Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

3ff3cT

Ex Staff
 • Content Count

  24
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Everything posted by 3ff3cT

 1. You said just "hi all" at the admin request. There are no free disscusions and i moved your post at the right category.
 2. Salut! Mutat la discutii. Hi! Moved to disscusions!
 3. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  O femeie in varsta merge cu autobuzu. Trece pe langa trei biserici se inchina la toate ... soferu observa si cand trec pe langa casa poporului ii zice: - Mamaie de ce nu te inchini si la cladirea asta, ca e tot asa mare ca si celelalte trei cladiri, e tot din acelasi material ? la care batrana: - Maica ai nevasta ? - Da! - O pupi pe buze, pe obraz? - Da .... - Si in cur de ce nu o pupi ca e tot acelasi material ?
 4. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  Bula in prima zi de scoala. Invatatoarea sa le prezinte scoala... - Copii, aici avem toaletele - In partea dreapta e pentru fetitele cu pasarica iar in partea stanga pentru beieteii cu putzulica. Bula ... cu mana pe sus, agitandu-se acolo Da, Bula spune !!! - Si eu cu p**a mea ce fac ?!
 5. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune: - Nu va deranjati, continuati ! Amantul ideal e cel care mai poate sa continue...
 6. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  Un politist spune: - De ce noi arestam infractorii? - Pentru ca avem uniforme albaste iar albastru e mai frumos decat negru.
 7. Nume: Cătălin Vârstă: 30 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: M-am reapucat de CS și aș dorii să fac iar parte din STAFF. Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce crede K de cuviință. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Depinde de secțiunea acordată de K Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Nu am ce sa explic deoarece abea ce m-am reapucat. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări: - Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Sigur că da.
 8. Prenume » Catalin Vârsta » 31 Locația » Bucuresti Ocupație » Sound Designer Hobby-uri și pasiuni » CS / Metin2 Nick CS » 3ff3cT Mod preferat » Classic Steam ( On/Off ) » on De unde ai auzit de Pro-Cs România? » domnul K Acordă o notă comunității » 9 Contact » skype: xtra.effect / steam: kamykaze420 Alte detalii » -
 9. 3ff3cT

  Cerere admin 3ff3cT

  Nick server: 3ff3cT Varsta: 31 Steam ID (ON / OFF): on ( STEAM_0:0:29608489 ) Ore Jucate (link gametraker minim 20 de ore): nu am multe dar am sa le fac Experienta Adminare: peste 10 ani Ai citit regulamentu (Da / Nu): da Poti activa pe TeamSpeak3 (Da/Nu): da (micro) Poti dona (Da / Nu): posibil sa ajut cu ceva.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.