Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

jkn

Member
 • Content Count

  36
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About jkn

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. jkn

  Sugestie.

  Nume: jkn Sugestie: Adaugare sectiune "Schimbare Member Title" De unde te-ai inspirat: Multe alte comunitati. Alte precizari?: Spre exemplu, member title-ul meu este "Nou venit". Vreau sa am posibilitatea de a schimba acest titlu intr-unul ales de mine. Puteti face o sectiune cu treaba asta, iar in regulamentul modelului puteti adauga ca user-ul care vrea sa faca o astfel de cerere sa aiba x posturi. (un numar de posturi ales de catre echipa administrativa) In felul asta, nu doar ca ar schimba putin aspectul comunitatii, dar se vor face si mici posturi in plus pentru userii care vor acest titlu schimbat.
 2. Multumesc tuturor pentru lucrari. Puteti da tc.
 3. jkn

  [Joc] Fazan

  Erbacee. Next: V.
 4. Tip: Avatar. Dimensiuni: 150x250px. Culori Principara&Secundara: Blue & Light Blue. Text: jkn Tematica: Photo. Alte informatii: - Ultima cerere facuta: -
 5. Prenume » Marius. Vârsta » 17. Locație » Giurgiu. Ocupație » Elev. Hobby-uri și pasiuni » Fotbal, party si fete.❤️ Nick CS » jkn Mod preferat » - Steam ( On/Off ) » On. De unde ai auzit de NEWMOON România? » Romanian League. Acordă o notă comunității » 8. Contact » Steam. Alte detalii » Nu, nu e maxsialtele la avatar, eu sunt. Stiu ca semanam.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.