de sarcini pe care n-ai fi vrut să le laşi pe săptămâna viitoare. Există însă posibilitatea ca unele dintre ele să se dovedească a fi mai complicate decât te-ai aşteptat.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Scorpion
  Te aşteaptă o dimineaţă plină de neprevăzut în relaţie cu partenerul de viaţă şi/sau copiii. Asta poate însemna două lucruri: fie reuşeşti să combaţi o rutină de vineri monotonă, propunând ceva cu totul spontan, fie ajungeţi în punctul de a vă certa din tot felul de nimicuri. În principiu, păreţi să comunicaţi bine, iar ziua de azi pare una dintre acelea în care reuşiţi să armonizaţi punctele de vedere diferite. Dar s-ar putea ca, spre seară, să se ia o întorsătură nu prea bună. Din pricina unor probleme relaţionale puţin discutate, există riscul să apară probleme de comunicare foarte mari.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Săgetător
  În plan familial, ai parte în această dimineaţă de o atmosferă dinamică, care poate deveni foarte uşor inflamabilă, deci încearcă să o ţii sub control. Ai putea, de exemplu, să îţi vezi de activităţile (extra)profesionale, mai ales în condiţiile în care îţi aduc unele venituri pe lângă salariul pe care îl primeşti în mod obişnuit. Apoi concentrează-te pe treburile casnice şi implică-i şi pe cei dragi în ele. Ţine însă cont de faptul că ar putea apărea tensiuni pe marginea lor între tine şi partener, mai ales dacă nu primeşti ajutorul la care te-ai fi aşteptat de la cel drag.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Capricorn
  Ştii să te impui prin felul în care comunici, iar părerile pe care le emiţi îi impresionează plăcut pe cei dragi. Te văd dintr-o altă perspectivă şi îşi dau seama poate că te-au judecat greşit în anumite privinţe. Dar dacă lor le laşi o impresie bună, colegii de muncă nu se arată fericiţi că adopţi o atitudine atât de vocală. Ba chiar rişti să fii prost înţeles(asă), mai ales dacă lucrezi de acasă şi eşti nevoit(ă) să apelezi la mijloace alternative de comunicare. Dacă ţi se pare că te-au interpretat eronat, poate n-ar fi rău să revii asupra unor chestiuni.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Vărsător
  Aceasta poate fi o zi a unor decizii nu prea înţelepte în plan financiar. Per ansamblu, eşti într-o dispoziţie bună, dar tot îţi lipseşte ceva ori nu te simţi complet împlinit(ă) pe fundalul situaţiei din prezent. Important este să nu cazi în plasa cumpărăturilor fără noimă, căci satisfacţiile pe care le aduc ele sunt trecătoare şi îţi vei da seama că nu sunt ceea ce aveai nevoie. Dacă tot vrei să investeşti în ceva, optează mai degrabă pentru lucruri care îţi îmbunătăţesc ţie şi celor dragi confortul. Un obiect electrocasnic nou sau decoraţiunile pentru un colţ al casei sunt binevenite.
  HOROSCOP 15 MAI 2020 Peşti
  Eşti într-o formă excelentă astăzi, atât la nivel mental, cât şi fizic, iar asta se vede din felul în care te poziţionezi în discuţii, negocieri sau în întâlnirile de afaceri programate pe astăzi. La fel de posibil este să primeşti o veste bună legată de un proiect sau de un prieten, ceea ce nu face decât să îţi dea şi mai multe motive să zâmbeşti astăzi. Orice ar fi, cert este că ai o mentalitate de învingător(oare) şi vezi oportunităţi acolo unde altfel ai fi trecut pe lângă ele. Pe de altă parte, în raport cu familia, se arată tensiuni.
 18. Thanks
  jxN # J u m p got a reaction from Lucky Guy in Provocare jxN si K&Lucky   
  Multumesc @Lucky Guy si va multumesc celor care a votat! ❤️ 
 19. Like
  jxN # J u m p got a reaction from Hzu. in Interview - Hzu.   
  How old are you?
  I 20
  Where are you from?
  Me: bolivia
  A: What are you doing?
  Me: I am a university student
  A: If you are in school / high school, what profile do you follow?
  I: university
  A: What is your favorite subject?
  I: computing
  A: I would like my own description if possible.
  I:-
  A: Do you have a hobby? If so, who are they and what do you do to make it a reality?
  I: Playing cs 1.6, having founded the server, playing, etc.
  A: What is the most beautiful memory you have? If you have a photo, don't hesitate to post it, maybe others will see something interesting in what you do.
  I: The most beautiful and serious memory of having obtained for a moment my 32/32 server, that has always been my dream and objective since I started in this world.
  A: What would you do if you had a lot of money? Let's be honest now, please.
  E: Right now, the main thing I would have, if you have money, would be to try to help those who do not have to eat in my city, due to the problems that my country
  A: What kind of music do you listen to?
  I: A little bit of everything, but more electronic!
  A: How do you spend your free time?
  I: focused on trying to fill my server, also studying and some other things
  A: do you do any sports? If so, which one?
  I: soccer, swimming, basketball and others
  A: What would you like to do as a job, do you have a favorite job?
  I: I would like to work at a computer or network security company
  A: Does God seem active in your life?
  I: At all times :))
  A: Do you have a good life? If you wanted to change your life, what would stop you?
  I c. The truth, I am not complaining about what I have and about changing, it is a fact in which I work every day, since without mistakes we would not learn anything from this life.
  A: How would you describe success?
  I: Having a family
  Now I have some questions about the NEWMOON ROMANIA community ...
  A: Since when have you been in the community and how did you get here?
  Q: I opened it.
  A: What made you stay in the NEWMOON community?
  I: The truth for my community has great potential! You just have to keep working a little more, I do not know if the founder of the community had thought about making his community an International, the truth is that I only know a community that is international and I really see it with those eyes, that if they get people From everywhere, it can be a great community! And I say it from my heart
  A: What do you think of the community / members and their development?
  I: I think it is excellent! As I said before, there is a lack of order and perhaps a little more activity, but at the same time they will take into account that they will be in the best communities not only in their country, but in the world )
  A: What are your plans here and how do you help the community?
  E: I would really like to help by entering the staff, but my bad luck was that in high school I do not like English, now that I am in university and in the community things change, to understand, I understand but I do not speak more.
  Help yes, I was planning to post a couple of proposals but I'm still writing it ...
  A: Who are the members you trust and believe are vital to the community?
  I: The first (K), without him, the community would not exist, then jxN, (active) xSostenaru (I know him from another community), Alexin (they brought a good boy, I also know him. Note that he helps them a lot ), I don't know much about the others, I didn't see any communication from them.
  A: What would you change on the forum? If you want changes, could you help them happen?
  I: First, order, I saw that there are old themes and some that do not follow the established model, as well as anywhere, and order and discipline are paramount (for me). Improve the established models a little (Example: establish well what topic title to carry, in the case of my server, to request an administrator that they have to put in their title [RELAX] Administrator request (Nickname), that's what they referred me with a bit Then try to find more active administrators who interact with the normal user.
  A: What would you like to say to members and staff?
  I: I reserve for the moment
  A: Do you have anything else to add?
  Me: that would be
   
