Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

Jyx

Ex Staff
 • Content Count

  32
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About Jyx

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. # Nick :Jyx # Grad :Maresal # Absenta / Activitate redusa / Retragere :retragere # Perioada:Permanent # Motiv :plec in Italia timp de 4-5 luni si nu am cum sa fac rost dep c. # Alte precizari :Imi pare bine ca v-am cunoscut , o sa-mi fie dor de voie !
 2. Jyx

  [Anime]-Claymore

  Titlu anime:Claymore Numarul de episoade:26 O scurta descriere: Acum mult timp, Yoma, monştri ce-şi schimbă forma, s-au transformat în oameni pentru a trăi deghizaţi în oraşe umane, hrănindu-se cu ei în secret. O organizaţie secretă fără nume a descoperit o cale de a implanta carne de Yoma în oameni pentru a crea hibrizi destul de puternici pentru a-i învinge. Abilităţile de bază ale unui hibrid includ vindecare mai rapidă, modificare limitată a formei corpului, abilitatea de a detecta Yoma şi alţi hibrizi şi o creştere în întregime a puterilor fizice ce le permit să mânuiască săbii grele, pentru care sunt numite Claymore. Din motive necunoscute, doar femeile sunt alese să devină Claymore. De deseori sunt alese pentru implantare după ce devin singurele supravieţuitoare ale unor familii atacate de Yoma; asta le asigură loialitatea şi dorinţa de a îndura durerosul proces de transformare. Organizaţia trimite Claymore către oraşe ce-şi pot permite să plătească taxa de ucidere a Yoma. Organizaţia este deseori strictă şi nemiloasă, Claymorele ce încalcă regulile riscă să fie vânate de camarazii lor. Povestea Claymore urmăreşte aventurile frumoasei războinice Claire, ce luptă cu monştrii în timp ce se străduieşte să-şi păstreze umanitatea. Parere personala: E foarte misto, recomand! Nota acordata acestui anime: 10+ Trailer:
 3. Jyx

  [Anime]-Ergo Proxy

  Titlu anime:Ergo Proxy Numarul de episoade:23 O scurta descriere: n urmă ce zeci de mii de ani, oamenii au reuşit să distrugă atmosfera, acest lucru ducând la pierderea a 85% din populaţie şi la evacuarea imediată a Pământului. În încercarea disperată de a asigura supravieţuirea omenirii, un proiect privind regenerarea umană a fost lăsat pe mâinile unui sistem prost organizat. În una din rămăşiţele acelui proiect, numită Romdo, Re-l Mayer lucrează ca inspector al diviziei de inteligenţă. În timpul unei investigaţii îl cunoaşte pe neobişnuitul şi misteriosul Vincent Law, de care se leagă tot mai mult odată ce este atrasă în labirintul produs de misterul Proxy. Alături de Vincent, Re-l lucrează spre a scoate la lumină adevărata identitate a lui Vincent, totodată încercând să afle ce se va alege de viitorul lor odată ce atmosfera Pământului e recuperată. Parere personala: Momentan nu l-am vazut tot, sunt la ep 10. dar e foarte misto! Nota acordata acestui anime: 8,6 Trailer:
 4. Jyx

  [Anime]-Fate Zero

  Titlu anime:Fate Zero Numarul de episoade:13 O scurta descriere: Acţiunea din Fate/Zero este situatã cu 10 ani înaintea celei din Fate/ Stay Night, relatând evenimentele ce graviteazã în jurul Rãzboiului Sfântului Graal în oraşul Fuyuki. Rãzboiul Sfântului Graal este o competiţie în care şapte Magi evocă Spiritele Eroice pentru a obţine puterea "Sfântului Graal", ce garanteazã câştigãtorului o dorinţã. Dupã trei rãzboaie neconcludente pentru obiţinerea Sfântului Graal, Al Patrulea Rãzboi începe. Totul începând prin familiie Einzbern, Makiri şi Toshaka cu secole în urmã, familia Einzbern doreşte acum succesul, cu orice preţ, dupã trei înfrângeri, în cele trei Rãzboaie. Ca urmare, ei stabilesc sã aducã în familie renumitul şi cãutatul vânãtor de Magi, Kiritsugu Emiya, în ciuda faptului cã acesta este un mercenar cu sânge rece ce doreşte şi cautã sã-şi realizeze propriile scopuri prin orice metode. Deşi Kiritusugu şi-a dorit în trecut, a deveni un erou, acesta îşi abandoneazã acest scop pentru cã viaţa unui om, nu poate fi salvatã fãrã costul unei alteia. Pentru binele omenirii, va distruge tot şi pe toţi care vor ameninţa pacea altora. Oricum, Kiritsugu odatã ajuns în familia Einzbern se gãseşte rupt între douã lumi - iubirea pentru soţia sa Irisviel şi fiica sa Illya- şi misiunea pe care o are în obţinerea Sfântului Graal. Între timp, cel mai de seamã oponent al lui Kiritsugu, apare sub numele de Kirei Kotomine un preot care nu-şi gãseşte scopul în viaţã şi care-şi îndreaptã ochii spre Kiritsugu şi acţiunile acestuia, sperând sã gãseascã în acesta rãspunsul care sã-i umple golul din al sãu suflet. Parere personala: Este un anime foarte smecher, recomand cu incredere ! Nota acordata acestui anime:10 Trailer:
 5. Nick :Jyx Grad Vechi :Maresal Grad Nou :Premium Motiv :Doresc sa ajut serverul cat de bine pot+acces la cvar.
 6. Jyx

