Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

GaboRRR

Member
 • Content Count

  9
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About GaboRRR

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aztazi 2ori mi a dat ban..pe teamspeak...:-j
 2. tu si floky ai doar prob cu mine..restu zice ca nu am nimic ptr ca stie toti...numai voi doi aveti prob cu mine ptr ca nu imi faceti fata .)...si nu am plans la rizla am intrat dupa 2-3 sapt si am vb cu alti..si nu despre ca vreau unban ) tu inca nu sti sa folosesti sunetu ,si radaru..aste e prob ....si deja joc 10-11 ani cs nici nu stiu...tu ce creezi ptr ce joc? nu de placere ? nu vreau sa fie mare jucator....numai cand am timp liber vreau sa joc linistit
 3. Nick :GaBoRRRR Numele adminul care v-a banat :JusTFlokY SteamID-ul sau IP-ul dumneavoastra :STEAM_0:0:64298409 Motivul pentru care ati primit ban? :wall Dovada(OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/LPvIQ15 ,te rog eu frumos ..faceti ceva cu omu asta..azi dimintza a fost o faza asa: eu am jucat la ct (de_dust2) si am oprit acolo in usa mijloc...si dmnu floky a alergat la zona A acolo sus ,mid..si eu cum am stat in usa am auzit ca e sus si am tras prin perete..si am luat cate hp ..si el a sarit jos si l-am omorot..si gata am wall etc...si inainte am luat si a inceput sa vb urat..dar am lasat aici niste dovezi...si daca nu credti am martordmn canibalul....plus am si primit ban 30 min d teamspeak..(scz daca nu am scris bine...sunt ungur..cum stiti )
 4. GaboRRR

  Cerere Unban

  Nick :GaBoRRRR Numele adminul care v-a banat :JusTFlokY SteamID-ul sau IP-ul dumneavoastra :STEAM_0:0:64298409 Motivul pentru care ati primit ban? :wall Dovada(OBLIGATORIU) :nu arata in consol Alte mentiuni justfloky vrea sa posteaza un demo si a zis ca sa fac un cerere..ca sa vedeti si voi !!!
 5. scz ai dreptate...numai mustang are ...sczz
 6. salut....scz ca am postat aici dar cred ca aici e mai bn decat altundeva...vreau sa zic ca ieri am intrat pe server ...si unu a zis ca am no recoil si mustang iera pe server si inca un admin....si mustang iara a inceput ca am ceva...am vb cu el..si am dat confif.cfg al meu pentru ca deja am dat tot la el ss,wg,tot si el inca tot nu crede ca nu am nimic...vreau sa zic ca vb cu el....sau daca aveti ceva cu mine ziceti ca mai este alt server..nu stau aici unde fiecare zi este prob cu mine....nu cred ca dupa nu stiu cat ss,wg,nu se poate ia un ,,decizi,,..asta am vrut sa scriu numai..imi place serverul si de aia nu las ce stiu eu(ca nu am nimic) si plac oameni care joaca acolo multumesc !!!
 7. Tip(avatar/semnatura/banner/userbar/iconita):avatar Dimensiuni:normale Culori Principara&Secundara:albastru Text:GaBoRRR Tematica(Exemplu : CS/ Natura / Automobile etc.)[Obligatoriu] https://imgur.com/a/RDw2Pmm Alte informatii: Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:
 8. Nick :GaBoRRR Numele adminul care v-a banat :JustFloky SteamID-ul sau IP-ul dumneavoastra :82.15.96.118 , STEAM_0:0:64298409 Motivul pentru care ati primit ban? :wall Dovada(OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/VpIuvv7 Alte mentiuni :am facut si wg am dat la mustang www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1784487

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.