Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

Albastr3LL

Member
 • Content Count

  73
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About Albastr3LL

 • Rank
  Membru Avansat
 • Birthday January 28

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. miercuRI
 2. În noaptea nunții, soțul mângâie burta soției și apoi zice duios: – Acesta este domeniul meu, aici am să sădesc cartofi. Și a adormit. A doua noapte la fel, o mângâie și îi spune mieros: – Aici voi pune varză. Și iar adoarme. În a treia noapte, înainte ca soțul să spună orice, soția zice: – Auzi, mă, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un „morcov”, să știi că eu dau „câmpul” în arendă.
 3. O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice: - Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice: - Soferul asta m-a jignit foarte rau. La care individul spune: - Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta
 4. El si ea in pat. Suna telefonul. Ea raspunde si vine inapoi. – Cine a fost? – intreaba el. – Sotul. – Atunci plec. – Stai linistit. A zis ca mai sta inca o ora, fiindca a iesit la o bere cu tine.
 5. La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine. - E pasarea mea, insista oraseanul. Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos": - Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea. Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu: - Bine. Acum e randul meu. - Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.
 6. bine ai venit si regasit
 7. Prenume » DAN Vârsta » 35 Locație » B Ocupație » Manager IT / Ing. constructor Hobby-uri și pasiuni » cs/ pc/ software/ hardware Nick CS » Albastr3LL Mod preferat » clasic Steam ( On/Off ) » ON De unde ai auzit de NEWMOON România? » google Acordă o notă comunității » 10 Contact » albastr3ll@yahoo.com / skype dan8dani / TS3 Albastr3LL Alte detalii » -

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.