  [Anime]-Death Note

  Titlu anime:Death note Numarul de episoade:37 O scurta descriere:Yagami Light e un student de top cu perspective mari, care e plictisit din cale-afară. Într-o zi găseşte "carnetul morţii" - un carnet din tărâmul Îngerilor morţii, cu puterea de a ucide oameni în orice mod doreşte posesorul. Având carnetul morţii la îndemână, Light decide să creeze lumea sa perfectă, fără crime sau infractori. Totuşi, când infractorii încep să cadă pe capete, autorităţile îl trimit pe legendarul detectiv L să îl găsească pe ucigaş, astfel iscând o luptă a inteligenţei, înşelăciunii şi logicii... Parere personala: Este un anime foarte smecher, ba chiar au facut si un film dupa el,vi-l recomand cu incredere! Nota acordata acestui anime:10+ Trailer:
 7. Jyx

  Cerere [ADMIN] Vipso

  CONTRA!
 8. Jyx

  [Anime]-Absolute Duo

  Titlu anime:Absolute Duo Numarul de episoade:12 O scurta descriere: ei care își pot materializa arme din sufletul lor sunt denumiți "Blazers", studiind la Academia Kouryou pentru a-și valorifica puterile. Fiecare student este nevoit să aibă un partener, în speranța că într-o bună zi, perechea poate atinge puterea unui Duo Absolut. Tooru Kokonoe speră să fie admis în Academia Kouryou pentru a deveni mai puternic după ce sora și prietenii lui au fost uciși de un om misterios. Însă, la Ceremonia de Deschidere, este forțat să facă ceva la care nu se aștepta, admiterea și voința lui fiind puse la încercare. O lovitură impresionantă si faptul că este diferit de toți ceilalți îi atrage atenția lui Julie Sigtuna, o studentă dintr-o țară străină. Parere personala: E foarte smecher, mie unul mi-a placut acest anime. Nota acordata acestui anime: 8,9 Trailer:
 9. Jyx

  [Anime]-91 Days

  Titlu anime:91 days Numarul de episoade:12 O scurta descriere: În timpul perioadei de prohibiție, legea nu avea nicio putere, iar mafia se afla la conducerea orașului. Povestea are loc în orașul numit Lawless, a cărui prosperitate se bazează pe vânzarea la negru a lichiorului preparat în mod ilegal. Avilo se întoarce în oraș după o bucată de vreme petrecută în afara lui, ca urmare a uciderii familiei sale de către mafioți. Într-o zi, acesta primește o scrisoare de la un trimițător misterios, lucru care l-a îndemnat să se întoarcă în Lawless ca să își găsească răzbunarea. Se infiltrează în familia Vanetti, cea responsabilă pentru uciderea familiei lui, și se împrietenește cu Nero, fiul donului, ca să își poată pune răzbunarea în aplicare. Uciderea aduce mai multă ucidere, iar răzbunarea stârnește mai multă răzbunare. Cum se va sfârși povestea de 91 de zile a acestor oameni mânați de cruda lor soartă? Parere personala: Momentan nu l-am vazut dar din trailer mi se pare foarte smecher Nota acordata acestui anime: 6,8 Trailer:
 10. PRO din partea mea, bft!
 11. Jyx

  [Serial]-shadow

  Numele Serialului:Shadow Poveste pe scurt:Chinuit de o pierdere tragică, un fost polițist care nu simte durerea decide să prindă pe cont propriu infractorii care au reușit să scape de poliția din Johannesburg. Acorda o nota: 6,7 Nota IMDb:4,3 Trailer:
 12. Jyx

  [Serial]-Coroner

  Numele Serialului:Coroner Poveste pe scurt:Jenny Cooper investighează decesele inexplicabile sau bruște dîn orașul Toronto. Fiind feroce și îndrăgostită, Jenny este o mamă singură, văduvă nou-văduvată, cu secrete ale ei pentru a fi descoperite. Acorda o nota:5,6 Nota IMDb:8,5 Trailer:

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
SiteBunker
Vox-Host

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.