Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

MoNsTeR

Member
 • Content Count

  364
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]

MoNsTeR last won the day on February 23 2019

MoNsTeR had the most liked content!

1 Follower

About MoNsTeR

 • Rank
  Membru Master

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1 Nu ai cum sa sari de la 10 la 8.
 2. Tip(avatar/semnatura/banner/userbar/iconita): Avatar Dimensiuni:pt ts Culori Principara&Secundara:oricare Text:MoNNsTeR newmoon Tematica(Exemplu : CS/ Natura / Automobile etc.)[Obligatoriu]https://imgur.com/oeUVgyz Alte informatii:Multumesc frumos Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:
 3. MoNsTeR

  Bancuri MoNNsTeR

  După teza la chimie,Alinuța: − Mă Bulă,io te-am văzut c-ai copiat după mine.O să se prindă profa! − Taci fată,că nu se prinde...unde-ai scris tu ion pozitiv,eu am scris gheorghe negativ.
 4. MoNsTeR

  Bancuri MoNNsTeR

  Un arab scutura un covor PERLE Un arab scutura un covor de la etajul 4. Un trecator il intreaba: - Ce are? Nu porneste?
 5. MoNsTeR

  Bancuri MoNNsTeR

  Mircea cel Batran PERLE Pana la urma, Mircea cel Mare, desi batran, il va ingenunchea pe trufasul otoman cu cateva proverbe si zicatori bine plasate. Mircea cel Mare, care prima data a fost batran, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si il face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cand Baiazid il intreaba arogant 'Tu esti Mircea?', domnitorul roman nu se pirde cu firea si-i raspunde la fix: 'Da, imparate!'
 6. MoNsTeR

  Bancuri MoNNsTeR

  Uita-ti intotdeauna dusmanii PERLE Uita-ti intotdeauna dusmanii. Nimic nu-i enerveaza mai mult
 7. MoNsTeR

  Bancuri MoNNsTeR

  De-ale scolii PERLE 6. Pierdut timp liber , il declar nul . 7. Firma de papetarie , executa la comanda fitzuici la orice materie si orice marime . Garantam nota peste 5 . 8. Dau lectii de chiul , garantez scaderea notei la purtare . 9. Schimb urgent loc in banca . De preferat liceele Shaguna , Meshota , Unirea , exclus Astra , Auto . Rand la geam , 7/7 , captushita cu guma de mestecat pe interior , include fitzuici la bio si latina shi un caiet uitat in pupitru , doua lectii la istorie pe banca , putin scrijelita in partea dreapta . 10. Scluptor in lemn 'de banca de scoala' , distins cu scaderea notei la purtare si mentiune pentru parinti vand unelte perfectionate .

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.