Jump to content
Acasa Staff Calendar Download Member Shop TeamSpeak 3 Banlist

TS.NEWMOON.RO

Principalul loc de intalnire unde s-au dezvoltat competitiile, serverele si clanurile o sa ramana mereu un reper pentru viitorii gameri din Romania.

Click

Serverele Publice

Alatura-te celor care se distreaza impreuna prin intermediul serverelor pentru a duce gaming-ul la un alt nivel.

Click

Moon Guardian

Robotelul care iti asigura linistea pe TeamSpeak si pe forum este unul dintre principalele proiecte dezvoltate pe aceasta comunitate.

AEN Hosting

Servicii de gazduire jocuri / VPS / Web space. Foloseste codul "NEWMOON" pentru a reduce costurile produselor.

Click
Servere promovate
ts.newmoon.ro
online
fury.newmoon.ro
online
diamond.newmoon.ro
online

Bine ai venit pe Comunitatea NEWMOON !

Bun venit la noi! Daca doresti sa vezi tot ce se afla pe forumul nostru te incurajam sa iti creezi un account pentru a intra in familia noastra.

Ce poti face pe aceasta comunitate :

 • citesti toate topicurile noastre
 • posteaza sau lasa un replay la toate topicurile
 • intra in echipa Administrativa
 • trimite mesaje private tuturor
 • leaga noi prietenii cu membrii comunitatii
 • participa la concursurile noastre

 

Te asteptam pe serverul de TeamSpeak TS.NEWMOON.RO unde te vei distra cu siguranta.

Daca ai nevoie de orice tip de ajutor, suntem la dispozitia ta.

 

hWkoInj3.png

 

Echipa NEWMOON.


MoonGuardian

MoonGuardian
 • Content Count

  2,050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Points

  50 [ Donate ]

MoonGuardian last won the day on January 8

MoonGuardian had the most liked content!

3 Followers

 • Coteanu Sergiu Mariu
 • carnatu
 • Lucky Guy

About MoonGuardian

 • Rank
  Membru Master

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut CxAime6, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. CxAime6 s-a înregistrat pe dată de 06/21/2021. View Member - CxAime6!
 2. Salut commentqgviv511, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. commentqgviv511 s-a înregistrat pe dată de 06/10/2021. View Member - commentqgviv511!
 3. Salut GomelTorge, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. GomelTorge s-a înregistrat pe dată de 06/06/2021. View Member - GomelTorge!
 4. Salut AlexandruDesign, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. AlexandruDesign s-a înregistrat pe dată de 06/01/2021. View Member - AlexandruDesign!
 5. Salut HenryBrert, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. HenryBrert s-a înregistrat pe dată de 05/29/2021. View Member - HenryBrert!
 6. Salut Delmerinjes, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. Delmerinjes s-a înregistrat pe dată de 05/28/2021. View Member - Delmerinjes!
 7. Salut REEFN, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. REEFN s-a înregistrat pe dată de 05/28/2021. View Member - REEFN!
 8. Salut aste, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. aste s-a înregistrat pe dată de 05/24/2021. View Member - aste!
 9. Salut Arnoldbup, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. Arnoldbup s-a înregistrat pe dată de 05/22/2021. View Member - Arnoldbup!
 10. Salut whilt, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. whilt s-a înregistrat pe dată de 05/19/2021. View Member - whilt!
 11. Salut white., Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. white. s-a înregistrat pe dată de 05/17/2021. View Member - white.!
 12. Salut Wisair., Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. Wisair. s-a înregistrat pe dată de 04/29/2021. View Member - Wisair.!
 13. Comunitatea NEWMOON impreuna cu partenerii de la AEN Hosting va invita sa administrati un server de GTA San Andreas Multiplayer fara cerinta de a achita hostul. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati anumite conditii si sa raspundeti la cateva intrebari pentru a participa la alegerea pentru a deveni detinatorul serverului. Conditii : - serverul nu paraseste comunitatea newmoon - serverul trebuie sa contina in nume "hosted by aenhost.ro" - comunitatea nu pune la dispozitie game mode-uri - daca serverul ramane offline mai mult de 12h acesta v-a primi r
 14. Salut AEN, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. AEN s-a înregistrat pe dată de 04/26/2021. View Member - AEN!
 15. Salut b0gd4n27, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. b0gd4n27 s-a înregistrat pe dată de 04/23/2021. View Member - b0gd4n27!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.