Jump to content

X Matei X

Member
 • Content Count

  84
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Points

  535 [ Donate ]

X Matei X last won the day on November 5 2019

X Matei X had the most liked content!

2 Followers

About X Matei X

 • Rank
  Membru Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Suceava
 • Interests
  Sa fac lumea un loc mai bun.

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. X Matei X

  [Portofoliu] fNK

  mai ai mult de exersat,poate o sa va invat eu altele cand o sa ma retrag si o sa revin aici
 2. Irelevant,scuze daca se supara cineva: -blur-ul cum puneti voi excesiv nu e color corection,strica culorile lucrarii -la text poate sa ia layer styles si sa exerseze -in PS GIF nu este recomandat,incercati AE -daca vrei sa pui pe overlay pune pe 20%
 3. X Matei X

  Inscrieri AOTW#2

  Tema: Vectori: free Efecte: free Timp de inscriere: 06/06/2019 Organizatori: X Matei X REGULAMENT Dimensiunile sunt : 150x250 Creatia trebuie sa contina textul: newmoon.ro Creatile animate sunt interzise! Sunt interzise avatarele cu continut pornografic Pastrati fisierul .psd Lucrarile le veti trimite organizatorului prin PM [X Matei X] Citeste tot regulamentul inainte de a te inscrie la concurs ! [!] Atentie: Exista un singur castigator!
 4. Al 150-lea a murit pentru ca a fost beat si batut,(In Ferentari)
 5. RO: Aici puteti discuta orice despre seriale. ENG: Here you can talk everything about TV series.
 6. X Matei X

  Off-topic

  Mai e cineva pe aici,sau e desert?
 7. Glen Schofield, mintea creativă din spatele unor jocuri de succes precum cele din seria Dead Space (dezvoltate alături de Visceral Games) sau Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Advanced Warfare şi Call of Duty: WWII (dezvoltate alături de Sledgehammer Games), a părăsit tabara Activision, fiind cooptat în cadrul PUBG Corporation, companie responsabilă pentru shooter-ul de tip Battle Royale PlayerUnknown’s Battlegrounds. Schofield nu va lucra însă la PUBG sau o eventuală continuare a acestui joc, ci a fost numit la conducerea unui nou studio - Striking Distance. După spusele lui Schofield, Striking Distance, acum în căutare de personal, va realiza un nou titlu AAA bazat pe poveste (probabil single player), a cărui acţiune va fi plasată în universul PlayerUnkown’s Battlegrounds.
 8. Conditii de resepctat pentrutru a va fi analizata cererea Vechime forum: 1 luna Numar minim de posturi: 20 posturi Model 1. Prenume: 2. Nick-name: 3. STEAM ON/OFF(Daca ON lasati-ne link profil): 4. Varsta: 5. Vechime: 6. Ati mai participat vreodata in astfel de proiecte?[Tip AMX ACADEMY]: 7. Ce cunostinte aveti despre Counter Strike 1.6/CS GO?: 8. Ce mod de joc practicati cel mai des(public/mix-war)?: 9. Am citit Regulamentul si stiu cum o sa promovez aceasta scoala(da/nu): 10. Aveti casti si microfon?: 11. V-ati alaturat grupului Overwatch pe steam?(CLICK): 12. Utilizati teamspeak3?: 13. Jucati pe vreun server al comunitatii(scrieti unul singur/pe care il frecventati cel mai des): 14. In cazul elevilor care doresc sa participe la School CS:GO- Care este cel mai mare rank obtinut in Cs:Go?: 15. Unde vrei sa aplici, Academia CSGO - Academia CS 1.6?: 16. Ti-a fost recomandata academia de catre cineva(daca "Da.", de catre cine)?: - Daca sunteti STEAM ON va rugam sa va adaugati si link de la profil/profile. - Vechimea trebuie notata in zile/saptamani/luni/ani. - La punctul nr. 7 puteti oferii un rezumat despre experienta voastra, cum ar fi daca stiti ce inseamna codurile precum wall(cum va dati seama de el in poze/demo), aim(cum va dati seama de el), no-recoil(cum va dati seama de el), no-spread(cum va dati seama de el), diverse moduri cs, s.a.m.d, dorim sa notati cat mai multe informatii pentru a cunoaste baza de la care pornim sa va invatam. Optional. - La punctul nr. 9 este obligatoriu sa aveti casti(ne asteptam ca majoritatea sa detina asa ceva, dar acea minoritate trebuie sa stie ca nu pot fi efectuate analize corecte daca sunetul nu este si el cel potrivit) - Cererile sunt procesate numai la sfarsit de saptamana. Motivul? Timpul de raspuns la lectii sa fie egal pentru toti. Sustinerea lectiilor LIVE: -Elevul are dreptul sa exercite suport de la Profesor la orice lectie, prin sustinerea ei live pe TeamSpek3 in camera OverWatch School, in una din sub-camerele Live. ( ajutarea de catre Profesor la analiza unei lectii, nu va atrage calificativ negativ, in ceea ce consta acest aspect), ci se va puncta doar raspunsul elevului asupra lectiei. Aceasta actiune sa va stabili prin PM impreuna cu Profesorul (data/ora), neprezentarea la data si ora stabilita se noteaza cu absenta la lectia respectiva. Lasati un reply in acest topic, cu cererea voastra de inscriere.
 9. Aici vor fii anuntate toate schimbarile pe care le va avea Overwatch Academy.
 10. Bine ai venit. Welcome. Bienvenido
 11. Bine ai venit. Welcome. Bienvenido
 12. Bine ai venit. Welcome. Bienvenido.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
NAV
Vox-Host

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.