Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

jxN # J u m p

Fondator
 • Content Count

  3,257
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42
 • Points

  116,455 [ Donate ]
 • Time Online

  3d 7h 54m 30s
 • Country

  Romania

jxN # J u m p last won the day on July 18

jxN # J u m p had the most liked content!

1 Follower

About jxN # J u m p

 • Rank
  ᴄᴏᴍᴍᴜɴɪᴛʏ ᴏᴡɴᴇʀ
 • Birthday 05/12/2000

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Slatina
 • Interests
  Nothing

Recent Profile Visitors

1,067 profile views
 1. Numele Filmului: Urma Data aparitiei: 2019 Regia: Dorian Boguță Gen film: Drama, trailer Nota IMDb: 9 Nota acordata acestui film: 8 Trailer:
 2. Numele Filmului: Once Upon a Time in Hollywood (2019) Data aparitiei: 2019 Regia: Quentin Tarantino Gen film: Comedie, drama Nota IMDb: 9 Nota acordata acestui film: 10 Trailer:
 3. jxN # J u m p

  [Film] 1917

  Numele Filmului: 1917 Data aparitiei: 2020 Regia: Sam Mendes Gen film: Drama,razboi Nota IMDb: 8.9 Nota acordata acestui film: 9 Trailer:
 4. Nume plugin: Versiune: v1 Autor:tolshty Descriere:atunci când utilizați o comandă, toți cei din jurul vostru ajung lent și activează gloanțe lente. Link de download:Get Plugin Comenzi: Cvar-uri:eye_pwntime 10 // cât timp este activat ochiul furtunii? eye_times 3 // de câte ori îl poate folosi un jucător în rundă? eye_glow 1 // jucătorii care sunt afectați strălucesc? eye_team 0 // dacă 1, nu îi afectează pe coechipieri ochi_radius 1000 eye_inacc 25 // inexactitate pentru gloanțe obișnuite, o valoare mai mare înseamnă o precizie mai mare eye_shotguninacc 5 // inexactitate pentru gloanțele de pușcă eye_shotgunburst 6 // numărul de gloanțe dintr-o singură lovitură cu pușcă eye_bulletspeed 800 // viteza gloanțelor obișnuite și cu pușcă eye_sniperspeed 3000 // viteza gloanțelor lunetistului (cu toate acestea, scopul nu funcționează corect pentru lunetiști) eye_red, eye_green, eye_blue (0,83,0) // culoarea traseelor și strălucirea ochi_intensitate 180 // opacitatea traseului eye_firedelay 5.5 // întârziere între fotografii // set 1.0 pentru a elimina întârzierea sau un număr mai mare pentru a face întârzierea mai mare
 5. Nume plugin: Versiune: V2 Autor:Connor Descriere:De la ultima actualizare cs, longjump (item_longjump) este dezactivat. Acest plugin îl reactivă. Sper că a fost o greșeală și că acest plugin va fi inutil în următoarea actualizare a jocului. Link de download: Comenzi:-Get Plugin - Get Source - Get Plugin Get Source Cvar-uri:- au adăugat cava pentru a se potrivi cu versiunea arkshine; cvar longjump_zvelocity nu permite însă valoare nulă.
 6. Nume plugin:Admin Explode Versiune: V 1 Autor:tuty Descriere:- Înainte de a spune vreun lucru despre non-vapor, citiți mai întâi aici. Nu am czero de la abur instalat în PC și îmi este prea lene să-l descarc, am deja o versiune nonstam pentru că trebuie să testez cu roboți. - Bassicaly, cu acest plugin, dacă un admin moare, va exploda într-o rază de <x> cu <damage>! O pictogramă a craniului va apărea în colțul din dreapta sus al HUD, când cineva a murit în acea explozie. Link de download:Get Plugin Comenzi:- Cvar-uri:ae_enabled - 1 - plugin activat / 0 - plugin dezactivat ae_radius - 500 - raza exploziei ae_damage - 1000.0 - avarii la explozie ae_frags - 1 - bonus frag pentru fiecare omor în explozie ae_money - 100 - bonus de bani pentru fiecare omor în explozie
 7. Nume plugin: No-Scope (Amxx Extra Item) Versiune:v1 Autor:Kar98k Descriere: Este un amxx cu no-scope pe orice arma Link de download:Manual Download Comenzi:- Cvar-uri:-
 8. Denumire hartă: fy_aztecworld Numar de sloturi: 32 Autor: phr-X Imagini: Link de download: Download
 9. Denumire hartă: jail_bricks_fix Numar de sloturi: 32 Autor: teLohhs Imagini: Link de download: Download
 10. Denumire hartă: de_interception Numar de sloturi: 32 Autor: Mystic17 Imagini: Link de download: Download
 11. Denumire hartă: cs_manor Numar de sloturi: Autor: - Imagini: Link de download: Download
 12. Denumire hartă: cs_assault2011_snow Numar de sloturi: 32 Autor: The BaZZ aka [-Z-M-A-N-] Imagini: Link de download: Download
