Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

QuerTy

Member
 • Content Count

  19
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About QuerTy

 • Other groups Member
 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

190 profile views
 1. [Regulament postare]: -Orice membru trebuie sa-si faca propriul topic in care sa posteze bancuri. Inainte de a posta, folositi functia search pentru a va asigura ca bancul nu a mai fost postat. Nu postati acelasi banc de mai multe ori. Nu postati mesaje de genul "=))))" sau "ahahaha". Nu postati pareri in exces ( reply-uri ) la bancuri deoarece se poate considera post-hunt si o sa primiti warn. Limita de bancuri postate pe zi este de 10 Nu postati pareri in exces ( reply-uri ) la bancuri deoarece se poate considera post-hunt si o sa primiti warn. Dupa un termen de inactivitate topicul va primi locked,daca doriti sa-l redeschidem dati pm la un Super-moderator ,administrator!
 2. QuerTy

  [Model] Schimb

  Model schimbare: *Titlul fiecărui topic trebuie să aibe legătură cu produsul postat. Exemplu: [schimb] Bicicleta Nume: Localitate: Pret: Detalii produs: Cu ce doriti sa schimbati produsul: Contact: Imagini: Metoda de plata: Stare produs (Deteriorat/acceptabil/bun/nou) : Alte precizari: Acceptati intermediar ?: Regulament: 1. Dacă faceţi un topic nou şi aveţi mai multe produse de vânzare le postaţi toate acolo, nu faceţi mai multe topicuri. Trebuie să precizaţi preţul fiecăruia. 2. Aveţi voie să faceţi decât un topic pe zi. 3. Trebuie să postaţi obligatoriu după modelul dat. 4. Nu aveţi voie să schimbati nici un fel de coduri. 5. Nu aveţi voie să postaţi "UP" decât la 24 de ore după ultimul post. 6. Nu răspundem de plată, dacă este ţeapă o faceţi pe pielea voastră. 7. Dacă în topicul dumneavoastră nu se postează timp de 3 zile el va fi închis. 8. Titlul topicului va trebui să fie Schimb urmat de denumirea produsului sau produselor. 9. Toate topicurile vor fi închise după o săptămână de la deschidere. 10. Trebuie sa aveti minim 20 de posturi pentru a putea schimba ceva. 11. Este obligatoriu sa postati si poze la produsele de vanzare. INFO : Conducerea PRO-CS nu este trasa la raspundere pentru tepe daca nu este vreun fondator ca si intermediar ! Anunturile care nu repsecta modelul cat si regulamentul vor fi sterse la prima abatare, dupa care urmand sa fiti sanctionati!
 3. Model Cumpar: *Titlul fiecărui topic trebuie să aibe legătură cu produsul postat. Exemplu: [Cumpar] Cont Steam Nume: Prenume: Localitate / Oras: Pret: Contact: Imagini: Metoda de plata: Stare produs: Detali despre produs: Alte precizari: Acceptati intermediar ?: Regulament: 1. Dacă faceţi un topic nou şi aveţi mai multe produse de cumparare le postaţi toate acolo, nu faceţi mai multe topicuri. Trebuie să precizaţi preţul fiecăruia. 2. Aveţi voie să faceţi decât un topic pe zi. 3. Trebuie să postaţi obligatoriu după modelul dat. 4. Fara produse pornografice, sisteme si programe pentru hack-uit sau fisiere virusate, vor fi inchise sau sterse dupa caz. 5. Nu aveţi voie să postaţi "UP" decât la 24 de ore după ultimul post. 6. Nu răspundem de plată, dacă este ţeapă o faceţi pe pielea voastră. 7. Dacă în topicul dumneavoastră nu se postează timp de 3 zile el va fi închis. 8. Titlul topicului va trebui să fie Vand urmat de denumirea produsului sau produselor. 9. Toate topicurile vor fi închise după o săptămână de la deschidere. 10. Trebuie sa aveti minim 20 de posturi pentru a putea vinde ceva. 11. Este obligatoriu sa postati si poze la produsele de cumparare. ⓘ Conducerea NEWMOON nu este trasa la raspundere pentru tepe daca nu este vreun fondator ca si intermediar ! ⓘ Anunturile care nu respecta modelul cat si regulamentul vor fi sterse la prima abatare, dupa care urmand sa fiti sanctionati !

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.