Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

3ff3cT

Ex Staff
 • Content Count

  24
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About 3ff3cT

 • Other groups Member
 • Rank
  Administrators

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. You said just "hi all" at the admin request. There are no free disscusions and i moved your post at the right category.
 2. Salut! Mutat la discutii. Hi! Moved to disscusions!
 3. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  O femeie in varsta merge cu autobuzu. Trece pe langa trei biserici se inchina la toate ... soferu observa si cand trec pe langa casa poporului ii zice: - Mamaie de ce nu te inchini si la cladirea asta, ca e tot asa mare ca si celelalte trei cladiri, e tot din acelasi material ? la care batrana: - Maica ai nevasta ? - Da! - O pupi pe buze, pe obraz? - Da .... - Si in cur de ce nu o pupi ca e tot acelasi material ?
 4. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  Bula in prima zi de scoala. Invatatoarea sa le prezinte scoala... - Copii, aici avem toaletele - In partea dreapta e pentru fetitele cu pasarica iar in partea stanga pentru beieteii cu putzulica. Bula ... cu mana pe sus, agitandu-se acolo Da, Bula spune !!! - Si eu cu p**a mea ce fac ?!
 5. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune: - Nu va deranjati, continuati ! Amantul ideal e cel care mai poate sa continue...
 6. 3ff3cT

  Bancuri 3ff3cT

  Un politist spune: - De ce noi arestam infractorii? - Pentru ca avem uniforme albaste iar albastru e mai frumos decat negru.
 7. Nume: Cătălin Vârstă: 30 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: M-am reapucat de CS și aș dorii să fac iar parte din STAFF. Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce crede K de cuviință. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Depinde de secțiunea acordată de K Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Nu am ce sa explic deoarece abea ce m-am reapucat. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări: - Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Sigur că da.
 8. Prenume » Catalin Vârsta » 31 Locația » Bucuresti Ocupație » Sound Designer Hobby-uri și pasiuni » CS / Metin2 Nick CS » 3ff3cT Mod preferat » Classic Steam ( On/Off ) » on De unde ai auzit de Pro-Cs România? » domnul K Acordă o notă comunității » 9 Contact » skype: xtra.effect / steam: kamykaze420 Alte detalii » -

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.