Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

upsSs

Girl
 • Content Count

  48
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Points

  0 [ Donate ]

upsSs last won the day on April 17 2019

upsSs had the most liked content!

1 Follower

About upsSs

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Titlul topicului: [BUCURESTI] Cerere unban nickname. - Nickname: - Ip - Steam-id: - Adminul care v-a banat: - Motivul banului: - Data & ora: - Dovada (print): - Primiti unban pe loc in cazul acceptarii cererii. Conditii inainte de a depune o cerere unban: - La steam-id scrieti-l pe cel numeric. - Toate campurile sunt obligatoriu de completat. - Limbajul vulgar din partea reclamantului nu duce decat la respingerea cererii respectiv banului. - Cererile unban se fac in maxim 24 ore de la banare,in caz contrar cererea o sa fie respinsa. - Cererile care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare si automat inchise. - In cazul neprezentarii dovezii din partea adminului intr-un interval de 48 ore,cerererea v-a fi acceptata.
 2. Titlul topicului: [BUCURESTI] Cerere slot nickname. - Nickname: - Varsta: - Steam-id: - Ore jucate pe server (gametracker): - Ai citit regulamentul?: Conditii inainte de a depune o cerere slot: - Minim 5 ore jucate pe server. - La steam-id scrieti-l pe cel numeric. - Sa aveti un comportament adecvat si fara antecedente (gag,ban temporar in mod repetat sau chiar ajuns la permanent pentru acest lucru). - Cerere o sa ramana activa timp de 48 ore,dupa acest interval o sa fie luata decizia finala asupra cererii.
 3. Titlul topicului: [BUCURESTI] Cerere admin nickname. - Nickname: - Varsta: - Experienta amxx/cs: - Steam-id: - Ai citit regulamentul?: - Cuvantul cheie: - Vei participa la conferintele de pe team-speak 3?: - Prezenta este obligatorie pe teamspeak pentru comunicarea mult mai usoara; POTI Da/Nu : - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?: Conditii inainte a depune o cerere admin: - Minim 30 ore jucate pe server. - La steam-id scrieti-l pe cel numeric. - Sa aveti un comportament adecvat si fara antecedente (gag,ban temporar in mod repetat sau chiar ajuns la permanent pentru acest lucru). - Cererea o sa ramana activa timp de 48 ore,dupa acest interval o sa fie luata decizia finala. - Daca gresiti 'cuvantul cheie' veti fi respinsi automat,cuvantul cheie il gasiti citind regulamentul. - Dupa adaugarea accesului sunteti rugati sa va creati propriul ban-list,acest lucru obligatoriu.
 4. 1 . #Am fost si voi fi mereeeeu
 5. 252
 6. upsSs

  [Joc] Fazan

  RAtaRE

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.