  Thank you for your time to the Founder of RELAX  @Hzu.
   
 20. Thanks
  jxN # J u m p got a reaction from WOKE in [Cerere Avatar] ?SwaiN.🌙   
 21. Like
  jxN # J u m p reacted to qTouka in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Frumoase, îmi place cel cu GTA foarte mult.
   #KW
 22. Like
  jxN # J u m p reacted to WOKE in Portofoliu - jxN # J u m p   
  Sunt frumoase, mai ai de lucrat putin la text, in rest, sunt bestiale.  GG!
 23. Like
  jxN # J u m p got a reaction from Alexin™ in Interviu - Alexin™   
  R:Cati ani ai? 
  I:25
  R:De unde esti?
  I: Clij
  R:Cu ce te ocupi?
  I: Analist Programator
  R:Daca esti la scoala/liceu,ce profil urmezi?
  I:Nu
  R:Care este materia preferata?
  I:-
  R:As dori o descriere proprie daca se poate .
  I:Sunt o persoana sincera ce spune totul verde in fata.
  R:Ai hobby-?Daca da,care sunt si ce faci ca sa devina realitate?
  I:-
  R:Care este cea mai frumoasa amintire pe care o ai?Daca ai si vreo poza nu ezita sa o pui,poate altii vor vedea ceva interesant in ceea ce faci tu.
  I:Cand fetita mea a venit pe lume.
  R:Ce ai face daca ai avea multi bani?Sa fim sinceri si acum,te rog.
  I:As ajuta pe cei ce nu se descurca cu starea de urgenta.
  R:Ce gen de muzica asculti?
  I:De toate.
  R: Cum iti petreci timpul liber?
  I:Ma joc cu fetita mea
  R:Faci vre-un sport?Daca da,care?
  I: FISHING
  R:Ce ti-ai dori sa faci ca si job?Ai vre-un loc de munca preferat?
  I:-
  R:Ti se pare Dumnezeu activ in viata ta?
  I:Da
  R:Ai o viata buna,daca ai vrea sa-ti schimbi viata ce te-ar impedica?
  I:Nu as vrea sa schimb.
  R:Cum ai descrie succesul?
  I:Succes = familie
  Acum am si cateva intrebari despre comunitatea NEWMOON ROMANIA...
  R:De cand esti in comunitate si cum ai ajuns aici?
  I: Din martie
  R:Ce te-a determinat sa ramai pe comunitatea NEWMOON?
  I:xSosetaru
  R:Cum ti se pare comunitate/membrii si dezvoltarea acesteia?
  I:Este ok
  R:Care sunt planurile tale aici si cu ce ajuti comunitatea?
  I:Sa crestem in numar de membrii, sa fie activitate si distractie
  R:Care sunt membrii in care ai incredere si crezi ca sunt vitali pentru comunitate?
  I:xSosetaru
  R:Ce ai schimba pe forum?Daca ai vrea schimbari,ai putea ajuta la indeplinirea lor?
  I:Poate pe viitor as mai adauga o tema
  R:Ce ai vrea sa spui membriilor cat si staffului ?
  I:Bine v-am gasit
  R:Mai ai ceva de adaugat?
  I: Nu
   
  Multumim pentru timpul acordat Super-Moderatorului @Alexin™
 24. Like
  jxN # J u m p got a reaction from Sk|SyLeNT* in [Bancuri] - jxN # J u m p   
  Tatăl este chemat la școală:
  – Fiul dumneavoastră a desenat pe bancă o muscă, foarte reală, și mi-am zdrobit pumnul încercând  să o omor.
  – Ha! Să mă fi văzut pe mine, când am intrat în baie și văzând în cadă un crocodil pictat, de frică, am ieșit printr-o ușă pictată…
 25. Thanks
  jxN # J u m p got a reaction from Lucky Guy in [BATTLE]Lucky VS jxN # J u m p   
  Accept!

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.