 13. General Motors a anunțat la începutul acestui an că va resuscita celebrul brand Hummer prin lansarea unui pick-up electric dezvoltat sub brandul GMC. La vremea respectivă, GM publicase și o serie de teasere video și planificase prezentarea oficială pentru 20 mai. Planurile au fost date temporar peste cap de pandemia de coronavirus, însă General Motors a anunțat acum că dezvoltarea merge mai departe. Cu această ocazie, constructorul american a publicat și un teaser partea laterală a pick-up-ului, care scoate în evidență forma generală a caroseriei și, mai ales, jantele. General Motors a confirmat anterior că viitorul Hummer EV va avea motoare electrice care vor genera în total 1.000 de cai putere. Acest lucru va permite noului model să accelereze de la 0 la 96 km/h în numai 3 secunde. Planurile actuale prevăd ca producția lui Hummer EV să înceapă în ultima parte a anului 2021. Interesant este că lansarea pe piață va coincide practic cu cea anunțată de Tesla pentru propriul său pick-up electric, Cybertruck.
 14. Tunerul Brabus a introdus un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Mercedes-Benz GLB 250. Motorul pe benzină de 2.0 litri dezvoltă acum 270 CP și 430 Nm. Tunerul Brabus a pregătit un pachet complet de modificări pentru Mercedes-Benz GLB. Nemții propun atât îmbunătățiri la nivel estetic, cât și noutăți tehnice pentru sporirea performanțelor. Pachetul PowerXtra B25 a fost conceput pentru motorizarea pe benzină de 2.0 litri cu patru cilindri. Pe versiunile de serie, propulsorul dezvoltă 224 de cai putere și 350 Nm, însă mulțumită modificărilor aduse de Brabus, unitatea livrează acum 270 de cai putere și 430 Nm. În aceste condiții, SUV-ul producătorului german accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.6 secunde, cu 0.1 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie, în timp ce viteza de top nu se modifică: 240 km/h. Conform reprezentanților Brabus, pachetul PowerXtra poate fi comandat atât pentru versiunile cu roți motrice față, cât și pentru variantele cu tracțiune integrală 4Matic. În plus, Brabus a introdus și arcuri noi care scad garda la sol cu circa 30 de milimetri. Pentru versiunile cu tracțiune integrală, nemții vin și cu suspensii care cresc garda la sol cu până la 35 de milimetri. În partea frontală, pachetul dezvoltat de tunerul german poate fi comandat cu prize de aer mai mari și cu un splitter nou. Conform reprezentanților Brabus, aceste modificări sunt compatibile doar cu versiunile care dispun de pachetul exterior AMG. Tunerul german introduce un set de lumini suplimentare amplasat pe plafon și o aripă spate cu design nou. Sistemul de evacuare gândit de Brabus integrează terminații cu diametrul de 90 de milimetri. Nemții propun și jante cu design special care pot fi comandate în versiuni de 18, 19 sau 20 de inch. În funcție de jantele comandate, Brabus oferă anvelope dezvoltate de Continental, Pirelli sau Yokohama.
 15. BMW a dezvăluit o serie de detalii despre grila SUV-ului electric iNext, care va integra camere video, radare și alți senzori pentru funcții autonome de nivelul 3 din 5. BMW va începe anul viitor producția SUV-ului electric iNext, despre care presa internațională susține că ar putea primi numele iX în versiunea de serie. Până acum, constructorul german a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu prototipuri iNext din timpul unor teste desfășurate într-o diversitate de medii. Într-un material în care promovează în special uzină de la Landshut (Germania), acolo unde vor fi produse numeroase componente pentru iNext, BMW oferă primele detalii despre grila noului model. Dacă la modelele cu motoare cu combustie internă grila are un rol esențial pentru răcirea componentelor, în cazul unui model electric precum iNext va căpăta o importanță majoră din perspectiva sistemelor autonome. Astfel, grila va integra camera video, radare și numeroși alți senzori care sunt necesari pentru sistemele autonome. De altfel, constructorul german a menționat anterior că versiunea de serie a lui iNext va avea funcții autonome de nivelul 3 din 5. Pentru moment, BMW nu a oferit alte detalii concrete despre versiunea de serie a lui iNext, cu excepția faptului că aceasta va avea o autonomie de până la 600 de kilometri, stabilită pe baza protocolului WLTP. BMW iNext va fi produs la uzina Dingolfing (Germania) începând de anul viitor, când probabil va avea loc și prezentarea oficială a modelului.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.