Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

PasS10N

Ex Staff
 • Content Count

  32
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  20 [ Donate ]
 • Time Online

  41s
 • Country

  Romania

1 Follower

About PasS10N

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

310 profile views
 1. 1. Cum te numesti ? Cati ani ai ? De unde esti ? Descrie-te in cateva cuvinte.- Marius,19 ani, judetul Braila2. Cum te putem contacta ?- o sa dau in privat un numar de telefon sau o adresa de fb, email ..3. Consideri ca ai experienta necesara pentru acest grad ? Daca da, de ce ?-absolut, am mai avut diferite functii , inclusiv administator. 4. Pe care sectiune doresti sa activezi ? Ce imbunatatiri crezi ca poti aduce acestei sectiuni ?-oriunde e nevoie de oameni.5Cat timp petreci pe forum zilnic ?-cateva ore bune. mi-am facut cont pe comunitate de peste 1 an de zile, am fost cu bog sniper pe vechiul brasov. acum cateva zile am revenit in tara si doresc sa ma implic pe comunitate.6. Ce imbunatatiri ai aduce acestui forum ? (indiferent de categorie)- in primul si primul rand o sa ajut prin posturi, dar o sa incerc sa fac si comunitatea cat mai cunoscuta prin distribuirea acesteia pe grupurile de cs de pe fb.7. Lucrezi deja undeva sau intr-un domeniu anume ? (ex. IT, mecanic, etc...) lucrez in franta, izolator exterioare.
 2. Ştiaţi că Una din cele mai curioase şi rare maimuţe din lume este cea denumită mustaţa regală? Această maimuţă este atât de mică, încât încape într-o palmă, în schimb are nişte mustăţi foarte mari
 3. dovada ca nu ti a mers wg in ziua respectiva ? un ss ceva ? PRO unban de data asta.
 4. asteptam sa vedem ce zice si adminul
 5. Marea Moarta este cea mai sarata mare din lume, cu o concentratie de sare care depaseste aproape de zece ori concentratia de sare dintr-o mare normala (uzual, in apa de mare se gasesc aproximativ 35 de grame de sare la litru). Marea Moarta este atat de sarata, incat corpul uman pluteste pe suprafata apei, fiind celebre pozele cu oameni care stau pe spate, in apa si citesc diverse carti. In Marea Moarta nu traiesc pesti, apa acestei mari fiind mult prea sarata pentru dezvoltarea vietii. Totusi, anumite bacterii si plante rezista si in acest mediu ostil. Marea, cu o suprafata de doar 600 de km2, este alimentata cu apa doar de raul Iordan si este o mare inchisa, nu are deschidere la vreo alta mare. Nivelul crescut de salinitate al apei este explicata prin evaporarea intensa datorata situarii acestei mari in Desertul Iudaic, masuratorile dovedind faptul ca marea se afla in pericol de secare. In trecut, oglinda apei era la 396 de metri sub nivelul marii (nivelul de referinta), in prezent acest nivel depasind 400 de metri sub nivelul marii. In plus, apa raului Iordan este din ce in ce mai mult folosita de Israel si Iordania, ca sursa de apa potabila, fapt care accelereaza cresterea salinitatii si secarea marii, in timp.
 6. Stiați că? Populația Chinei, cea mai mare din lume, reprezentând mai mult de 20% din populația globului.
 7. Stiați că? Lungimea Dunării este de 2.858 de km, curgând prin 10 țări, 4 capitale de stat și a doua ca mărime din Europa, după Volga. Lungimea este masurată de la izvoarele din Germania, din Munții Padurea Neagră și până la vărsarea în Marea Neagră, în Romania și Ucraina.
 8. Stiați că? Cea mai apropiată stea de Pamant este Proxima Centauri aflată la 4,23 de ani-lumină, adica 25 de milioane de milioane de km distanța de Soare. Asta înseamnă, că dacă am avea o nava spațiala care ar calatori cu 50.000 de km pe oră, ne-ar trebui 88.000 de ani ca să ajungem la ea.
 9. Stiati ca, de-a lungul vietii, omul se hraneste circa 4 ani ?

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
SiteBunker
Vox-Host

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.